Liga Mistrzów 2012/13
- mateo369
- Juventino
znalazłem też na c+ (kanału nie podaje bo mam inny układ), wam też zakodowali o 22 czy tylko u mnie takie jaja?Vimes pisze:Jeżeli kogoś to ciekawi to mecz Manchesteru z Realem można obejrzeć na SRF info, Cyfrowy Polsat kanał 921.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- kuba2424
- Juventino
Dokładnie. Jest to gwizdanie pod "wielki"Real. Żeby czasem nie odpadli w 1/8Castiel pisze:Gdyby to było celowe to nikogo by to nie dziwiło.Vimes pisze:Dziwi Was czerwona kartka za kopnięcie w żebra z wyskoku?
Nani przyjmował piłkę i nie widział Arbeloi.
- Vimes
- Juventino
U mnie niestety też zakodowali, jakąś minutę po czerwonej kartce dla Naniego. A co do kartki to zagranie było brutalne i ja się takiej decyzji sędziego nie dziwię.mateo369 pisze:znalazłem też na c+ (kanału nie podaje bo mam inny układ), wam też zakodowali o 22 czy tylko u mnie takie jaja?Vimes pisze:Jeżeli kogoś to ciekawi to mecz Manchesteru z Realem można obejrzeć na SRF info, Cyfrowy Polsat kanał 921.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
No i po meczu...
hiszpańskie panienki znowu przepchnięte do dalszej części LM...
hiszpańskie panienki znowu przepchnięte do dalszej części LM...

- Castiel
- Juventino
Polecam popatrzeć na Naniego. Na co patrzy. Na piłkę, w jego zachowaniu i rucach jest jeden cel - przyjąć piłkę. Kartka niesłuszna i jak widać najprawdopodobniej ustawiła mecz.squinter pisze:Popieram Vimesa, wejscie wyprostowana noga z korkow prosto w klatke, dla mnie ewidentne czerwo.
- Cabrini_idol
- Juventino
dobra ja juz sobie odpuszcze ogladanie, mecz przekrecony, mimo ze nie lubie obydwu druzyn to REAL NIE ZASLUGIWAL NA AWANS.

- juvemaroko
- Juventino
Nani jest sam sobie winien.
Na poczatku nie widzial rywala ale kiedy zauwazyl ze rywal wziel pilka to nie zalowal rywala.
Moim zdaniem ziolta kartka tak, czerwona kartka raczej nie. Sedzia mogl sie pomylic w zaleznosc od jak byl ustawiony w chwili tego zdarzenia.
Real pokazalo jak nalezy wykorzystac przewaga liczbowa, oraz Mourinho dokonal dobra zmiana wprowadzajac Modrica.
Na poczatku nie widzial rywala ale kiedy zauwazyl ze rywal wziel pilka to nie zalowal rywala.
Moim zdaniem ziolta kartka tak, czerwona kartka raczej nie. Sedzia mogl sie pomylic w zaleznosc od jak byl ustawiony w chwili tego zdarzenia.
Real pokazalo jak nalezy wykorzystac przewaga liczbowa, oraz Mourinho dokonal dobra zmiana wprowadzajac Modrica.
- wagner
- Juventino
nie widział co to za agrument. Nie oglądam meczu wybrałem polorussię ale jeśli tak było jak pisze Vimes to czerwo leci i nie ma co skomleć.Castiel pisze:Gdyby to było celowe to nikogo by to nie dziwiło.Vimes pisze:Dziwi Was czerwona kartka za kopnięcie w żebra z wyskoku?
Nani przyjmował piłkę i nie widział Arbeloi.
A w drugim meczu.. Nudy

- Kucharius1
- Juventino
Gucio prawda... zagranie bardzo niebezpieczne, co go usprawiedliwia że chciał trafić w piłkę ? Ja bym dał żółtko ale sędzia się wybroni z czerwonej.
W drugiej połowie nie ma Man U, szczególnie od wejścia Modricia i przewagi liczebnej Real gra lepiej.
edit. To anglicy grają jak panienki, przewracają się, szczególnie kapuś Evra. BPL cofnęła się taktyką do lat 90, dzida szybkie skrzydła i jak najwięcej wrzutek.
W drugiej połowie nie ma Man U, szczególnie od wejścia Modricia i przewagi liczebnej Real gra lepiej.
edit. To anglicy grają jak panienki, przewracają się, szczególnie kapuś Evra. BPL cofnęła się taktyką do lat 90, dzida szybkie skrzydła i jak najwięcej wrzutek.
Ostatnio zmieniony 05 marca 2013, 22:19 przez Kucharius1, łącznie zmieniany 1 raz.
- KieLoN
- Juventino
Powtarzam grają bez wiliana, a do tego zyskali respekt w Europie. Juventus wyszedł do nich jakby w ogóle nie analizował gry szachtara, z nastawieniem ze 3pkt sie należą.Kucharius1 pisze:Grali z mistrzem Włoch na ich stadionie , i ze zwycięzcą LM również na wyjeździe i lepiej to wyglądał.
Strata Will.im.ama źle się na nich odbiła, widziałem już 3 tygodnie temu że obrona zawodziła, do tego późny start ligi, to pewnie powody słabej dyspozycji.
BvB nikt nic nie ujmuje, ale Donick pewnie nie gra swojej najlepszej piłki.
edit. Ramos jak zwykle załatwia awans drużynie przeciwnej...
Czerwo dla Naniego :shock:
- kuba2424
- Juventino
Pewnie że nie zasługiwał! Sędzia popsuł całe widowisko.
Przypomnij mi, który sędzia ostatnio nie wybronił się z czerwonej?Kucharius1 pisze:Ja bym dał żółtko ale sędzia się wybroni z czerwonej.
Ostatnio zmieniony 05 marca 2013, 22:22 przez kuba2424, łącznie zmieniany 1 raz.
- Castiel
- Juventino
Ja napisałem jak było,a on napisał tak żeby cie przekonać. Taka sztuczka jak z wiadomościami - mąż zabił żonę (ludzie od razu myślą że to degenerat, pewnie wyszedł z pudła, ale ani słowa o tym że ta chciała go zaciukać nożem).wagner pisze: jeśli tak było jak pisze Vimes to czerwo leci i nie ma co skomleć.
- Sorek21
- Juventino
Jak można w takim meczu nie wystawić Rooneya w 11 ? Jak gra się na 0-0 to się przegrywa.Szkoda mi Giggsa.Gra dobry,swòj tysięczny mecz w karierze.
Właśnie udało mi się zgarnąć 120zł dzięki promocji darmowy zakład live na bet 365.
Zakład przedmeczowy
Powyżej 0,5 gola w meczu 40 - 41,25 ( he he )
Zakład live
Ronaldo strzeli w dowolnym czasie 40 - 120
Właśnie udało mi się zgarnąć 120zł dzięki promocji darmowy zakład live na bet 365.
Zakład przedmeczowy
Powyżej 0,5 gola w meczu 40 - 41,25 ( he he )
Zakład live
Ronaldo strzeli w dowolnym czasie 40 - 120