Mercato (Lato 2016)
- Cabrini_idol
- Juventino
Buffon ; BBC ; Dani Alves, Khedira, Pjanic, Pogba (Marchisio), Alex Sandro ; Higuain, Dybala
Trochę można pofapac, choćby przez chwilę.
Trochę można pofapac, choćby przez chwilę.

- pumex
- Juventino
Stać czy nie stać - myślę, że to nieważne wobec faktu usunięcia Pogby z nagłówka oficjalnego konta twitterowego klubu, co ma miejsce bodaj po raz pierwszy od 2013 roku. Myślę, że to jasny przekaz. Inaczej żaden rozsądny PR-owiec nie zdecydowałby się na taki ruch - postaci z takim potencjałem marketingowym nie zdejmuje się ze społecznościowych timeline'ów.Robaku pisze: pytanie czy nie stać Juve zapłacić dzisiaj 50 baniek bez sprzedaży Pogby. Imo stać.
Popatrz mi mnowo prosto w oczy i powiedz - wierzysz? ;Pmnowo pisze:Sky twierdzi, że transfer Higuaina jest niezależny od ewentualnych sprzedaży.pumex pisze:..i pewnie tak będzie, bo już chyba 'wymarli' wszyscy Ci, którzy podniecali się medialnymi pierdołami, jakoby Juventus "stać na zapłacenie klauzuli Pipity bez sprzedaży Pogby"

- Cabrini_idol
- Juventino
pumex nagłówek się odnosi do naszego wyjazdu do Australii
Popatrz kto na nim jest.

- Robaku
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
Pumi mówisz o tym timeline, w którym widzę takich zawodników jak Benatia, Dybala,Pjanic, Hernanes i dalej nie rozpoznaje ich (primki) i napis Support zebras? Bo nie mam pojęcia o czym dokładnie mówiszpumex pisze:Stać czy nie stać - myślę, że to nieważne wobec faktu usunięcia Pogby z nagłówka oficjalnego konta twitterowego klubu, co ma miejsce bodaj po raz pierwszy od 2013 roku. Myślę, że to jasny przekaz. Inaczej żaden rozsądny PR-owiec nie zdecydowałby się na taki ruch - postaci z takim potencjałem marketingowym nie zdejmuje się ze społecznościowych timeline'ów.Robaku pisze: pytanie czy nie stać Juve zapłacić dzisiaj 50 baniek bez sprzedaży Pogby. Imo stać.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 21 razy
Higuain - Dybala
A.Sandro - Marchisio - Pjanic - Khedira - D.Alves
Chiellini - Bonucci - Barzagli
Buffon
Nie wygląda to źle, ale tylko pod warunkiem, że Marchisio i Khedira są zdrowi. O ile w przypadku Claudio to możliwe, to nie wierzę, że nagle Khedira przestanie co chwilę coś łapać. Ich zmiennicy to w tej chwili Asamoah, Sturaro, Lemina. Każdy z nich jest zdecydowanie gorszy od Marchisio i Khediry. Najlepszy z tej trójki Asamoah też jest wielkim znakiem zapytania.
Buffon
Nie wygląda to źle, ale tylko pod warunkiem, że Marchisio i Khedira są zdrowi. O ile w przypadku Claudio to możliwe, to nie wierzę, że nagle Khedira przestanie co chwilę coś łapać. Ich zmiennicy to w tej chwili Asamoah, Sturaro, Lemina. Każdy z nich jest zdecydowanie gorszy od Marchisio i Khediry. Najlepszy z tej trójki Asamoah też jest wielkim znakiem zapytania.
- Urbi27
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Jak już mamy go sprzedać to jak najdrożej. Nie ma co patrzeć czy kupi go klub w kryzysie czy na szczycie, liczyć się będzie tylko hajs.RICTOR pisze:Pogba w Realu, dla mnie to brzmi o wiele lepiej niż Pogba w MU. Ale to tylko ja.
Transfer Gonzalo po tych wszystkich informacjach o Pogbie to jak potwierdzenie sprzedaży Francuza
Robaku pisze: Pumi mówisz o tym timeline, w którym widzę takich zawodników jak Benatia, Dybala,Pjanic, Hernanes i dalej nie rozpoznaje ich (primki) i napis Support zebras? Bo nie mam pojęcia o czym dokładnie mówisz
Ci po lewej to zawodnicy drużyny Zebras, która została założona przez kibiców Juve.
Więcej tutaj -
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- pumex
- Juventino
O tym. Wszyscy tam umieszczeni to uczestnicy tournee, right?Robaku pisze:Pumi mówisz o tym timeline, w którym widzę takich zawodników jak Benatia, Dybala,Pjanic, Hernanes i dalej nie rozpoznaje ich (primki) i napis Support zebras? Bo nie mam pojęcia o czym dokładnie mówisz
..tak jak wspomniałem, jestem półprzytomny

