Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- juventussek
- Juventino
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0455_n.jpg
a taka koszulke jak Vucinic gdzie mozna kupic?! ;d
a taka koszulke jak Vucinic gdzie mozna kupic?! ;d
- paruf
- Juventino
Bartek88 chyba nie sotował bo nie ma dziewczynyewerthon pisze:Zadam takie trochę nietypowe pytanie, ale w końcu od tego temat jest.
Czy stosował ktoś z was feromony? Macie z tym jakieś doświadczenia i jakie były efekty? Jakie ewentualnie polecacie?
Zaraz pewnie ktoś wyskoczy, że najlepszym feromonem jest dobra fura i pełny portfel :twisted: , ale tu nie o to teraz chodzi.
Może ktoś się wypowie...
Na poważnie to nie wiem czy to działa, dużo słyszałem i widziałem reklam w necie, ale nie wiem czy to jest zwykłe naciąganie ludzi czy pomaga w kontaktach międzyludzkich.
- Pan Mietek
- Juventino
Nie wiem czy dobrze wybrałem miejsce na takie zapytanie:
gdzie w Polsce (zagraniczne sklepy raczej mnie nie interesują) można najtaniej kupić oryginalne koszulki z NBA?
gdzie w Polsce (zagraniczne sklepy raczej mnie nie interesują) można najtaniej kupić oryginalne koszulki z NBA?
- meda11
- Juventino
Najtaniej dostaniesz na allegro/ebay i w sklepach koszykarskich - replicki za ok. 150 zł (wszystkie napisy, symbole naprasowane + drobne różnice w porównaniu do swingmanów/authenticów).Mietson pisze:Nie wiem czy dobrze wybrałem miejsce na takie zapytanie:
Swingmany (większość elementów wyszywana i lepszy materiał) dostaniesz za 200-300 zł.
Authenticów (meczowe) raczej nie dostaniesz - chyba, że na allegro/ebay - i to jest wydatek ok. 900 zł.
- Piotr21
- Juventino
http://citeam.pl/oferty/kupony-allegro/ ... nternetowy
Witam! Chciałbym, aby mi ktoś tą ofertę wytłumaczył na chłopski rozum. Otóż w ofercie na citeam.pl jest jak wyżej w linku zegarek, za który zamiast 54zł płacimy 27zł. Tak więc zakupów muszę dokonać poprzez allegro.pl, gdzie ten zegarek jest za 54zł. Kupuję na citeam.pl kupon rabatowy za 27zł, który później podaję na allegro i zmniejsza mi to kwotę 54zł na 27zł. Więc wychodzi na to, że i tak muszę za zegarek zapłacić 54zł, więc co to za oferta. Może mi ktoś to wytłumaczyć? Pozdrawiam
Witam! Chciałbym, aby mi ktoś tą ofertę wytłumaczył na chłopski rozum. Otóż w ofercie na citeam.pl jest jak wyżej w linku zegarek, za który zamiast 54zł płacimy 27zł. Tak więc zakupów muszę dokonać poprzez allegro.pl, gdzie ten zegarek jest za 54zł. Kupuję na citeam.pl kupon rabatowy za 27zł, który później podaję na allegro i zmniejsza mi to kwotę 54zł na 27zł. Więc wychodzi na to, że i tak muszę za zegarek zapłacić 54zł, więc co to za oferta. Może mi ktoś to wytłumaczyć? Pozdrawiam

- Piotr21
- Juventino
No dokładnie. Właśnie dziewczyna mi to przesłała mówi kup sobie ale gdy przeanalizowałem całą ofertę to powiem szczerze ładnie ludzi w konia muszą robić jak ktoś nie przemyśli tej oferty. Dzięki Tabo za odpowiedź bo już myślałem że JA sobie coś wymyślam. 
- 19YB19
- Juventino
mam pytanie dot. podatku przy sprzedaży nieruchomości przed upływem 5 lat - wynosi on 19% - skąd urząd bierze wartość nieruchomości ? mają swoje wyceny np. 1500zł za m2, + 100zł za m2 działki itp. - czy jest to brane z umowy spisanej u notariusza ?
- Dzium
- Juventino
Pewnie ten temat był już poruszany 100x, ale potrzebuje szybkiej odpowiedzi:
Jak Juventus będzie chciał ściągnąć jakiegoś młodego murzynka z Afryki, dajmy na to 17-letniego Ghańczyka Mambe Banambe, to czy ten zawodnik 'zajmie' jedno miejsce dla piłkarza sprowadzonego spoza UE?
Jak Juventus będzie chciał ściągnąć jakiegoś młodego murzynka z Afryki, dajmy na to 17-letniego Ghańczyka Mambe Banambe, to czy ten zawodnik 'zajmie' jedno miejsce dla piłkarza sprowadzonego spoza UE?
- preclix
- Juventino
Specjalista ze mnie żaden, lecz wydaję mi się, że Ghana nie jest członkiem Unii Europejskiej. Może ktoś potwierdzić ?C_Marchisio pisze:Pewnie ten temat był już poruszany 100x, ale potrzebuje szybkiej odpowiedzi:

- kosciu88
- Juventino
@UP
Potwierdzam, chyba ze dany zawodnik posiada drugie obywatelstwo jednego z krajow UE to wtedy nie zajmuje miejsca.
Potwierdzam, chyba ze dany zawodnik posiada drugie obywatelstwo jednego z krajow UE to wtedy nie zajmuje miejsca.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
Wiek nie ma znaczenia. Zwróć uwagę kogo Marotta ściąga do Primavery z zagranicy. Brazylijczycy z portugalskimi paszportami, Chorwat ze szwajcarskim paszportem, Serb ze szwajcarskim paszportem, itd.C_Marchisio pisze:Chodziło mi o to, że ten zawodnik nie ma ukończonych 18 lat. I czy to w jakiś sposób ma wpływ na to, czy zawodnik zajmie miejsce dla piłkarza spoza UE