LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
kuba90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2010, 13:19

Szkoda, ze opcja z Tifosi nie wypaliła, ja bym te 30 zł mógł już dać, najwyżej przez parę dni jadłbym bułkę z chlebem i kartofle z ziemniakami :prochno:
tak czy inaczej na opcję Basketon się piszę.

Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2010, 14:16

Niestety ja i Tomek nie przyjdziemy bo dzwoniłem do tifosi i mówili, że mecz będą transmitować. Mi tifosi bardziej pasuje bo mecz się skończy ok 22:30 i mogę mieć problem z transportem ze względu na porę:/ Gdyby nie to na pewno bym był. Dlatego idę z kumplem do tifosi najwyżej obejrzę mecz na schodach ;) Do następnego :)

FORZA JUVE
_Piotrek_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2010, 14:33

W Basketonie będę

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 26 listopada 2010, 14:33

kuba90 pisze:najwyżej przez parę dni jadłbym bułkę z chlebem i kartofle z ziemniakami :prochno:
BUUUUUUUUUUUUURŻUUUUUUUUUUUUUJ!

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Bartek(Juventino)

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2010, 15:13

Push3k pisze:
kuba90 pisze:najwyżej przez parę dni jadłbym bułkę z chlebem i kartofle z ziemniakami :prochno:
Kolega wyżej chce na mecz, czy tylko posty sobie nabija?

Lysta:
Lysta:
1. nerinka
2. Szikit
3. Kuba90
4. _Piotrek_
5. Mały (raczej tak)
6. goły (?)
7. Artur kolega gołego (?)
8. Ja

wciąż bardzo mało... ;/
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2010, 16:39 przez Bartek(Juventino), łącznie zmieniany 3 razy.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 26 listopada 2010, 15:32

może idąc tropem Cristiny Chiabotto jak Juve wygra jakaś barmanka zrobi nam striptease? myślę, że frekwencja mogłaby być wtedy wyższa :wink:

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2010, 17:28

Bartek(Juventino) pisze:
Push3k pisze:

Lysta:
Lysta:
1. nerinka
2. Szikit
3. Kuba90
4. _Piotrek_
5. Mały (raczej tak)
6. goły (?)
8. Ja

wciąż bardzo mało... ;/
A na co liczyłeś, że tłumy będą? takie rzeczy umawia się w poniedziałek najpóźniej wtorek aby reszta mogła się zgrać a nie w piątek w południe.

FORZA JUVE
SantaPio

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 listopada 2010, 17:37

Podoba mi się czy nie... ustawiłem się z kilkoma znajomymi w Tifosi... nie sądzę żeby udało mi się ich przekonać do zmiany miejscówki... najwyżej podejde sam... zobaczymy... Tylko... opcja z basketonem na 100% pewna? Możecie mnie zapisać ze znakiem zapytania...
A co do dyskusji tifosi kontra reszta świata na przyszlosc... jestem za tifosi :)
choć pobudki dość przyziemne bo jedyna opcja powrotu do domu (w kierunku lecznej) dla mnie to sałata... no ale jak widze wyliczania kto na jakim meczu nie był... to chyba nie mam tu prawa głosu co? ;)

Copiczenkowiczenko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2010, 18:22

Mnie również ze znakiem zapytania możesz zapisać. Jutro dam znać czy będę na 100%.

Bartek(Juventino)

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2010, 19:02

Darius19 pisze:
Bartek(Juventino) pisze:
Push3k pisze:BUUUUUUUUUUUUURŻUUUUUUUUUUUUUJ!

Lysta:
Lysta:
1. nerinka
2. Szikit
3. Kuba90
4. _Piotrek_
5. Mały (raczej tak)
6. goły (?)
8. Ja

wciąż bardzo mało... ;/
A na co liczyłeś, że tłumy będą? takie rzeczy umawia się w poniedziałek najpóźniej wtorek aby reszta mogła się zgrać a nie w piątek w południe.
:angry: Chodzisz na spotkania od wczoraj, więc weź mnie nie pouczaj. Tym bardziej, że nie chce ci się ruszyć tyłkiem na spotkanie, które komuś w związku z niewypałem w Tifosi, chciało się zorganizować i wydzwaniać po pubach, szukać miejsca, by na spokoju obejrzeć mecz. Na twoim przykładzie widać, że mała liczba osób to nie kwestia tego, że było mało czasu na organizacje, tylko że niektórym po prostu nie chcę się ruszyć do innego pubu z jakiś różnych powodów. Jednak w przeciwieństwie do ciebie te osoby przynajmniej doceniły inicjatywę na tyle, że normalnie odpisały, że nie mogą. Natomiast ten co jest najkrócej i na spotkaniu nie powie nawet słowa, na forum pisze najwięcej. Trzeba znać swoje miejsce w szeregu i wiedzieć kiedy się zamknąć.

