Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2016, 22:31

Jeśli prawdą jest, że naciskamy Raiole aby zrezygnował ze swoich 20 % lub aby MU to zapłacił plus to , że chcemy jakiś bonus przy następnym kontrakcie Pogby to zaraz okażę się, że Pogba juz nie chce do MU i przedłuży kontrakt z Juve a Raiola dostanie jakiś tam procent. Tak jak mówię Marotta nie jest leszczem i nie pozwoli okancić się choćby o centa. Dziś gdzieś przeczytałem, że jak chcieliśmy Lichego z Lazio to walczyliśmy przez miesiąc o ,,głupie'' 300 tys. Po czym Szwajcar sam to opłacił :prochno:

Obrazek
Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 21 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 20 lipca 2016, 22:36

Jeśli już Pogba odejdzie to potrzebujemy kogoś na już prócz Pjanica. Ten Herrera jest ciekawy. On i jakiś prospect Kovacic/Zielinski/Bazoer/Tielemans, dodatkowo top do ataku, plus Cuadrado/Gabigol i myślę że nie byłoby źle.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2016, 22:39

Cabrini_idol pisze:Tak jak mówię Marotta nie jest leszczem i nie pozwoli okancić się choćby o centa.
Akurat jeśli chodzi o sprzedaże to jest leszczem na wszelkich leszczy i potwierdził już to wielokrotnie. Jest takim samym mistrzem w kiepskich sprzedażach, jak mistrzem w doskonałym wyciąganiu zawodników.

Żeby nie było - jestem wielkim fanem Marotty i zwolennikiem jego transferów DO klubu, ale sprzedawanie mu idzie bardzo kiepsko. Czasami żałuję, że nie ma w sobie ani krzty De Laurentiisa.

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2016, 22:42

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2016, 22:42

tweet jakiejś dupy z mediów Hiszpańskich, która sobie walnęła zdjęcie dzisiaj z Pogba. Opis wymowny :prochno: Może zapytała po ludzku, czy chce do MU, po czym odpowiedź była jasna tak jak w opisie.

Momblano twierdzi zaś, że Juve chce najpierw porozmawiać z Pogbą, przed zaakceptowaniem jakiejkolwiek oferty. Przecież podobno wczoraj Pogba dał znac, że chce odejść, jak to :smile:
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2016, 22:47 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 20 lipca 2016, 22:44

Hector Herrera to jest bardzo fajny grajek i klub który go wyrwie z Porto z dużą dozą prawdopodobieństwa będzie miał wiele uciechy z tego powodu. Chociaż ja być może nie jestem do końca obiektywny bo zwyczajnie gościa lubię.

Tak mówicie, że Raiola miesza i pewnie tak Pogbie zakręcił w głowie, że ten odszedłby nawet do Zagłębia Lubin. Jakoś takiego Nedveda nie potrafił urobić ostatecznie a miał już przygotowany jednoroczny kontrakt z Interem gdzie brakowało jedynie podpisu Pavla. Hamsik też ile już lat siedzi na śmieciach w Neapolu i dalej nigdzie się nie chce ruszać, i choć krążą o nim różne opinie (włącznie z takimi według których nie jest to żaden nadzwyczajny piłkarz) to czasami pojawiały się dla niego oferty z większych klubów, które i Mino by pewnie sowicie opłaciły.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy

Nieprzeczytany post 20 lipca 2016, 22:44

Bukol87 pisze:Deal done.
120 baniek za Pogbę.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ba-8459617

albo i nie.
Sam nie wiem czy te newsy i to forum ( pościki wszystkich) jest fascynujące czy nudne.
Nie mogę się zdecydować.

Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 20 lipca 2016, 22:48

@jarmel, wchodzę :prochno: Co proponujesz? Chyba, że już zmiękłeś?

