Mercato (2012-2014)
- pan Zambrotta
- Juventino

Elia zachcianką Conte 
Mam nadzieję, że Peluso jak większość "niechcianych" pokaże swoją przydatność, a jak nie to nie skorzystamy z opcji wykupu i tyle. Czekam na Sissoko i Llorente za darmo w lecie. Okienko zimowe zakończone.

Mam nadzieję, że Peluso jak większość "niechcianych" pokaże swoją przydatność, a jak nie to nie skorzystamy z opcji wykupu i tyle. Czekam na Sissoko i Llorente za darmo w lecie. Okienko zimowe zakończone.
- jakku1
- Juventino

1. Cos ciekawego dzieje sie podobno w sprawie Diakite, ale wydaje mi sie, ze to tylko plotki. Sportmediaset podal, ze dogadalismy sie z Lazio i z samym pilkarzem. Ale zadne inne zrodlo nic takiego nie potwierdza, wiec poki co uznaje, ze to jakies glupoty.
2. Osvaldo moze zmienic klub w tym okienku. Byl laczony z nami, byl laczony z innymi druzynami. W tej sprawie jednak moze sie wydarzyc wszystko, wiec tez ciezko cos powiedziec.
2. Osvaldo moze zmienic klub w tym okienku. Byl laczony z nami, byl laczony z innymi druzynami. W tej sprawie jednak moze sie wydarzyc wszystko, wiec tez ciezko cos powiedziec.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
- Peter
- Juventino

Podobno Milan ma złożyć ofertę w styczniu za Matriego. Więc Matri do Milanu, a my bierzemy Osvaldo z Romyjakku1 pisze: 2. Osvaldo moze zmienic klub w tym okienku. Byl laczony z nami, byl laczony z innymi druzynami. W tej sprawie jednak moze sie wydarzyc wszystko, wiec tez ciezko cos powiedziec.
Kiedy znowu zobaczę zwycięstwo Juve w LM?
"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori
"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori
- Adrian27th
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Cos o Llorente?jakku1 pisze:1. Cos ciekawego dzieje sie podobno w sprawie Diakite, ale wydaje mi sie, ze to tylko plotki. Sportmediaset podal, ze dogadalismy sie z Lazio i z samym pilkarzem. Ale zadne inne zrodlo nic takiego nie potwierdza, wiec poki co uznaje, ze to jakies glupoty.
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... eakingnews
Z ostatniej chwili tzw.
BREAKING NEWS: Athletic Bilbao have confirmed that Juventus have entered into negotiations to sign Fernando Llorente when his contract expires in June.
http://www.athletic-club.net/web/main.a ... 2753&idi=2
Strona Atlethic potwierdza.
Czyli jednak do Czerwca czekamy,ba, nie naruszymy budżetu na TOP striker'a!:>
Ostatnio zmieniony 03 stycznia 2013, 13:01 przez Adrian27th, łącznie zmieniany 2 razy.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- FelekJUVE
- Juventino

Ponoć polujemy też na Mousse Sissoko:)
http://seriea.pl/index.php?dzial=aktual ... kul=241027
Bardzo dobry grajek:) Tylko gdzie my tylu pomocników upchniemy;p ??
http://seriea.pl/index.php?dzial=aktual ... kul=241027
Bardzo dobry grajek:) Tylko gdzie my tylu pomocników upchniemy;p ??
- Lypsky
- Juventino

Czyli nie pozostaje nic innego jak czekać na potwierdzenie naszej strony o porozumieniu z zawodnikiem. Kontrakt zapewne już dawno został uzgodniony, pozostają formalności.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- deszczowy
- Juventino

Llorente za darmo w czerwcu? Czyli jednak czeka nas przebudowa linii ataku.
SJ podaje, że Sampa jest rzekomo zainteresowana wypożyczeniem Islii. W sytuacji Chilijczyka to chyba nie byłoby możliwe, prawda? Przyznam, że się pogubiłem w tych własnościach.
SJ podaje, że Sampa jest rzekomo zainteresowana wypożyczeniem Islii. W sytuacji Chilijczyka to chyba nie byłoby możliwe, prawda? Przyznam, że się pogubiłem w tych własnościach.
- Basiek
- Juventino

