Liga Mistrzów 2015/16
- juvemaroko
- Juventino
Oj druga polowa bedzie bardzo goraca na Vicenze Calderon.
Pilkarze Barcelony moga w kazdej chwili strzelic gola. Colchoneros nie moga tylko sie bronic bo to moze sporo kosztowac.
Pilkarze Barcelony moga w kazdej chwili strzelic gola. Colchoneros nie moga tylko sie bronic bo to moze sporo kosztowac.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Nie skreślałbym jeszcze Benfici jak pokazali wystarczy jeden moment i potrafią coś strzelić, fakt,że są mocno osłabieni, chyba nawet bardziej niż Juve z Bayernem, ale szanse jeszcze jakieś mają. Liczę,ze dadzą radę

- kuba2424
- Juventino
Myślę, że większość z nas tutaj obecnych trzyma kciuki za Atletico - pewnie dlatego że mają wiele wspólnego z nami (może poza tym, że im trudniej wygrać na własnym podwórku niż nam). Trochę się martwię, że sędzia gwizdnie farfocla...CavAllano pisze:Zyczylbym Atletico tego zwyciestwa i awansu. Czas skonczyc z tym cyrkiem i popisami komediantow z Barcelony. Bylbym kontent, gdyby klub Simeone zgarnal puchar.
Serio? Potrzebują dwóch bramek. Jedna Bayernu i mogą schodzić z boiska. Nie mają żadnych szans!AdiJuve pisze:Nie skreślałbym jeszcze Benfici jak pokazali wystarczy jeden moment i potrafią coś strzelić, fakt,że są mocno osłabieni, chyba nawet bardziej niż Juve z Bayernem, ale szanse jeszcze jakieś mają. Liczę,ze dadzą radę
:)
- panlider
- Juventino
Szkoda tej poprzeczki dla Atletico... Oby to się nie zemściło 
Bawi mnie, jaki ból dupy mają komentatorzy C+, że Los Colchoneros tak cisną Katalończyków

Bawi mnie, jaki ból dupy mają komentatorzy C+, że Los Colchoneros tak cisną Katalończyków

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Dokładnie moje myśli po zakończeniu pierwszej połowy. To jak piłkarze egzekwują taktykę ,nakreśloną przez Simeone, przeciwko największym rywalom wzbudza mój podziw i respekt dla Atletico. Przy okazji, w przeciwieństwie do Juve, ich gracze ich drużyny to bestie kondycyjne. Często to podkreślam, ale nie znam innej drużyny na świecie, która jest w stanie utrzymać niezbędną intensywność przez 90 minut.Vincitore pisze:Myślałem, że poziomem organizacji w defensywie małymi krokami dobijamy do Atletico. Niestety nadal są sporo nad nami. Uwielbiam oglądać ten zespół w starciach z wielkimi.
Sprowadzenie do Turynu argentyńskiego trenera i jego sztabu postawiłbym wyżej, niż transfer większości zawodników świata.
Poprzeczka ratuje Barce od dwubramkowej straty :mad2:

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- panlider
- Juventino
Ten mecz do złudzenia zaczyna przypominać nasze starcie z Bayernem w Monachium. Oby tym razem skończyło się inaczej.Wojtek pisze:Barcelona podkręciła tempo a zostało jeszcze 25 min, czarno to widzę...
Suarez jak zwykle swoje... Ale fife zrobił Godinowi.
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Ja pierdzielę, nie mogę patrzeć na tego tępaka Suareza i jego bezkarne wybryki. Niech wywalą wreszcie go z boiska bo to co zrobił to był zamiar a nie ferwor walki.

- panlider
- Juventino
Neymar widzę idzie w ślady swojego kolegi z ataku. Moim zdaniem obu tych Panów nie powinno już być na boisku.Szikit pisze:Myślałem, że Costa jest straszny, ale Suarez + zachowanie sędziów doprowadza mnie do jeszcze gorszego stanu.
- Cabrini_idol
- Juventino
Piłkarze Barcy nie potrafią przegrywać. Godin dzisiaj wygląda jak ojciec, który daje chłostę swojemu synowi Neymarowi