Sezon 2015/2016
- Vimes
- Juventino
Jak to jest z ustalaniem harmonogramu kolejki? W LE grają trzy włoskie drużyny, ale tylko mecz Napoli jest przesunięty na poniedziałek.
Fiorentina-Tottenham czwartek 19:00 Atalanta-Fiorentina niedziela 15:00
Villarreal-Napoli czwartek 19:00 Napoli-Milan poniedziałek 21:00
Galatasaray-Lazio czwartek 21:00 Frosinone-Lazio niedziela 18:00
Reguły powinny być chyba takie same dla wszystkich i nie chodzi mi o to, żeby przesuwać Napoli wcześniej, tylko wszystkich uczestników LE dać na poniedziałek. Teraz najbardziej w tyłek dostaje Lazio, które ma najmniej czasu na odpoczynek.
Fiorentina-Tottenham czwartek 19:00 Atalanta-Fiorentina niedziela 15:00
Villarreal-Napoli czwartek 19:00 Napoli-Milan poniedziałek 21:00
Galatasaray-Lazio czwartek 21:00 Frosinone-Lazio niedziela 18:00
Reguły powinny być chyba takie same dla wszystkich i nie chodzi mi o to, żeby przesuwać Napoli wcześniej, tylko wszystkich uczestników LE dać na poniedziałek. Teraz najbardziej w tyłek dostaje Lazio, które ma najmniej czasu na odpoczynek.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Być może jest to związane z tym, że Lazio ten wyjazd w Serie A ma stosunkowo blisko. Bo faktycznie z reguły było tak, że grając w LE na wyjeździe w czwartek mecz ligowy miałeś w poniedziałek. Nie zapominajmy, że rewanże LE będą równo za siedem dni.Vimes pisze: Reguły powinny być chyba takie same dla wszystkich i nie chodzi mi o to, żeby przesuwać Napoli wcześniej, tylko wszystkich uczestników LE dać na poniedziałek. Teraz najbardziej w tyłek dostaje Lazio, które ma najmniej czasu na odpoczynek.
Poza tym w innych ligach nie idą aż tak na rękę. Pory są stałe. To też jest śmieszne, że Roma, która ma mecz z Realem u siebie w środę - w Serie A gra już w piątek. Bayern gra we wtorek w Turynie, a mecz ligowy ma o 15:30 w sobotę.
- Milano1910
- Milanista
zoff
Jeśli mnie pamięć nie myli to Roma gra dopiero w niedziele. W piątek gra Juve z Bologną
. Roma dlatego grała teraz z Carpi w piątek, ponieważ ma LM 
Jeśli mnie pamięć nie myli to Roma gra dopiero w niedziele. W piątek gra Juve z Bologną

- annihilator1988
- Juventino
Kojarzycie tego Gersona, o którego miało starać się Juve i Barcelona, a ostatecznie przejdzie do romy za 18 mln? Facet miał szansę na grę w Serie A, będąc wypożyczonym do jednego ze słabeuszy, samej romie byłoby to na ręke bo latem nie musieliby tracić miejsca spoza UE. Chłopaczek i tatuś jednak odmówili, bo uznali, że lepiej będzie wrócić do Brazylii i tam pograć do końca sezonu, ale teraz ich stary/nowy klub ma problemy z ponownym zarejestrowaniem Brazola :lol: Może być tak, że te najbliższe miesiące przebimba zwyczajnie na trybunach czy to w Rzymie czy Brazylii 