Jest to możliwe, podobne transakcje przeprowadziliśmy przecież w przypadku Gabbiadiniego oraz Boakye. Piłkarz będący współwłasnością może zostać wypożyczony do innej drużyny.deszczowy pisze:SJ podaje, że Sampa jest rzekomo zainteresowana wypożyczeniem Islii. W sytuacji Chilijczyka to chyba nie byłoby możliwe, prawda? Przyznam, że się pogubiłem w tych własnościach.
Żeby nie offtopować. Llorente przydałby się już teraz, z drugiej jednak strony jeśli Bilbao jest takie uparte to można oszczędzić czasu i nerwów, a przede wszystkim pieniędzy na tym transferze. Fakt, nie będzie ograny na nowy sezon, ale przecież regularnie trenuje, więc mam nadzieję, że jakoś drastycznie formy nie zgubi.
BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
- MVP
- Juventino

Ci piłkarze raczej nie są jeszcze gotowi na Juve
Choć szczerze mówiąc to Giab nie będzie raczej piłkarzem najwyższych lotów. Ot solidny ligowiec sie szykuje.
Co do murzynka to jest materiał na niezłego napadziora, jednak jeszcze nie teraz
Nie jestem zwolennikiem LLLLLLLorente, ale jeżeli teraz kupimy go za te max 5 melonów to w sumie dużo nie stracimy w przypadku jego słabej dyspozycji, a na pewno zwiększy to rywalizację w ataku.
Matri do Milanu? Uch, oke. Oby tylko nie zaczął ładować bramek na zawołanie bo będziemy sobie pluli w brodę. Marotta to nie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> więc wierze, że wypożyczy Matriego na pół sezonu. Tak przynajmniej byłoby najlepiej w mojej opinii.
Osvaldo? Ok, coś tam chłopak gra, tyle że to kolejny napastnik, który skilem nie odbiega od naszych
Jeżeli, tak jak w przypadku LLLLLorente uda nam się go kupić za rozsądne pieniądze to niech będzie, może wypali. Choć jakoś w ten transfer nie wierze.
Diakate w przypadku kiedy mamy Peluso na bank już nie przyjdzie. Sissoko? Nie jest nam potrzebny, choć z drugiej strony widząc filozofie Conte, który ma lekkie kłopoty z zaufaniem do młodych piłkarzy, transfer jest możliwy. Bo w sumie Asa na środku nie gra w Juve i jakoś naszemu trenejro się nie śpieszy go tam ustawić, a na ławce mamy tylko Pogbe z tych lepszych wariantów i mniej ogranego Marrone. Oboje są młodzi i obojgu Conte chyba nie ufa tak na 100 %. Więc jeżeli się interesujemy tym chłopakiem to coś z tego może być.
Co do murzynka to jest materiał na niezłego napadziora, jednak jeszcze nie teraz
Nie jestem zwolennikiem LLLLLLLorente, ale jeżeli teraz kupimy go za te max 5 melonów to w sumie dużo nie stracimy w przypadku jego słabej dyspozycji, a na pewno zwiększy to rywalizację w ataku.
Matri do Milanu? Uch, oke. Oby tylko nie zaczął ładować bramek na zawołanie bo będziemy sobie pluli w brodę. Marotta to nie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> więc wierze, że wypożyczy Matriego na pół sezonu. Tak przynajmniej byłoby najlepiej w mojej opinii.
Osvaldo? Ok, coś tam chłopak gra, tyle że to kolejny napastnik, który skilem nie odbiega od naszych
Diakate w przypadku kiedy mamy Peluso na bank już nie przyjdzie. Sissoko? Nie jest nam potrzebny, choć z drugiej strony widząc filozofie Conte, który ma lekkie kłopoty z zaufaniem do młodych piłkarzy, transfer jest możliwy. Bo w sumie Asa na środku nie gra w Juve i jakoś naszemu trenejro się nie śpieszy go tam ustawić, a na ławce mamy tylko Pogbe z tych lepszych wariantów i mniej ogranego Marrone. Oboje są młodzi i obojgu Conte chyba nie ufa tak na 100 %. Więc jeżeli się interesujemy tym chłopakiem to coś z tego może być.
- Adrian27th
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Sissoko za darmo takze wiec nie obciaza nas na lato ,a napewno bedzie wzmocnieniem defensywnej czesci srodkowej linii.
Na kogo zatem wydamy pieniadze w lato? Ot,pytanie.
Na kogo zatem wydamy pieniadze w lato? Ot,pytanie.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- couec
- Juventino

