LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- CzarnyZkultury
- Juventino
być.
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
Mecz: 1.12/21:05 Lech - Juventus
Rezerwacja na średniego vipa od 21. Najprawdopodobniej na 99% będzie to rezerwacja bezpłatna.
Lysta:
1. romek20.20
2. Jarson
3. SantaPio / ps vice versa
4. CzarnyZkultury / ps "...or not to be mhm" Dzień Świra
5. Darius19
6. matej
7. DYZIO_STW
8. nerinka
9. luzny86 / ps -chętnie tylko szkoda, że mój dom nie jest po drodze
10. Kuba90
11. Ja
Rezerwacja na średniego vipa od 21. Najprawdopodobniej na 99% będzie to rezerwacja bezpłatna.
Lysta:
1. romek20.20
2. Jarson
3. SantaPio / ps vice versa
4. CzarnyZkultury / ps "...or not to be mhm" Dzień Świra
5. Darius19
6. matej
7. DYZIO_STW
8. nerinka
9. luzny86 / ps -chętnie tylko szkoda, że mój dom nie jest po drodze
10. Kuba90
11. Ja
Ostatnio zmieniony 30 listopada 2010, 19:26 przez Bartek(Juventino), łącznie zmieniany 7 razy.
- DYZIO_STW
- Juventino
zgłaszam swoją obecność na meczu 

"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Czuję się jakbym wygrał w totolotka ale nie będę manifestował tutaj swojej radości...z szacunku do was wszystkich i z żalu, że zamiast 12 os. pojedzie 3... zalapałem się z rezerwowej listy 10 os. razem z Jarsonem, jednak on swój bilet oddał. To smutna sytuacja, na którą NIKT nie mial wpływu. W innej sytuacji bytbym oczywiście z wami co zadeklarowałem.
Wiem, że pokażecie klasę w tifosi a my obiecujemy to samo w tej śnieżycy ze Stanem i Beatą. Widzimy się w niedzielę na Catani w bardzo ważnym meczu...najlepiej jakby Bartuś zrobił rezerwację na vipa juz po meczu (mały,średni), popytajcie osób i zaryzykujcie. Do zobaczenia!
Wiem, że pokażecie klasę w tifosi a my obiecujemy to samo w tej śnieżycy ze Stanem i Beatą. Widzimy się w niedzielę na Catani w bardzo ważnym meczu...najlepiej jakby Bartuś zrobił rezerwację na vipa juz po meczu (mały,średni), popytajcie osób i zaryzykujcie. Do zobaczenia!

- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
domyśliłem się tego wszystkiego już po wpisie Beatki i tylko czekałem na Twój ;pDragon pisze:Czuję się jakbym wygrał w totolotka ale nie będę manifestował tutaj swojej radości...z szacunku do was wszystkich i z żalu, że zamiast 12 os. pojedzie 3... zalapałem się z rezerwowej listy 10 os. razem z Jarsonem, jednak on swój bilet oddał. To smutna sytuacja, na którą NIKT nie mial wpływu. W innej sytuacji bytbym oczywiście z wami co zadeklarowałem.
W porządku, do zobaczenia na meczu z Catania. Rezerwację załatwię.
- SantaPio
- Juventino
Zabieram jutro koleżankę... ona coś wspominała że może zabierze dwie kolejne więc pewnie wtedy ruszą na salę główną...
moooże jeszcze będzie znajomy ale on zawsze mówi że będzie
w każdym razie na chwile obecną jestem z jedną osobą... o ile zobowiąże się pamiętać za kim jesteśmy

w każdym razie na chwile obecną jestem z jedną osobą... o ile zobowiąże się pamiętać za kim jesteśmy

- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
dokładnie, bo głupio, żeby nasi w takim wypadku oglądali mecz pod kątem 5 stopni, chociaż pewnie nie wszystkim to przeszkadzaSantaPio pisze:Zabieram jutro koleżankę... ona coś wspominała że może zabierze dwie kolejne więc pewnie wtedy ruszą na salę główną...