Mecze Juve w TV
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
La Liga za pośrednictwem Katarczyków z BeIN będzie w Eleven. Pytanie czy to pomoże w negocjacjach wprowadzenia 11 do nc+ czy oznacza topór wojenny i brak porozumienia. 

- CzarnyZkultury
- Juventino
widzisz Dragon, zainwestowałbyś w sprawdzoną alternatywę i miałbyś spokój na lata jak jaDragon pisze:postanowiłem sobie sprawić w kwietniu nc+ bo jakie to w sumie koszta? Mecze w HD prawie każdy, nacieszyłem się tym całe 2,5 miesiąca.

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Oglądać w domu samemu to nuda. W pubie z dużą grupą ludzi czuć emocje, niektóre wypady do pubów stają się legendarne i niezapomniane na lata. Jak Serie A nie będzie w telewizji to zostanie tylko LM i w sumie w niej emocje są największe...CzarnyZkultury pisze:widzisz Dragon, zainwestowałbyś w sprawdzoną alternatywę i miałbyś spokój na lata jak jaDragon pisze:postanowiłem sobie sprawić w kwietniu nc+ bo jakie to w sumie koszta? Mecze w HD prawie każdy, nacieszyłem się tym całe 2,5 miesiąca.mnie tam fruwa i powiewa na czym to bedzie w polskiej dystrybucji, lepiej ogladać z włoskim komentarzem albo z samym dźwiękiem ze stadionu niż z "ekspertami" od Serie A;)
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- montero4
- Juventino
Daj namiar na to cudo na PWCzarnyZkultury pisze:widzisz Dragon, zainwestowałbyś w sprawdzoną alternatywę i miałbyś spokój na lata jak jaDragon pisze:postanowiłem sobie sprawić w kwietniu nc+ bo jakie to w sumie koszta? Mecze w HD prawie każdy, nacieszyłem się tym całe 2,5 miesiąca.mnie tam fruwa i powiewa na czym to bedzie w polskiej dystrybucji, lepiej ogladać z włoskim komentarzem albo z samym dźwiękiem ze stadionu niż z "ekspertami" od Serie A;)
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- Qba123
- Juventino
mecz z samym dźwiękiem ze stadionu? a gdzie tak?:P marzę o tym od dawna;PCzarnyZkultury pisze:widzisz Dragon, zainwestowałbyś w sprawdzoną alternatywę i miałbyś spokój na lata jak jaDragon pisze:postanowiłem sobie sprawić w kwietniu nc+ bo jakie to w sumie koszta? Mecze w HD prawie każdy, nacieszyłem się tym całe 2,5 miesiąca.mnie tam fruwa i powiewa na czym to bedzie w polskiej dystrybucji, lepiej ogladać z włoskim komentarzem albo z samym dźwiękiem ze stadionu niż z "ekspertami" od Serie A;)
- CzarnyZkultury
- Juventino
a kto powiedział, że samemu? śmiem twierdzić, że najlepsze wspólne oglądania były w moich 4kątach. niech tylko wspomne zwycięstwo nad Cagliari w Trieście po którym zdobyliśmy 1. Scudetto z Conte. 16 osób na kwadraciePush3k pisze:Oglądać w domu samemu to nuda. W pubie z dużą grupą ludzi czuć emocje, niektóre wypady do pubów stają się legendarne i niezapomniane na lata. Jak Serie A nie będzie w telewizji to zostanie tylko LM i w sumie w niej emocje są największe...