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Szilgu
- Juventino
Na whoscored podają 24...
https://www.whoscored.com/Players/19729
Juvepoland podaje też, że Zaza ma 3, a ma 4 bramki. Może po prostu nie aktualizują?
EDIT: Na JP też jest już 24.
https://www.whoscored.com/Players/19729
Juvepoland podaje też, że Zaza ma 3, a ma 4 bramki. Może po prostu nie aktualizują?
EDIT: Na JP też jest już 24.
- Boogey96
- Juventino
Berardi w końcu w swoim stylu z zeszłego sezonu. Świetna bramka, a potem bardzo dobra asysta i Sassuolo pokonuje Empoli jak narazie. Mam nadzieje, że mimo słabszego sezonu go wykupimy bo dalej uważam, że jest z niego świetny grajek. Oprócz tego kolejny gol Zielińśkiego i bardzo dobry mecz dwóch rewelacji tego sezonu jak do tej pory. Właściwie tylko sędzia się nie dopasował do poziomu, bo moim zdaniem obie czerwone były złymi decyzjami arbitra.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Ogląda ktoś mecz Napoli z Milanem ? Ciekawe widowisko, Napoli ostro ciśnie, strzelili bramkę po nastrzeleniu obrońcy Milanu, a 5 minut później Bonaventura (wyśmiewany tutaj przez 70% użytkowników) strzelił na 1:1 

- Kamex22
- Juventino
Ja oglądam. Świetny mecz dla postronnego widza. Trzymam mocno kciuki za Milan.Sila Spokoju pisze:Ogląda ktoś mecz Napoli z Milanem ? Ciekawe widowisko, Napoli ostro ciśnie, strzelili bramkę po nastrzeleniu obrońcy Milanu, a 5 minut później Bonaventura (wyśmiewany tutaj przez 70% użytkowników) strzelił na 1:1
Jest duża szansa na remis, ale każdy wynik może tutaj paść.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Przyznam się szczerze, że wyłączyłem po bramce Napoli. Byłem pewien, że nic się tam już nie zmieni, biorąc pod uwagę wyniki w Neapolu. A tak, kto wie.Sila Spokoju pisze:Ogląda ktoś mecz Napoli z Milanem ? Ciekawe widowisko, Napoli ostro ciśnie, strzelili bramkę po nastrzeleniu obrońcy Milanu, a 5 minut później Bonaventura (wyśmiewany tutaj przez 70% użytkowników) strzelił na 1:1
- albertcamus
- Juventino
Dwie brameczki z tyłka. Oby ten wynik się utrzymał.
- Feeps
- Juventino
Ten gol dla Napoli taki daremny :rotfl: No ale trzeba im przyznać, że siedzieli na przeciwniku - Milan jakby trochę się ogarnął po stracie bramki, może być ciekawie w drugiej połowie. Remis byłby super 

Nie ma nic piękniejszego niż Juve
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Otóż to, ważne jest aby Milan nie popełniał już głupich błędów, a remis będzie możliwy. Napoli ładnie gra, ale też spuchnął, za trudny terminarz mają w najbliższym czasie i po prostu muszą pogubić punkty.Kamex22 pisze:Ja oglądam. Świetny mecz dla postronnego widza. Trzymam mocno kciuki za Milan.Sila Spokoju pisze:Ogląda ktoś mecz Napoli z Milanem ? Ciekawe widowisko, Napoli ostro ciśnie, strzelili bramkę po nastrzeleniu obrońcy Milanu, a 5 minut później Bonaventura (wyśmiewany tutaj przez 70% użytkowników) strzelił na 1:1
Jest duża szansa na remis, ale każdy wynik może tutaj paść.

- Dybala 4ever
- Juventino
No Kulibali też zaliczył piękną asystę :rotfl: .Feeps pisze:Ten gol dla Napoli taki daremny :rotfl:
Szkoda, że Milan się mocno cofnął na swoją połówkę i dał wbić tego. Wystarczy jednak tylko trochę przycisnąć ich to obrona Napoli mota się jak we mgle. Tak każdy wynik może paść. Jednak po tej bramce Milan uwierzył w swoje umiejętności, bo przycisnęli ich pod sam koniec. Grunt to by nie cofnęli zbyt mocno, można Napoli wypunktować. Tylko spokojnie. Czekamy na 2 połówkę!