Afera Calcioscommesse
- Nicolas
- Juventino
Pytam dla własnej informacji:
1. Jak to było z tą ugodą Conte? Miał sie przyznać i dostać 3 miechy, a jak tak się stało to ugoda była "nieaktualna"?
2. Kto jest typowany na następce?
3. Jak to jest z treningami? może normalnie ich trenować czy nie?
1. Jak to było z tą ugodą Conte? Miał sie przyznać i dostać 3 miechy, a jak tak się stało to ugoda była "nieaktualna"?
2. Kto jest typowany na następce?
3. Jak to jest z treningami? może normalnie ich trenować czy nie?
- pumex
- Juventino
Miał zawrzeć ugodę na mocy której nie przyznałby się do winy i miał być zawieszony na 3 miesiące, wszystko po to, by nie pchać się w proces. Na ugodę nie przystała Komisja Dyscyplinarna, bo uznała, że kara jest za niska, natomiast chodzą plotki, że próba ugody była tylko brudną grą FIGCNicolas pisze:1. Jak to było z tą ugodą Conte? Miał sie przyznać i dostać 3 miechy, a jak tak się stało to ugoda była "nieaktualna"?
Dziwne pytanie, jak na kibica Juve. Tymczasowy zastępca już jest - Massimo CarreraNicolas pisze:2. Kto jest typowany na następce?
Conte może normalnie przygotowywać drużynę w Vinovo i będzie to robiłNicolas pisze:3. Jak to jest z treningami? może normalnie ich trenować czy nie?

- blackadder
- Juventino
Szczerze mówiąc to byłem przekonany co do długiego zawieszenia Bonucciego widząc w nim jakiś strach i przerażenie szczególnie podczas meczu z Malagą. Ci dwaj mają cwaniactwo wypisane na twarzy, gdybym miał wskazać trzech podejrzanych o takie czyny to dorzuciłbym jeszcze Quagliarellę.zakiii pisze:Palazzi podobno chcę złożyć jakąś apelacje, nie zgadza się z uniewinnieniem Bonucciego i Pepe :lol:
Oby tylko apelacja została odrzucona, bądź werdykt został potwierdzony w wyższej instancji gdyż, Leo powoli nam wyrasta na lidera defensywy, a oglądając padaczkę Lucio byłaby to strata tym bardziej bolesna.

- pumex
- Juventino
Wiecie co, to przechodzi ludzkie pojęcie. Jakim Palazzi musi być niespełnionym człowiekiem i jak bardzo musi nienawidzić Juventusu, żeby dalej zatruwać życie jego piłkarzom. Oczywiście Di Vaio i reszcie uniewinnionym da już spokój, ale nam dalej będzie wiercił dziurę w brzuchu 
Najgorsze jaja wyjdą, jak ktoś przychyli się do jego apelacji. Wtedy Juventus w 7 dni będzie musiał znaleźć porządne zastępstwo dla dwóch zawodników

Najgorsze jaja wyjdą, jak ktoś przychyli się do jego apelacji. Wtedy Juventus w 7 dni będzie musiał znaleźć porządne zastępstwo dla dwóch zawodników

- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Wbrew pozorom to trochę dziwne...Lypsky pisze:O wszystkim jak zwykle dobrze poinformowana LGDS :lol:
Mieli dostęp do wyroków - znają sędziego.
teraz mają (???) dostęp do apelacji - znają prokuratora.
Albo mają wszędzie wtyki, albo gramy dwóch na jednego...
PS. Może Agnelli zna kogoś z Camorry?
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
No dokładnie. To już jest tak śmieszne, że aż żałosne. Za kilka dni napiszą co z tej apelacji wyniknie, a to potem okaże się prawdą.Lypsky pisze:O wszystkim jak zwykle dobrze poinformowana LGDS :lol:
Co do samej apelacji to trochę dziwne wydaje mi się to, że Masiello ma być znowu przesłuchany. Palazzi liczy chyba, że Masiello tym razem wymyśli coś bardziej wiarygodnego czy jak?
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=376164
Dość obszerny artykuł o sprawie Conte. Czy ktoś biegły z włoskiego mógł by przetłumaczyć ? Kończy się słowami Contopli
Tym bardziej ciekawi mnie co tam napisali :lol:
Dość obszerny artykuł o sprawie Conte. Czy ktoś biegły z włoskiego mógł by przetłumaczyć ? Kończy się słowami Contopli

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- zakiii
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Przyłączam się do prośby, sam jestem ciekaw co tam napisali bo translator to jednak nie to samo^FAZZI^ pisze:http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=376164
Dość obszerny artykuł o sprawie Conte. Czy ktoś biegły z włoskiego mógł by przetłumaczyć ? Kończy się słowami ContopliTym bardziej ciekawi mnie co tam napisali :lol:

- mnowo
- Qualità Juventino
Jest to artykuł zapowiadany przez jego autora, Michele Criscitiello. Od jakiegoś czasu mówiło się, że jego dzisiejszy wpis na Tuttomercatoweb ma zawierać argumenty/dowody uniewinniające Antonio Conte z zarzucanych mu czynów. No i to jest właśnie tenże wpis 
Niestety, aktualnie nie mam mocy przerobowych, żeby wziąć go na klatę.

Niestety, aktualnie nie mam mocy przerobowych, żeby wziąć go na klatę.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie znam się to się wypowiem, ale wydaje mi się, że piszą tam o przeróżnych sprzecznościach w całej tej aferze. Piszą, że można je wymieniać i wymieniać. Prawnicy Conte powinni udowodnić jego niewinność, bo wygląda to tak jakby był kozłem ofiarnym.^FAZZI^ pisze:http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=376164
Dość obszerny artykuł o sprawie Conte. Czy ktoś biegły z włoskiego mógł by przetłumaczyć ? Kończy się słowami ContopliTym bardziej ciekawi mnie co tam napisali :lol:
Edit. mnowo mnie uprzedził
No panowie, dobrze było by wiedzieć co tam koleś naskrobał
Może jutro ktoś powalczy 

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- mnowo
- Qualità Juventino
Jako że sprawa nie dawała mi spokoju, postanowiłem posiedzieć trochę dłużej. Tłumaczenie artykułu Criscitiello znaleźć można TUTAJ. Mam nadzieję, że choć trochę naświetli Wam wizję tego pana na to, co może się stać niebawem.
Przyznam szczerze, że spore nadzieję wiążę z tą nową babeczką w ekipie adwokatów, panią Bongiorno. Ponoć nie podejmuje się sprawy, jeśli nie jest pewna zwycięstwa, soł...
Przyznam szczerze, że spore nadzieję wiążę z tą nową babeczką w ekipie adwokatów, panią Bongiorno. Ponoć nie podejmuje się sprawy, jeśli nie jest pewna zwycięstwa, soł...
- Bartek88
- Juventino
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... _conte.php Propos tego, a co jak bedzie siedzial w domu przed telewizorem ? Przeciez to jest absurd, nie mogą mu nakazać chodzenia na mecze.