Liga Mistrzów 2012/13
- pumex
- Juventino
Odczuwam tutaj pewne przekonanie, że United byłoby dla nas łatwiejszym rywalem niż Real. Nie wiem.. ja uważam inaczej. Mimo, iż na papierze Real wygląda na lepiej wyposażony team, to mimo wszystko, jeśli miałbym z tej dwójki wybrać trudniejszego dla nas przeciwnika, wskazałbym na United.

- Dtmiu
- Katalończyk
O ile Real wyglądał od Manchesteru lepiej w pierwszym meczu tak w tym jest na odwrót. Królewscy są dużo mniej groźni za to Diabły konsekwentnie i mądrze realizują swoje założenia taktyczne. Jak na ironię nie zawsze dobra gra oznacza zwycięstwo więc nie zdziwię się jak Real osiągnie lepszy wynik niż 3 tygodnie temu i przejdzie dalej.
- juvemaroko
- Juventino
Niesamowity spotkanie Ryana Gigsa! Gosc zasluguje na wielkie brawa i nie nadarmo jest uznany za zywa legenda MU.
- Cabrini_idol
- Juventino
Real nie zasluguje na awans. Oni musza strzelic gola a graja jakby miali 2 bramkowa zaliczke,za slabo, za wolno, do tylu.... MAnu za to gra perfekcyjnie, szczelnie w obronie i szybko z przodu.
Bardzo podoba mi sie gra Welbecka, ktory schodzi do boku potrafi przedryblowac, przyjac pilke z obronca na plecach, podac. Takiego napastnika nam wlasnie brakuje. No i Giggs... 40 lat na karku a gra lepiej niz nasi skrzydlowi.. i ta wrzutka zewnetrzna strona buta.
Real dzisiaj nic nie ugra ... a szkoda bo wole Real, MAnu jest grozniejsze w dalszej rywalizacji LM niz Real.
Bardzo podoba mi sie gra Welbecka, ktory schodzi do boku potrafi przedryblowac, przyjac pilke z obronca na plecach, podac. Takiego napastnika nam wlasnie brakuje. No i Giggs... 40 lat na karku a gra lepiej niz nasi skrzydlowi.. i ta wrzutka zewnetrzna strona buta.
Real dzisiaj nic nie ugra ... a szkoda bo wole Real, MAnu jest grozniejsze w dalszej rywalizacji LM niz Real.
Ostatnio zmieniony 05 marca 2013, 21:36 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- Kucharius1
- Juventino
Ktoś ogląda BvB i wie co tam za kaszankę odwala Donieck ? Gra Man U prosta jak konstrukcja cepa, szybkie skrzydła i tyle, zero kreatywności w środku. Dodając do tego skutecznego napastnika, mogli by być rzeczywiści ciężkim rywalem dla nas.
- Kucharius1
- Juventino
Grali z mistrzem Włoch na ich stadionie , i ze zwycięzcą LM również na wyjeździe i lepiej to wyglądał.
Strata Will.im.ama źle się na nich odbiła, widziałem już 3 tygodnie temu że obrona zawodziła, do tego późny start ligi, to pewnie powody słabej dyspozycji.
BvB nikt nic nie ujmuje, ale Donick pewnie nie gra swojej najlepszej piłki.
edit. Ramos jak zwykle załatwia awans drużynie przeciwnej...
Czerwo dla Naniego :shock:
Strata Will.im.ama źle się na nich odbiła, widziałem już 3 tygodnie temu że obrona zawodziła, do tego późny start ligi, to pewnie powody słabej dyspozycji.
BvB nikt nic nie ujmuje, ale Donick pewnie nie gra swojej najlepszej piłki.
edit. Ramos jak zwykle załatwia awans drużynie przeciwnej...
Czerwo dla Naniego :shock:
Ostatnio zmieniony 05 marca 2013, 21:59 przez Kucharius1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
smiech na sali smiech na sali.... CZERWO ??>>???, WTF ?

- Nedved1983
- Juventino
jaja jak berety... za coś takiego czerwo, a za celowe trafienie łokciem, bez piłki, żółtko :rotfl:
mimo wszystko liczę na MU!
mimo wszystko liczę na MU!