Lysta:
1. nerinka
2. Szikit
3. Kuba90
4. _Piotrek_
5. Mały (raczej tak)
6. goły (?)
8. Ja
9. Czopiczenkowiczenko (?)
10 SantoPio (?)
11. Czarny -noooo i o to chodzi ;)
SantaPio pisze:Podoba mi się czy nie... ustawiłem się z kilkoma znajomymi w Tifosi... nie sądzę żeby udało mi się ich przekonać do zmiany miejscówki... najwyżej podejde sam... zobaczymy... Tylko... opcja z basketonem na 100% pewna? Możecie mnie zapisać ze znakiem zapytania...
A co do dyskusji tifosi kontra reszta świata na przyszlosc... jestem za tifosi :)
choć pobudki dość przyziemne bo jedyna opcja powrotu do domu (w kierunku lecznej) dla mnie to sałata... no ale jak widze wyliczania kto na jakim meczu nie był... to chyba nie mam tu prawa głosu co? ;)
No właśnie takie wyliczanki są bezsensowne.
Ten Basketon to opcja rezerwowa na ten jeden mecz. Myślę, że w tej chwili szkoda czasu na dyskusje jaki bar, tylko trzeba skupić się nad organizacją tego konkretnego spotkania.
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2010, 19:17 przez Bartek(Juventino), łącznie zmieniany 2 razy.

CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2010, 19:15

ja Bartuś będę na 100%.
Dla jasności: dla mnie jedynym powodem nie pójścia do tifosi na mecz jest ich zachowanie(a nie względy finansowe, choć nie powiem jestem w czarnej dupie z kasą). odkąd odszedł manager( ten młody koleś)to tifosi jest dla mnie coraz bardziej chu...

btw. Puszek zamilcz, wszyscy wiemy że jesteś kretynem (zloty) i nie musisz tego na każdym kroku potwierdzać.

Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2010, 19:54

Bartek(Juventino) pisze:
:angry: Chodzisz na spotkania od wczoraj, więc weź mnie nie pouczaj. Tym bardziej, że nie chce ci się ruszyć tyłkiem na spotkanie, które komuś w związku z niewypałem w Tifosi, chciało się zorganizować i wydzwaniać po pubach, szukać miejsca, by na spokoju obejrzeć mecz. Na twoim przykładzie widać, że mała liczba osób to nie kwestia tego, że było mało czasu na organizacje, tylko że niektórym po prostu nie chcę się ruszyć do innego pubu z jakiś różnych powodów. Jednak w przeciwieństwie do ciebie te osoby przynajmniej doceniły inicjatywę na tyle, że normalnie odpisały, że nie mogą. Natomiast ten co jest najkrócej i na spotkaniu nie powie nawet słowa, na forum pisze najwięcej. Trzeba znać swoje miejsce w szeregu i wiedzieć kiedy się zamknąć.
Czy ja mówię że nie doceniam twojej inicjatywy? Wręcz przeciwnie dobrze, że wziąłeś sprawy w swoje ręce i znalazłeś lokal na ten mecz. I chwała ci za to. Poza tym, ja tutaj nie miałem na myśli ciebie pouczać choć może tak to zabrzmiało ale nie było to moją intencją.

FORZA JUVE
livinglegend

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2010, 21:08

Opcja Bartka dobra również na przyszłość. Mnie nie będzie bo nie mogę niezależnie czy to w Tifosi, w Basketonie czy w Tesco.

Arrivederci Mauro e David :(
romek20.20

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2010, 22:14

[/quote]
Trzeba znać swoje miejsce w szeregu i wiedzieć kiedy się zamknąć.[/quote]

dokładnie...

"Nazywam się Agnelli, a to do czegoś zobowiązuje"
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
DYZIO_STW

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2010, 01:37

Przykro się czyta wasze posty. Dawno takiej kłótni nie było ... zobaczymy gdzie wpadnę, powinienem być w Basketonie skoro inni się tam wybierają ... ale głównie zależało mi na atmosferze 8) ( choć rozumiem tych, dla których 30 zeta końcem miesiąca to dużo bo i dla mnie byłby to duży wydatek przy fakcie, że Ja alkoholu nie piję więc ten browar czy wódka nie byłby dla mnie ... ). Pozdrawiam. Oby do wieczora.

PS - nie mam neta w akademiku :angry:

"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"

Juve - storia di un grande Amore!!

C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!

Grazie Gigi Buffon!

37.
Zablokowany