Mercato (LATO 2024) DYSKUSJA
- Michael_M
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Od wczoraj lata info że Zirkzee pomimo obecności Holendrów w United mi cholery nie jest w stanie się zaadaptować w Anglii. Ma chcieć wrócić do Włoch i najlepiej do Motty.
Btw ponoć sam Ten Hag go nie chciał.
Btw ponoć sam Ten Hag go nie chciał.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Brać na wypo. Da radę też na lewym skrzydle ? Mielibyśmy wtedy zmiennika dla Yldiza I dla Vlaho (lub podstawową 9tke) za jednym zamachem.
Do tego jakiś ŚO
Do tego jakiś ŚO
- Michael_M
- Juventino
Wątpię czy da radę na skrzydle. Raczej nie. Chociaż to loteria ale sam zawodnik na skrzydle nie grał w ostatnich 2 latach. 1...dosłownie 1 mecz na pozycji Koopa u nas jako AM.Alexinhio-10 pisze: ↑12 listopada 2024, 09:44 Brać na wypo. Da radę też na lewym skrzydle ? Mielibyśmy wtedy zmiennika dla Yldiza I dla Vlaho (lub podstawową 9tke) za jednym zamachem.
Do tego jakiś ŚO
- 19
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Podobno skontaktowaliśmy się z ManUtd w sprawie Zirkzee. Wypożyczenie w styczniu jest możliwe. Fajnie gdyby się udało go wypożyczyć na półtora roku z opcją wykupu. Vlaho w czerwcu odchodzi w jego miejsce David i można próbować dalej zmieniać oblicze Juve
- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 102 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Ludzie porzecież te newsy z Holendrem, to były z tydzien temu, jak jeszcze był stary trener.
Giuntoli ostatnio nie mówił, że skupiają się na wyszukaniu obrońcy zimą ??
Zaraz Nico wróci i pewnie on będzie taka sztuczną 9 w razie co.
Giuntoli ostatnio nie mówił, że skupiają się na wyszukaniu obrońcy zimą ??
Zaraz Nico wróci i pewnie on będzie taka sztuczną 9 w razie co.
- Oldfan
- Juventino
Tylko napisałem, że temat raczej dawno nie aktualny, ale widzę - na pewnych pultaczy działam jak płachta na byka ..

MU nie puści go, bo <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wcale nie wymiata, a zmiennika raczej dla Zikrzee zimą nie ogarną. Prosta zwykła logika ..
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 50 razy
- Otrzymał podziękowanie: 15 razy
Ja to się w ogóle dziwię, że ktoś tu się napala na jakieś wielkie transfery zimą. Ludzie, zejdźcie na ziemię. Niechby się udało złapać kogoś do obrony (typu Skriniar czy ktoś inny po okazji) i jakiegoś zmiennika dla Vlaho po kosztach (bo w Milika już nie wierzę) i będę w pełni ukontentowany. To nie mercato letnie żeby liczyć na większe ruchy. Nie zdziwi mnie jak finalnie wcale za wiele nie podziałamy, a niektórzy marzą tu o wielkich wzmocnieniach. Te dwa ruchy i już by było bardzo dobrze.

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- Oldfan
- Juventino
Wystarczy czytać co mówi Giuntoli, a by się wiedziało, ze szukamy okazji na obrońcę i to pewnie wypożyczenie ... ale jakoś ludzie co ima od wielu lat .. dają się nabierać i myślą, że oooo teraz dokonamy wielkich transferów- jakby kasa klubu był z studnią bez dna.Nicram_93 pisze: ↑12 listopada 2024, 21:52 Ja to się w ogóle dziwię, że ktoś tu się napala na jakieś wielkie transfery zimą. Ludzie, zejdźcie na ziemię. Niechby się udało złapać kogoś do obrony (typu Skriniar czy ktoś inny po okazji) i jakiegoś zmiennika dla Vlaho po kosztach (bo w Milika już nie wierzę) i będę w pełni ukontentowany. To nie mercato letnie żeby liczyć na większe ruchy. Nie zdziwi mnie jak finalnie wcale za wiele nie podziałamy, a niektórzy marzą tu o wielkich wzmocnieniach. Te dwa ruchy i już by było bardzo dobrze.
