Mercato (2012-2014)
- ewerthon
 - Juventino

Bo to kompletny nonsens? Każdy z naszych pomocników: Marchisio, Vidal, Pirlo jest młodszy i lepszy od Lamparda na dzień dzisiejszy. Mógł przechodzić w 2008 roku, kiedy sporo się mówiło na ten temat. Teraz jest już zdecydowanie za późno. Niech idzie do Lazio, oni lubią takich podstarzałych gwiazdorów sprowadzać.deszczowy pisze:A czemu jeszcze nikt nie podniósł tematu "Lampard do Juventusu"?
- pumex
 - Juventino

Możecie uznać mnie na monotematycznego, lecz ostatecznie lepszy podstarzały, ale jednak mistrz, niż trochę młodszy, ale już niemłody, średnio-słaby grajcar. Podkreślam: ostatecznie.ewerthon pisze:Bo to kompletny nonsens? Każdy z naszych pomocników: Marchisio, Vidal, Pirlo jest młodszy i lepszy od Lamparda na dzień dzisiejszy. Mógł przechodzić w 2008 roku, kiedy sporo się mówiło na ten temat. Teraz jest już zdecydowanie za późno. Niech idzie do Lazio, oni lubią takich podstarzałych gwiazdorów sprowadzać.deszczowy pisze:A czemu jeszcze nikt nie podniósł tematu "Lampard do Juventusu"?

- PrzemasJuve
 - Juventino

lampard w JUVE mial byc za czasow rarieriego, wtedy to by byl superruch, teraz tez bym nie pogardzil w sumie no, ale nie...
do ligi wloskiej natomiast zapraszam go jak najbardziej, z checia obejrze pojedynek franka z pirlo
, ale znajac zycie zostanie w anglli i ferguson wskrzesi go w utd np tak jak zrobil z persim..

do ligi wloskiej natomiast zapraszam go jak najbardziej, z checia obejrze pojedynek franka z pirlo
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
						- deszczowy
 - Juventino

W obecnym Juve, jedynym piłkarzem o klasie i doświadczeniu podobnym do Franka jest Pirlo. Możecie powiedzieć, że jestem naiwniakiem, ale... myślę, że taki piłkarz mógłby tylko podnieść wartość drużyny.pumex pisze:Możecie uznać mnie na monotematycznego, lecz ostatecznie lepszy podstarzały, ale jednak mistrz, niż trochę młodszy, ale już niemłody, średnio-słaby grajcar. Podkreślam: ostatecznie.ewerthon pisze:Bo to kompletny nonsens? Każdy z naszych pomocników: Marchisio, Vidal, Pirlo jest młodszy i lepszy od Lamparda na dzień dzisiejszy. Mógł przechodzić w 2008 roku, kiedy sporo się mówiło na ten temat. Teraz jest już zdecydowanie za późno. Niech idzie do Lazio, oni lubią takich podstarzałych gwiazdorów sprowadzać.deszczowy pisze:A czemu jeszcze nikt nie podniósł tematu "Lampard do Juventusu"?
Choć oczywiście priorytetem jest napastnik.
- Kucharius1
 - Juventino

Mi się wydaje że nie ma miejsca dla Franka w obecnym Juve. Nie chodzi nawet o jego wiek, czy o to że brak mu umiejętności. Po prostu nie ma atutów by grać w obecnym ustawieniu Juventusu. Szybkość coraz niższa, a niesamowity w obronie nigdy nie był. Za Pirlo też się nie nadaje, bo posyłanie długich crossów to nie to samo co mięciutka piłeczka za obrońców. Frank jest nadal świetny, ale u nas musiałby grać inaczej niż przez całe swoje życie. Do tego nie mały kontrakt. Pewnie go zgarnie WHU bo z nich chyba do Chelsea przechodził, albo wybierze fajną pensję w Chinach lub USA.

- bendzamin
 - Redaktor

Goal informuje, ze mamy chrapke na Muriela, ale zeby dostac Kolumbijczyka musielibysmy poswiecic swoja polowke Boakye. Szczerze mowiac, nie obrazilbym sie mocno na takie rozwiazanie, bo Luis ma juz spore doswiadczenie w Serie A i moim zdaniem moglby juz od zaraz strzelac w naszej koszulce. Pod warunkiem, ze Conte by go podregulowal mentalnie.
Albo wykupic druga polowke Richiego z Genoi i ja wyslac do Udine. Pytanie, czy mamy na cos takiego srodki.

Albo wykupic druga polowke Richiego z Genoi i ja wyslac do Udine. Pytanie, czy mamy na cos takiego srodki.
- Vojtimar
 - Juventino

Na pewno lepiej wydać hajs na takie rozwiązanie niż płacić Drogbie 3 mln za niecałe 5 miesięcy gry..bendzamin pisze:Goal informuje, ze mamy chrapke na Muriela, ale zeby dostac Kolumbijczyka musielibysmy poswiecic swoja polowke Boakye. Szczerze mowiac, nie obrazilbym sie mocno na takie rozwiazanie, bo Luis ma juz spore doswiadczenie w Serie A i moim zdaniem moglby juz od zaraz strzelac w naszej koszulce. Pod warunkiem, ze Conte by go podregulowal mentalnie.
Tylko, gdyby do czegoś takiego doszło, żeby Marotta nie ustalił wysokiej ceny za odkupienie drugiej połówki Boakye , bo ma chłopak talent i strzela regularnie. W tym sezonie jak się postara to może dorównać osiągnięciu Immobile z zeszłego sezonu. A już na pewno stać go na ok. 20 bramek do końca rozgrywek.
Z Juve na dobre i złe!
						- pumex
 - Juventino

Tak. Miał kontuzję, został odesłany do swojego kraju, po czym wrócił do klubu ze sporą nadwagą. Guidolin się wściekł i go na chwilę odsunął, ale jak widać, Muriel powoli wraca. Fajny gość, nie trzeba się u niego długo doszukiwać talentu, a co ważniejsze, swoje umiejętności potwierdził już w SerieACastiel pisze:To połamany był, że tak mało gra?pumex pisze:Wybacz, ale śmiem twierdzić, że TEGO Muriela nie widziałeś w akcji, skoro wolisz Immobile :lol:Castiel pisze:Wolałbym Immobile zamiast tego Muriela.

- Castiel
 - Juventino

I on ma być lekarstwem na naszą mizerną skuteczność?pumex pisze:Tak. Miał kontuzję, został odesłany do swojego kraju, po czym wrócił do klubu ze sporą nadwagą. Guidolin się wściekł i go na chwilę odsunął, ale jak widać, Muriel powoli wraca. Fajny gość, nie trzeba się u niego długo doszukiwać talentu, a co ważniejsze, swoje umiejętności potwierdził już w SerieA
- pumex
 - Juventino

A kto powiedział, że on ma być lekarstwem? Ja tylko chciałem zauważyć, że skala talentu obu zawodników zdaje się sporo różnić na korzyść Kolumbijczyka, przynajmniej w mojej ocenie.Castiel pisze:I on ma być lekarstwem na naszą mizerną skuteczność?pumex pisze:Tak. Miał kontuzję, został odesłany do swojego kraju, po czym wrócił do klubu ze sporą nadwagą. Guidolin się wściekł i go na chwilę odsunął, ale jak widać, Muriel powoli wraca. Fajny gość, nie trzeba się u niego długo doszukiwać talentu, a co ważniejsze, swoje umiejętności potwierdził już w SerieA