Kontuzje
- CzeczenCZN
- Juventino
Ten Mario wyzdrowiał, to wypadł inny! Równowaga musi byc zachowana
Pavan donosi o kontuzji Leminy.. Zapalenie stawu kolanowego... Pięknie po prostu, Super!
Nikt nas nie pokonał w Serie A od 4 lat! Kontuzje więc nas pokonają!

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Po tylu wykrzyknikach wnioskuję, że Cię to zdenerwowało.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Ten Mario wyzdrowiał, to wypadł inny! Równowaga musi byc zachowanaPavan donosi o kontuzji Leminy.. Zapalenie stawu kolanowego... Pięknie po prostu, Super!
Nikt nas nie pokonał w Serie A od 4 lat! Kontuzje więc nas pokonają!

Z dobrych info - wraca Simo.
- mrozzi
- Juventino
Nie. Sledze te sprawe na biezaco i od samego poczatku, jeszcze przed Lazio, pisalo sie, ze nie bedzie dostepny ani na rzymian, ani na Seville. Nic nowego w jego sprawie, wiec bez paniki.Robaku pisze:Podobno Sami wypada znowu, miał wrocić na Seville, ale raczej nic z tego. Story to follow, bo tylko jakąś zajawkę widziałem w niemieckich mediach.
- Robaku
- Juventino
Niemiec jest nawet przydatny jak gra, ale te kontuzje to jedno, jednak ważniejszą kwestią jest jego gaża 4 mln, za gabinety lekarskie to jednak sporo.
Mrozzi, Sport1 podał takie info na TT,że powrót Samiego się opóźnia
Mrozzi, Sport1 podał takie info na TT,że powrót Samiego się opóźnia
- mrozzi
- Juventino
Niestety nie ma póki co żadnych wzmianek o nim - mam tu na myśli włoskie media. Potwierdza się chyba to, o czym wspominałem ostatnio i piłkarz uległ kolejnej kontuzji, ale nie wiem, czy ma ona związek z poprzednią.Poprostu pisze:Wie ktoś co się dzieje z Pereyra? Jakieś info o powrocie do zdrowia czy treningów?
Dobra wiadomość jest taka, że wraca Khedira i bardzo prawdopodobne, że zostanie powołany na Fiorentinę. To samo tyczy się Mandżukicia oraz Evry. Póki co nic złego nie dzieje się z Asamoah, co jak na ten sezon jest wręcz ewenementem. Oby był wzmocnieniem zespołu w drugiej części sezonu.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Asamoah: ‘I’m not injured’
Asa normalnie trenuje z drużyną i przyznaje, że czuję się bardzo dobrze. Kwado na dodatek stwierdził, iż klub powoła go na dalsza edycje ligi mistrzów. Oby chłop znowu stał się niezniszczalny i pomógł nam w dalszej cześci sezonu.
Asa normalnie trenuje z drużyną i przyznaje, że czuję się bardzo dobrze. Kwado na dodatek stwierdził, iż klub powoła go na dalsza edycje ligi mistrzów. Oby chłop znowu stał się niezniszczalny i pomógł nam w dalszej cześci sezonu.
- Kadziel
- Juventino
Oby, oby. Przydałby się w formie sprzed kontuzji, aby odciążył czasem Pogbę lub Markiza.Poprostu pisze:Asamoah: ‘I’m not injured’
- Kamex22
- Juventino
A ja gdzieś czytałem, że Max powiedział, że po wysiłku wciąż Kwadwo boli to kolano i póki co jest w stanie grać raz na 7-15 dni i że z uwagi na przebyte kontuzje musi powoli bardzo być wprowadzany.Szikit pisze:Powiedział, że narzeka na lekki ból i nie ma powodu, żeby Asa wystąpił jutro, skoro może poczekać.Tengen pisze:A na konfie Max nie mówił, że Asa ma coś z kolanem?
A z innej beczki Hernanes już podobno powrócił do normalnych treningów i być może będzie do dyspozycji już w meczu z Torino.
Na Pereyrę czekamy do Nowego Roku, a Lemina ma zapalenie więzadła, co swoją drogą może ciągnąć się jak babcine majty...
(http://www.football-italia.net/77140/al ... y%E2%80%99)