Co za czasy, ufam bardziej sztucznej lasce, niż Agrestiemu :prochno:

Ani trochę nie wierzę w odejście Il Polpo w tym oknie, ale niezłe cinema tu macie :prochno:

Ostatnie słowa Pogby, które słyszałem, to był ten śmieszkowy wywiad z Evrą, po półfinale EURO z Niemcami. Prosili wtedy Maxa o tygodniowe przedłużenie urlopu. Dla mnie to wystarczająca informacja.

RICTOR

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 lipca 2016, 22:53

No właśnie pytanie jest jedno. Czy Pogba faktycznie chce odejść i czy to zakomunikował. W to, że nasz zarząd od dawna już wiedział i planował tą sprzedaż a Pjanić jest jego zastępcą nie wierzę bo mam bardzo dobre powody żeby nie wierzyć.

W każdym bądź razie coś czuję, że masa osób straci ze swojego fame'u w to lato, zarówno zawodowi dziennikarze jak i różne internetowe osobistości.
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2016, 22:56 przez RICTOR, łącznie zmieniany 1 raz.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 20 lipca 2016, 22:55

Raczej pozamiatane. Pracujacy blisko klubu Nicola de Bonis pozegnal Pogbe na FB. Pewne zrodlo.

Hed

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 80 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 20 lipca 2016, 22:55

Mozg sie lansuje... Dzisiaj juz kilka razy Pogba odszedł i tyle samo razy zostal, pieniadze nie śmierdzą takze pewnie ofertę przemyślimy tak samo my jak i nasz murzynek. Wszystko rozbija sie o to ze ciężko bedzie go zastąpić, ja bym się cieszył bardzo z Herrery...do tego dolozyl Icardiego i spoko, ale to opcja raczej nie realna. W te mercato stawiam na nasz duet M&P niech działają. Forza!

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2016, 22:56

Cabrini_idol pisze:

tweet jakiejś dupy z mediów Hiszpańskich, która sobie walnęła zdjęcie dzisiaj z Pogba. Opis wymowny :prochno: Może zapytała po ludzku, czy chce do MU, po czym odpowiedź była jasna tak jak w opisie.
Nie wiem kim jest ta panna ale bym ją wzuł na knagę :D

Jeśli Pogba odejdzie to mamy konkretne hajsy na wzmocnienie. Oczywiście byłoby szkoda ale taki los kibica. Nie on pierwszy, nie ostatni.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
RICTOR

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 lipca 2016, 22:58

Wstrzymaj się jeszcze mrozzi, czasem nawet Zuliani się zapędził z info z którego się później musiał wycofywać.

W kwestii odnotowania, Agresti też na VS napisał, że zaakceptowaliśmy ofertę za Pogbę i teraz uderzamy po Higuaina, z tego co wie.

Makiavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2016, 23:01

Po pierwsze za 120 milionów nie ma co się zastanawiać. Po wtóre nie wiem skąd przekonanie o tym, że Pogba nie skusi się na to by zostać najdroższym piłkarzem świata i podwojenie swojej pensji. Po trzecie w ManU może zostać tym, który przywróci blask wielkiego klubu. Po czwarte takie gwiazdki raczej nie słyną z wierności jednemu klubowi.

Szczerze mówiąc to czysto piłkarsko to on jest wart połowę z tego, nawet przy obecnych cenach. Do tego zagrał bardzo słaby turniej i być może stracił jedyną w życiu okazję na triumf z reprezentacją. Będzie go brakowało tylko jeśli zarząd źle wyda tę kasę, ale trudno mi to sobie wyobrazić.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2016, 23:02

Zaś Sky i GDM właśnie krzyczą, że Real włącza się do walki i chce przebić ofertę MU. :rotfl:

Fajny dzień mam, wolne, pogoda słaba więc przy kompie i TV, kolejny browar sobie leci. Saga z Pogbą się nie kończy, dzieci z MU już fapaja pod Pogbe, który koniec końców przedłuży kontrakt z nami :) Perfekt :)
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2016, 23:04 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
Zablokowany