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Mamy jednego zdolnego do gry środkowego napastnika, który gra od deski do deski. Drugi leczy się przez całą jesień, a znając go, nawet jak już wróci, to dostępny pewnie będzie od święta. Z kolei w w obronie już teraz do końca sezonu wypadło nam dwóch graczy. Sytuacja jest jaka jest, to nie kwestia chciejstwa kibiców, tylko konieczności. To pewnie faktycznie nie będą ruchy topowe, ale JAKIEŚ być muszą. Jak padają nazwiska takie jak Skriniar, Dragusin, Kiwior czy Zirkzee w kontekście ataku, to raczej zawsze mowa jest o wypożyczeniu. Idealne rozwiązanie to oczywiście długie wypożyczenie, np. na półtora roku. Chyba tylko w przypadku Słowaka nie miałoby to sensu z racji wieku, no chyba że po wszystkim miałby kosztować jakieś śmieszne pieniądze.Nicram_93 pisze: ↑12 listopada 2024, 21:52 Ja to się w ogóle dziwię, że ktoś tu się napala na jakieś wielkie transfery zimą. Ludzie, zejdźcie na ziemię. Niechby się udało złapać kogoś do obrony (typu Skriniar czy ktoś inny po okazji) i jakiegoś zmiennika dla Vlaho po kosztach (bo w Milika już nie wierzę) i będę w pełni ukontentowany. To nie mercato letnie żeby liczyć na większe ruchy. Nie zdziwi mnie jak finalnie wcale za wiele nie podziałamy, a niektórzy marzą tu o wielkich wzmocnieniach. Te dwa ruchy i już by było bardzo dobrze.
- Quwerty
- Juventino
Zimą trzeba łatać i to konkretnie te błędy z lata, jeżeli pójdą drogą minimalizmu czyli typu 1 ŚO i zmiennika Vlaho to top 4 możemy oglądać z pozycji 6 miejsca. Na tę chwilę mamy Cambiaso-Kalulu-Gatti-Svona a na ławce Danilo i Rouhi, Bremera nie zobaczymy w tym sezonie, Cabala być może też. Tutaj dwóch graczy to jest absolutnie minimum, w tej chwili nie mamy żadnego nawet pół-wartościowego zmiennika. To samo z ofensywą, Gonzalez wiecznie połamany tutaj też trzeba 1 skrzydłowego i koniecznie zmiennika dla Vlaho. 4 transfery to w miarę optymalne wyjście by walczyć o coś w tym sezonie, a do obrony ja by celował nawet w 3 graczy, bo niestety ale jeszcze jakiś uraz może się przytrafić.Nicram_93 pisze: ↑12 listopada 2024, 21:52 Ja to się w ogóle dziwię, że ktoś tu się napala na jakieś wielkie transfery zimą. Ludzie, zejdźcie na ziemię. Niechby się udało złapać kogoś do obrony (typu Skriniar czy ktoś inny po okazji) i jakiegoś zmiennika dla Vlaho po kosztach (bo w Milika już nie wierzę) i będę w pełni ukontentowany. To nie mercato letnie żeby liczyć na większe ruchy. Nie zdziwi mnie jak finalnie wcale za wiele nie podziałamy, a niektórzy marzą tu o wielkich wzmocnieniach. Te dwa ruchy i już by było bardzo dobrze.
- Marcin890124
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 53 razy
- Michael_M
- Juventino
Pisze tutaj bo w czacie jest jakieś ograniczenie czasowe i nie mogę wrzucać tak często wiadomości.
Pogba odchodzi - osiągnięto porozumienie w sprawie rozwiązania kontraktu.
Interesujemy się Delap'em. Młody napastnik z Ipswich.
W zimie nie przyjdzie nikt na lewą obronę - młody Rouhi ma dostać więcej czasu.
Możliwe że Giuntoli poświęci Mbangule i Danilo VG zebrać kasę na Lucumiego z Bolonii.
Djalo zbiera sporo minut w Porto w ostatnim czasie i gra pełne 90 min i klub chce się go pozbyć już w styczniu by obniżyć kwotę potrzebną na wykup Conceicao.
Pogba odchodzi - osiągnięto porozumienie w sprawie rozwiązania kontraktu.
Interesujemy się Delap'em. Młody napastnik z Ipswich.
W zimie nie przyjdzie nikt na lewą obronę - młody Rouhi ma dostać więcej czasu.
Możliwe że Giuntoli poświęci Mbangule i Danilo VG zebrać kasę na Lucumiego z Bolonii.
Djalo zbiera sporo minut w Porto w ostatnim czasie i gra pełne 90 min i klub chce się go pozbyć już w styczniu by obniżyć kwotę potrzebną na wykup Conceicao.