Llorente i Sissoko za darmo w lato, a więc czeka nas mała przebudowa ataku i nie tylko w poszukiwaniu środków na mityczną topkę. Coraz bardziej prawdopodobna staje się teza, o której przebąkiwał już jakku1...
@alina
Też chętnie przeczytam artykuł Lipińskiego, bo nie wydaje mi się że Conte tak traktowałby 'swojego' człowieka.
@alina
Też chętnie przeczytam artykuł Lipińskiego, bo nie wydaje mi się że Conte tak traktowałby 'swojego' człowieka.
- pumex
- Juventino

Możliwość taka chyba jest, choć nie jestem pewny. Ale rozwiązanie takie jest według mnie denne. Sprowadzać "połowę" Isli za 9,5mln, by mając w perspektywie dalszą grę na 3-ch frontach wypożyczać go, zamiast dalej przystosowywać do schematów Juventusu?! Niedeszczowy pisze:SJ podaje, że Sampa jest rzekomo zainteresowana wypożyczeniem Islii. W sytuacji Chilijczyka to chyba nie byłoby możliwe, prawda? Przyznam, że się pogubiłem w tych własnościach.
Targujemy się z Llorente? Za darmo lub za psie pieniądze, czemu nie. Yanquez się cieszy i nie dowierza, a ja z nim (się cieszę). Choć cała sprawa polega na tym, żeby Hiszpan nie był tym jedynym, który ma odmienić oblicze naszego ataku

- jakku1
- Juventino

Llorente - o ile przyjdzie - to bedzie tylko 1 element tej calej ukladanki. Tuttosport dzisiaj napisal*, ze Marotta latem planuje calkowita przebudowe ataku. Obok Llorente sprowdzimy kogos jeszcze, za pieniadze. Bedziemy pewnie probowali cos zdzialac z Sanchezem, byc moze znow z Joveticiem, na 100% pojawia sie jeszcze jakies nazwiska. Ile z tego wszystkiego wypali - nie wiadomo. Nie wiadomo tez, kto jest planowany do odstrzalu, jakie okazje sie nam trafia, etc.couec pisze:Llorente i Sissoko za darmo w lato, a więc czeka nas mała przebudowa ataku i nie tylko w poszukiwaniu środków na mityczną topkę. Coraz bardziej prawdopodobna staje się teza, o której przebąkiwał już jakku1...
*Tuttosport: "For the June there will be complete turn over in attack. Marotta will change 2 or 3 forwards. Beside Llorente one between Suarez and Sanchez will be our target."
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
- yanquez
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Dokładniepumex pisze: Yanquez się cieszy i nie dowierza, a ja z nim (się cieszę).
Jeżeli udałoby się zaklepać Llorente i Sissoko za darmochę na lato, to będę zachwycony. Dwa bardzo porządne wzmocnienia i najważniejsze... Zbieramy kasę na giganciora jakiegoś
A skoro już o tym mowa: martwi mnie bieżąca forma Suareza... Jeszcze uda mu się wciągnąć LFC do Europy i będzie ciężko go wyciągnąć do lepszego i ładniejszego klubu
jakku1 pisze: *Tuttosport: "For the June there will be complete turn over in attack. Marotta will change 2 or 3 forwards. Beside Llorente one between Suarez and Sanchez will be our target."

- bendzamin
- Redaktor

Teoretycznie mozna wyslac pilkarza, ktory jest wspolna wlasnoscia dwoch klubow do klubu trzeciego. Tak dzieje sie obecnie np. z Gabbiadinim, ktorego karte dzielimy z Atalanta, a wypozyczylismy go do Bolonii. Natomiast w przypadku Isli nie widze zadnego powodu, aby to robic i mam nadzieje, ze nasi wlodarze rowniez.
Zastanawia mnie, dlaczego Athletic oglosil oficjalnie, ze Llorente z nami negocjuje. Przeciez od 01.01.13 klub nie musi wydawac zadnych pozwolen na rozmowy ani nam, ani pilkarzowi.
No, ale dobrze by bylo jakby sie Beppe z Fernando dogadal. Tak za 3-4 miliony rocznie.
Zastanawia mnie, dlaczego Athletic oglosil oficjalnie, ze Llorente z nami negocjuje. Przeciez od 01.01.13 klub nie musi wydawac zadnych pozwolen na rozmowy ani nam, ani pilkarzowi.
No, ale dobrze by bylo jakby sie Beppe z Fernando dogadal. Tak za 3-4 miliony rocznie.