Liga Mistrzów 2015/16
- panlider
- Juventino
Zrehabilitował się i pomylił na rzecz AtleticoCabrini_idol pisze:Dlaczego Iniesta nie otrzymał czerwa ? DO uja Pana nie czaję.

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- jarmel
- Redaktor
Tak samo jak ręki GodinaCobra pisze:Nam ręki Vidala tak ochoczo nie gwizdnęli...

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
To były dopiero ćwierćfinały, a nie ma już Barcelony i Juve, czyli finalistów poprzedniej edycji! Nie ma też Chelsea i PSG. Bayern i Real mogły już odpaść odpowiednio z nami i Wolfsburgiem. Mam nadzieję, że w tym roku wygra Atletico, bo to jedyny klub z tej czwórki, który trawię, a nawet trochę lubię.
- Yaro417
- Juventino
Ale spójrzcie jak Atletico grało w końcówce. Każdą piłkę wybijało byle dalej, odżegnując zagrożenie spod własnej bramki. A my w rewanżu z Bayernem staraliśmy się wyprowadzić kontrę z własnego pola karnego. Szkolny błąd wtedy zadecydował, niestety taka jest piłka.
- Wojtek
- Juventino
Brawo Atleti!! Może to dziwne, ale serce mi waliło choćby Juve grało ten mecz! Mam nadzieję, że Simeone wygra LM!
Stawiam, że Bayern i Real nie zagrają przeciwko siebie, więc stawiam, że Atletico dostanie Bayern a Real City.
Stawiam, że Bayern i Real nie zagrają przeciwko siebie, więc stawiam, że Atletico dostanie Bayern a Real City.
Co do ręki Godina, to tak jakby Rizzoli oddał co zabrał - mam tu na myśli brak czerwa dla Iniesty.jarmel pisze:Tak samo jak ręki GodinaCobra pisze:Nam ręki Vidala tak ochoczo nie gwizdnęli...Ale też i czerwonej Iniesty i paru innych. Pomyślcie sobie jak zupełnie inaczej wyglądałyby te rozgrywki bez pomyłek sędziowskich
Co do mylenia się na naszą nie korzyść w dwumeczu z Bayernem, to tam były 3 (!) kluczowe sytuacje na naszą nie korzyść i ani jednej kluczowej na naszą korzyść :roll:
Brawo Atleti! Myślę, że LM wygra Bayern. Vidal dał im to, czego im brakowało ostatnio...
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne