Mercato (Lato 2016)
- wojczech7
- Juventino
Nie wiem, jak to policzyłeś, ale obstawiam, że zsumowałeś liczbę bramek i asyst całej trójki. Błąd.annihilator1988 pisze:Fakty są takie, że Pogba, Morata i Cuadrado zdobyli dla Juve w zeszłym sezonie koło +60 bramek. Ktoś ma ochotę jeszcze się pośmiać? Pjanić w każdym aspekcie jest gorszy od Pogby, Alves ustępuje Cuadrado w ataku, o Pjacy mało kto słyszał i w oczach niewtajemniczonych broni go zainteresowanie zarządu. Chyba tylko Benatia podwyższa poziom rywalizacji o pierwszą jedenastkę w swojej formacji

Pogba, póki co, ciągle jest zawodnikiem Juventusu.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- panlider
- Juventino
Co za brednie piszesz. Pogba strzelił 16 bramek, Morata 12, a Cuadrado 5. Sumie daleko do 60. Być może Cię zaskoczę, ale asyst nie można liczyć jako bramek. Gdybyś napisał, że brali udział przy 60 golach, to miało by to większy sens.annihilator1988 pisze:Fakty są takie, że Pogba, Morata i Cuadrado zdobyli dla Juve w zeszłym sezonie +60 bramek. Ktoś ma ochotę jeszcze się pośmiać? Pjanić w każdym aspekcie jest gorszy od Pogby, Alves ustępuje Cuadrado w ataku, o Pjacy mało kto słyszał i w oczach niewtajemniczonych broni go zainteresowanie zarządu. Chyba tylko Benatia podwyższa poziom rywalizacji o pierwszą jedenastkę w swojej formacji
Strata Pogby w obecnej sytuacji to kop w jaja z rozbiegu
Aczkolwiek też jestem zdania, że strata Pogby automatycznie spowoduje, że szumne zapowiedzi o ataku na LM można włożyć między bajki.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 21 razy
W każdym aspekcie?annihilator1988 pisze:Pjanić w każdym aspekcie jest gorszy od Pogby

Zalety Pjanica:
- strzela więcej goli z wolnych,
- jest znacznie częściej pod grą (średnio o 20 podań w każdym meczu więcej),
- zdecydowanie częściej zalicza podania kluczowe, otwierające drogę do bramki (średnio 1 więcej na mecz),
- ma nieco lepszą skuteczność podań, mimo że zdecydowanie częściej zagrywa długie piłki,
- rozgrywając ok. 400 minut mniej, miał tyle samo asyst co Pogba i 2 bramki więcej.
Zalety Pogby:
- jest silniejszy,
- lepiej gra głową,
- ma lepszy strzał z dystansu,
- znacznie lepiej drybluje (średnio o 2 udane dryblingi na mecz więcej),
- częściej notuje udane odbiory (średnio o 1 więcej na mecz).
Sportowo są na podobnym poziomie, bo Pogba wcale nie jest jakimś bogiem, co udowodniło chociażby Euro. Marketingowo Francuz miażdży jednak Bośniaka.
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2016, 20:47 przez Crunny, łącznie zmieniany 1 raz.
- annihilator1988
- Juventino
Chłopiepanlider pisze:Co za brednie piszesz. Pogba strzelił 16 bramek, Morata 12, a Cuadrado 5. Sumie daleko do 60. Być może Cię zaskoczę, ale asyst nie można liczyć jako bramek. Gdybyś napisał, że brali udział przy 60 golach, to miało by to większy sens.annihilator1988 pisze:Fakty są takie, że Pogba, Morata i Cuadrado zdobyli dla Juve w zeszłym sezonie +60 bramek. Ktoś ma ochotę jeszcze się pośmiać? Pjanić w każdym aspekcie jest gorszy od Pogby, Alves ustępuje Cuadrado w ataku, o Pjacy mało kto słyszał i w oczach niewtajemniczonych broni go zainteresowanie zarządu. Chyba tylko Benatia podwyższa poziom rywalizacji o pierwszą jedenastkę w swojej formacji
Strata Pogby w obecnej sytuacji to kop w jaja z rozbiegu
Aczkolwiek też jestem zdania, że strata Pogby automatycznie spowoduje, że szumne zapowiedzi o ataku na LM można włożyć między bajki.

Crunny pisze:No i powoli zaczyna brakować zawodników gry 1 na 1.annihilator1988 pisze: - znacznie lepiej drybluje (średnio o 2 udane dryblingi na mecz więcej),
Nie krytykuje zarządu, wierze, że cokolwiek zrobią będzie dobrze, ale Juve już straciło graczy potrafiących wejść w drybling
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Cabrini_idol
- Juventino
No i tak jak przewidziałem :
L'Equipe: #Juve are demanding €144m from #MUFC for #Pogba, excl bonuses. #Raiola will pocket €24m
z 120 mln mamy 144
. Tak jak mówiłem, szybko dobijemy do 150 
L'Equipe: #Juve are demanding €144m from #MUFC for #Pogba, excl bonuses. #Raiola will pocket €24m
z 120 mln mamy 144

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Mógłbyś linkować każde gówno, które tutaj wrzucasz?Cabrini_idol pisze:No i tak jak przewidziałem :
z 120 mln mamy 144. Tak jak mówiłem, szybko dobijemy do 150
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Crunny
- Juventino
150 mln + Darmian, żebyśmy mogli jeszcze pogonić Lichtsteinera. Do tego jeśli sprzedamy Pereyrę i Zazę, to będziemy mieli jakieś 200 mln na następcę Pogby i klasową 9-tkę. Nawet Secco starczyłoby to na 3 TOP-ówCabrini_idol pisze:No i tak jak przewidziałem :