- fazzi
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No i w tym momencie lekko się podlamalem . Naprawdę ktoś tu się ludzi, że zapłacimy 94mln bez sprzedaży pogby?
wogole sam fakt wyłożenie takiej kasy jest dla mnie ciężki do uwierzenia. A sprzedaż pogby to sygnał, że zadowala nas dominacja w serie a. Bo najwięksi, którzy co roku celuja w LM nie sprzedają swoich najlepszych piłkarzy. My robimy to drugi rok z rzędu... I co, za rok ktoś rzuci 100 mln za Dybale i też go sprzedamy? Kiedy i kim ta LM wygrywać?

Ostatnio zmieniony 23 lipca 2016, 12:47 przez fazzi, łącznie zmieniany 2 razy.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Lypsky
- Juventino
myślałem, ze tylko kibice MU są takimi naiwniakami, by używać tego typu argumentów :lol: na "nagłówku" widnieją tylko zawodnicy, którzy polecieli do Australii. Nie ma na niej rownież innych, którzy grali na Euro.pumex pisze:Stać czy nie stać - myślę, że to nieważne wobec faktu usunięcia Pogby z nagłówka oficjalnego konta twitterowego klubu, co ma miejsce bodaj po raz pierwszy od 2013 roku. Myślę, że to jasny przekaz. Inaczej żaden rozsądny PR-owiec nie zdecydowałby się na taki ruch - postaci z takim potencjałem marketingowym nie zdejmuje się ze społecznościowych timeline'ów.Robaku pisze: pytanie czy nie stać Juve zapłacić dzisiaj 50 baniek bez sprzedaży Pogby. Imo stać.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- panlider
- Juventino
Moim zdaniem sprzedaż Pogby będzie musiała oznaczać kupno jeszcze jednego pomocnika. Nie wyobrażam sobie, że nasza linia pomocy zostanie w obecnym kształcie, wyłączając Polpo.Crunny pisze:Higuain - Dybala
Buffon
Osobiście łudzę się, że Francuz z nami zostanie, ale to już chyba tylko pobożne życzenie.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Pumi może mieć trochę racji a może też jej i nie mieć bo pierwszy promocyjny pic tego tournee był taki https://pbs.twimg.com/media/CngiGsqWYAAAoAG.jpg:large
fazzi, a śledzisz Ty czasem okienka Atletico?
fazzi, a śledzisz Ty czasem okienka Atletico?

Ostatnio zmieniony 23 lipca 2016, 12:47 przez RICTOR, łącznie zmieniany 2 razy.
- Robaku
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
Dokładnie, nie ma Buffiego, Kielona, Khediry itp.pumex pisze:O tym. Wszyscy tam umieszczeni to uczestnicy tournee, right?Robaku pisze:Pumi mówisz o tym timeline, w którym widzę takich zawodników jak Benatia, Dybala,Pjanic, Hernanes i dalej nie rozpoznaje ich (primki) i napis Support zebras? Bo nie mam pojęcia o czym dokładnie mówisz
..tak jak wspomniałem, jestem półprzytomny
Tylko Ci co pojechali do Australii.