TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Brutalo
- Juventino
Zostań po meczu w barze, to się dowieszcouec pisze:A po kij być tam myślami?God pisze:Już w najbliższą niedziele w sielankowe popołudnie, gdzie większość torunian będzie myślami w Częstochowie
Będę.

Ja raczej odpadam, ale w sobotę dam znać ostatecznie.
- couec
- Juventino
A co będzie transmisja na żywo jakiejś pielgrzymki na Jasną Górę?Brutalo pisze:Zostań po meczu w barze, to się dowieszcouec pisze:A po kij być tam myślami?God pisze:Już w najbliższą niedziele w sielankowe popołudnie, gdzie większość torunian będzie myślami w Częstochowie
Będę.![]()
![]()

- Brutalo
- Juventino
Dokładnie, pielgrzymka po złoty medalcouec pisze:A co będzie transmisja na żywo jakiejś pielgrzymki na Jasną Górę?Brutalo pisze:Zostań po meczu w barze, to się dowieszcouec pisze: A po kij być tam myślami?
Będę.![]()
![]()

- couec
- Juventino
Jeśli to aluzja do żużlowców, to nie trafiona, bo mecz jest w Zielonej Górze. 8)Brutalo pisze:Dokładnie, pielgrzymka po złoty medalcouec pisze:A co będzie transmisja na żywo jakiejś pielgrzymki na Jasną Górę?Brutalo pisze: Zostań po meczu w barze, to się dowiesz![]()
![]()
- Brutalo
- Juventino
A jo. W półfinale były medalikicouec pisze:Jeśli to aluzja do żużlowców, to nie trafiona, bo mecz jest w Zielonej Górze. 8)Brutalo pisze:Dokładnie, pielgrzymka po złoty medalcouec pisze:
A co będzie transmisja na żywo jakiejś pielgrzymki na Jasną Górę?

- God
- Juventino
Macie się na fb to sobie tam pogadajcie a nie spamujecie w temacie meczowym...
Do błędu się przyznaje bez bicia, trzeba było od razu pisać a nie głupiomondrować się...
Frekwencja tragiczna, w związku z czym moja skromna osoba obejrzy mecz w kapciach. :roll:

Do błędu się przyznaje bez bicia, trzeba było od razu pisać a nie głupiomondrować się...

Frekwencja tragiczna, w związku z czym moja skromna osoba obejrzy mecz w kapciach. :roll:
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- Durtan
- Juventino
Mnie z Beatą niestety nie będzie ani dziś, ani na niedzielne derby. 
Aczkolwiek chciałbym poruszyć temat Galaty - możnaby jakoś niedługo już robić rezerwację i listę osób, bo nagle znajdzie się milion fanów City i Bayernu i zawalą nam LSC.
:snooty:

Aczkolwiek chciałbym poruszyć temat Galaty - możnaby jakoś niedługo już robić rezerwację i listę osób, bo nagle znajdzie się milion fanów City i Bayernu i zawalą nam LSC.

- haifisch234
- Juventino
Popieram. Od razu mowie, ze na Galate bede. Na derby to nie wiem, bo to jest o dziwnej porze (12:30). Ale LM na pewno.
- God
- Juventino
Tak jak mówiłem przez telefon, jutro/dziś 12:30 - idziemy na derby.
1. God
2. Baku
3. Ardjan
4. Lukasz
5. Bartek
6. Ventura
7. Marlena
Na LM rezerwacja jest na dużą loże, nie płakać później, że miejsca nie będzie jak ktoś się nie dopisze... (lub zrobi to za późno)
1. God
2. Sysiek
3. Beata
4. Lukasz
5. Bartek
6. Mrocznyyy
7. Brutalo
8. Serfer
9. Kinga
10. Baku
11. Piotrek
12. MC
13. Jacek (1/2)
14. Dominika
15. Marlena
16. Danka
17. Kumpela Baku
1. God
2. Baku
3. Ardjan
4. Lukasz
5. Bartek
6. Ventura
7. Marlena
Na LM rezerwacja jest na dużą loże, nie płakać później, że miejsca nie będzie jak ktoś się nie dopisze... (lub zrobi to za późno)
1. God
2. Sysiek
3. Beata
4. Lukasz
5. Bartek
6. Mrocznyyy
7. Brutalo
8. Serfer
9. Kinga
10. Baku
11. Piotrek
12. MC
13. Jacek (1/2)
14. Dominika
15. Marlena
16. Danka
17. Kumpela Baku
Ostatnio zmieniony 06 października 2013, 17:21 przez God, łącznie zmieniany 7 razy.
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.