- Robaku
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
cieżko linkować 144 znakowy tweetPush3k pisze:Mógłbyś linkować każde gówno, które tutaj wrzucasz?Cabrini_idol pisze:No i tak jak przewidziałem :
just like:
Dalla #Spagna: «La #Juventus offre 18 milioni per #Gabigol»
ale czasem dorzucą do tego link, - czasem nie.
http://fal.cn/E8nw
- Arbuzini
- Juventino
Cuadrado to fajny zawodnik, ale naprawdę nie zauważaliście tego, że Allegri jakoś przesadnie nie korzystał z jego usług pomimo najsłabszej od lat dyspozycji Lichtsteinera? Sam trener zresztą przyznał kiedyś w wywiadzie, że Kolumbijczyk ma problem z wywiązywaniem się z zadań taktycznych. Świetny jako ofensywna opcja na wahadło, czy skrzydłowy przy zmianie ustawienia, ale Alves to zawodnik przymierzany do pierwszego składu i bardziej odpowiadający trenerowi. Jak można nie widzieć w tym wzmocnienia drużyny? Mało daje w ofensywie? A co powiedziecie na sezony 09/10, 10/11 i 11/12, kiedy w samej lidze notował kolejno 10, 15 i 11 asyst? Mimo wieku to wciąż kawał piłkarza świetnie pasujący do roli wahadłowego. W 4312 dla Cuadrado nie ma miejsca, dla Daniego jak najbardziej jest.
Kilka mocnych plotek o odejściu Pogby i już nagle słabe okienko. No ludzie złoci. Po pierwsze na Francuzie świat się nie kończy, po drugie nigdzie póki co nie odszedł, a po trzecie klub ma jeszcze jakieś 40 dni na wzmocnienie zespołu, a budżet wciąż jest praktycznie nieruszony.
Kilka mocnych plotek o odejściu Pogby i już nagle słabe okienko. No ludzie złoci. Po pierwsze na Francuzie świat się nie kończy, po drugie nigdzie póki co nie odszedł, a po trzecie klub ma jeszcze jakieś 40 dni na wzmocnienie zespołu, a budżet wciąż jest praktycznie nieruszony.
- Cabrini_idol
- Juventino
Stary, od jakichś 2 lat tutto, sky czy choćby L'equipe itd jak i ich dziennikarze pierwsze wiadomości i przecieki puszczają tweetem a nie felietonem na stronie internetowej. Obudź się mamy 2016 rok. Wszystkie najważniejsze informację idą z tweeta przeważnie ( z oficjalnych tweetów oczywiście). Tak jak mówi robaku, czasem dorzuca link ale przeważnie nie, bo szkoda im czasu na pisanie felietonu na stronę, zresztą tweet ma dostęp masowy,światowy, szybki i sprawny.Push3k pisze:Mógłbyś linkować każde gówno, które tutaj wrzucasz?Cabrini_idol pisze:No i tak jak przewidziałem :
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2016, 21:10 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- Crunny
- Juventino
Klikasz na 3 szare kropeczki pod tweetem i wybierasz opcję "Kopiuj link do tweeta"Cabrini_idol pisze:Stary, od jakichś 2 lat tutto, sky czy choćby L'equipe itd jak i ich dziennikarze pierwsze wiadomości i przecieki puszczają tweetem a nie felietonem na stronie internetowej. Obudź się mamy 2016 rok. Wszystkie najważniejsze informację idą z tweeta przeważnie ( z oficjalnych tweetów oczywiście). Tak jak mówi robaku, czasem dorzuca link ale przeważnie nie, bo szkoda im czasu na pisanie felietonu na stronę, zresztą tweet ma dostęp masowy,światowy, szybki i sprawny.Push3k pisze:Mógłbyś linkować każde gówno, które tutaj wrzucasz?Cabrini_idol pisze:No i tak jak przewidziałem :

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Nom. 2016 rok i nie możesz tego zalinkować? Ja nie używam tweeta na co dzień to nie wiem jak dokładnie on działa, także to może być powodem, że nie znalazłem jakiejkolwiek informacji od L'Equipe z takim newsem jaki podałeś. Albo linkujesz albo informacje, które tutaj wklejasz zmyślasz sam.Cabrini_idol pisze:Stary, od jakichś 2 lat, tweet oficjalnych kont mediów jak tutto, sky czy choćby L'equipe jak i ich dziennikarze pierwsze wiadomości i przecieki puszczają tweetem a nie felietonem na stronie internetowej. Obudź się mamy 2016 rok. Wszystkie najważniejsze informację idą z tweeta przeważnie (odicjalnych tweetów oczywiście). Tak jak mówi robaku, czasem dorzuca link ale przeważnie nie, bo szkoda im czasu na pisanie felietonu na stronę, zresztą tweet ma dostęp masowy,światowy, szybki i sprawny.Push3k pisze:Mógłbyś linkować każde gówno, które tutaj wrzucasz?Cabrini_idol pisze:No i tak jak przewidziałem :
Za to to jak najbardziej istnieje.CavAllano pisze:To bardzo ciekawe, jako ze l'Equipe informowalo dzisiaj, ze United zaoferuje nam 120 mln i to nas satysfakcjonuje.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- jarmel
- Redaktor
Serio myślicie, że to jeszcze plotki?Arbuzini pisze: Kilka mocnych plotek o odejściu Pogby i już nagle słabe okienko.

Na ten moment zostajemy z dwoma dużymi dziurami, jedną w środku pomocy, drugą w ataku. Ciekawych kandydatur szczerze mówiąc nie widzę. Jeszcze przed chwilą miał być Higuain, a tu ani jego ani Pogby

To co, za rok tego czwartego pewnie też żegnamy?