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Miałem kilka meczy na domówce i uważam, że nie ma porównania z pubem wypełnionym po brzegi pasiakami, które się po każdym ważnym zwycięstwie wysypują się na ulicę.CzarnyZkultury pisze:a kto powiedział, że samemu? śmiem twierdzić, że najlepsze wspólne oglądania były w moich 4kątach. niech tylko wspomne zwycięstwo nad Cagliari w Trieście po którym zdobyliśmy 1. Scudetto z Conte. 16 osób na kwadraciePush3k pisze:Oglądać w domu samemu to nuda. W pubie z dużą grupą ludzi czuć emocje, niektóre wypady do pubów stają się legendarne i niezapomniane na lata. Jak Serie A nie będzie w telewizji to zostanie tylko LM i w sumie w niej emocje są największe...Pozdro Lublin!
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Swider10
- Juventino
Czy info, że serieA nie będzie już pokazywana w nc+ jest oficjalne? Bo nie wiem czy rezygnować:P
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Cabrini_idol
- Juventino
NA dzień dzisiejszy jest to oficjalna informacja, ale ja bym się wstrzymał do połowy września bo wtedy może być tak, że Eleven udostępni transmisje jakieś telewizji (np ence która włączy dodatkowy pakiet eleven) bo na samej transmisji przez internet nie zarobią grosza.
Ja mam jeszcze rok umowy, a zrezygnować się nie da. Wystrugali mnie ładnie.
Ja mam jeszcze rok umowy, a zrezygnować się nie da. Wystrugali mnie ładnie.

- Bobeknaklo
- Juventino
Odpowiedź nc+ na krytykę to ostre wcześniactwo.
Da się jakoś wykorzystać te znaczące zmiany w ofercie do zerwania kontraktu?
- Vinylside
- Juventino
Na FanPage-u nc+ totalna masakra z udziałem zawiedzionych fanów piłki nożnej. W każdym newsie komentarze, lamenty i wyrażanie swojego niezadowolenia wiążącego się z utratą praw do takich lig jak: włoska, hiszpańska, francuska. Co śmieszniejsze ludzie, którzy piszą komentarze w większości przypadków nie chcą przywrócenia tylko jednej ligi, ale wszystkich, ponieważ każda po części umilała danemu posiadaczowi dekodera weekendowy czas. Ludzie w pewnym momencie zaczęli grozić platformie rezygnacją z podpisanych umów, ponieważ wykupione oferty nie spełniają wymagań użytkowników. W sumie nie dziwie się, ponieważ sam jestem zawiedziony a ligą włoską cieszyłem się niestety tylko rok. Zamiast najlepszych lig świata mamy kartoflankę w postaci ekstraklasy i (podobno) 100 godzin więcej golfa (nie wiem bo nie oglądam) xD
Pada pytanie; co dalej ? Wyobrażacie sobie teraz wszystkie mecze Juve ponownie w necie ? Kurde, kupiłem rok temu nc+ i po 365 dniach ponownie czuje się jak posiadacz Polsatu, masakra.
Myślę, że warto jednak poczekać. NC+ to nie jest aż tak głupia marka. Musi być jednak coś na rzeczy skoro właściciele np. FanPage-a nie odpowiadają na konkretne pytania, które dotyczą wprowadzenia dodatkowych, sportowych kanałów. Jestem dobrej myśli, ale też z niecierpliwością czekam na jakieś konkrety, ponieważ pierwszy mecz już w Niedzielę
Pada pytanie; co dalej ? Wyobrażacie sobie teraz wszystkie mecze Juve ponownie w necie ? Kurde, kupiłem rok temu nc+ i po 365 dniach ponownie czuje się jak posiadacz Polsatu, masakra.
Myślę, że warto jednak poczekać. NC+ to nie jest aż tak głupia marka. Musi być jednak coś na rzeczy skoro właściciele np. FanPage-a nie odpowiadają na konkretne pytania, które dotyczą wprowadzenia dodatkowych, sportowych kanałów. Jestem dobrej myśli, ale też z niecierpliwością czekam na jakieś konkrety, ponieważ pierwszy mecz już w Niedzielę

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Niestety nie :Bobeknaklo pisze:
http://bezprawnik.pl/wypowiedzenie-umow ... trata-lig/

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Ktoś już gdzieś podawał, bo warto śledzić na FB:Kamex22 pisze:A czy dzisiejszy mecz leci gdziekolwiek poza Juventus Channel? (zakładam, że jak co roku tam poleci)
Ewentualnie w necie, bo ciężko nawet odnośniki do tego meczu znaleźć (np na rojadirecta nie ma...)
https://www.facebook.com/JuventusStreamingLive?fref=ts
Przed każdym meczem, także dzisiejszym podają jakieś linki do streamów