Liga Mistrzów 2011/12
- Paulo
- Juventino
Brawo za prawdziwy głos rozsądku, ale z hejterami nie wygrasz. Ja wczoraj powtarzałem, że karny się należał, ale tutaj znawcy futbolowi stwierdzali, że nawet rzut rożny nie został wykonany, więc karnego na pewno nie powinno byćwojczech7 pisze:Jak wcześniej wspominałem meczu nie oglądałem i po wszystkich komentarzach w tym temacie odnośnie "przepychania Barcelony w LM" spodziewałem się totalnej szopki w wykonaniu sędziego przy tym drugim karnym. Potem obejrzałem ten materiał:Może to wina tego "jednego ujęcia", ale dla mnie ten karny na pewno nie jest z kapelusza. Głupie zachowanie Nesty, sędzia miał prawo podyktować jedenastkę.Maly pisze:http://www.101greatgoals.com/gvideos/wa ... barcelona/
jedno ujęcie ale powinno wystarczyć
I guzik prawda, że tego typu sytuacji jest masa w każdym meczu. Za bardzo generalizujecie, w mojej opinii. Jeśli natomiast są i sędzia to widzi - zazwyczaj wskazuje na wapno.

- Łoles
- Juventino
ja przestałem oglądać jakiekolwiek studia etc, a jedyne meczejakie oglądam to juve na mypremium właśnie z powodu fapania nad barceloną.Sorek21 pisze:Zobaczymy czy dziś w studiu LM na Polsacie będą się spuszczać nad Barceloną czy zachowają obiektywizm.
nasi fachowcy choćby mówili o 3 lidze to zawsze znajdą nawiązanie do barcelony a tego już mam dosyć
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
@Paulo: no właśnie potwierdza, zobacz kiedy piłka zostaje wprowadzona do gry a kiedy kataloński aktor zaczyna upadać...
mam wrażenie, że jesteś zwykłym ślepym na fakty i argumenty trollem któremu można mówić i pokazywać, że białe jest białe a ty i tak będziesz się upierał, że czarne
mam wrażenie, że jesteś zwykłym ślepym na fakty i argumenty trollem któremu można mówić i pokazywać, że białe jest białe a ty i tak będziesz się upierał, że czarne
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- stahoo
- Juventino
Busquets upada gdy piłka leci, ale zdarzenie miało miejsce dużo wcześniej i wtedy sędzia powinien zagwizdać i uspokoić obu graczy. karny naciągany, ale prawidłowy, jeśli patrzymy na przepisy. Podobnie jak w meczu POlska - Austria (wtedy Webb został pochwalony za prawidłowa i odważna decyzję...).
Osobiście nie gwizdałbym takich rzeczy.
Osobiście nie gwizdałbym takich rzeczy.
- Cabrini_idol
- Juventino
Rzygać się chce, jak się ogląda dzisiejsza CL, skąd oni biorą tych sedziów ? z pod sklepu ? żadnych emocji , wręcz wstręt i obrzydliwy biznes. piłka się skończyła w 2004 roku gdzieś mniej więcej.

- Paulo
- Juventino
No trolle to Ty chyba chowasz pod kanapą i ciągle wmawiasz innym jaki to z Ciebie specjalista. Idź zakop zabawki w piaskownicy z powodu tego, że Barcelona awansowała a nie Milan, albo najlepiej zmień forum na milanowskie, tam na pewno spotkasz się z pełną akceptacją swoich zdurnowaciałych teorii. Twoją znajomość przepisów jest tak porażająca jak Twój szacunek do pisania zaimków osobowych wielką literą, ale na to przymykam oko, bo brak kultury zawsze wyjdzie prędzej czy później...Maly pisze:@Paulo: no właśnie potwierdza, zobacz kiedy piłka zostaje wprowadzona do gry a kiedy kataloński aktor zaczyna upadać...
Aha, zapewne zaraz jeszcze napiszesz że w meczu Chelsea - Benfica też karnego nie było, bo przecież sędzia podyktował za staranowanie Cole'a, ale to przecież sport dla mężczyzn

- SKAr7
- Juventino
Fascynujące, że bodaj jedyny Katalończyk na forum potrafi uczciwie podejść do sprawy i przyznać, że mu trochę wstyd za to w jakim stylu jego drużyna awansowała w tym drugim meczu, a Ci którzy mają sygnaturę "Juventino" wykłócają się, że karnego nie było i obrażają wszystkich dookoła.
Naprawdę miło widzieć, że Barcelona ma też takich kibiców Dtmiu, a nie tylko tę swołocz z onetu, przekrzykującą się ze swołoczańską częścią Madritistów.
Naprawdę miło widzieć, że Barcelona ma też takich kibiców Dtmiu, a nie tylko tę swołocz z onetu, przekrzykującą się ze swołoczańską częścią Madritistów.
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
@Smok-u - czy ja wiem, ten faul był na żółtą, a że to druga żółta to wina tego co faulował. Wiedział, że ma już kartkę więc powinien się pilnować. Dostał pierwszą za nic, ale tak to jest jak sędzia władca przestworzy i daje kartki za co chce. Wtedy trzeba jeszcze bardziej się pilnować, a nie odwalać.
FORZA JUVE!!!
- Wojtek
- Juventino
Wiedziałem że Chelsea jest słaba i dzisiaj mnie to tylko upewniłem w tym przekonaniu
Jak można grać 50 minut w przewadze, prowadzić 1:0 i dać sobie strzelić bramke która napędziła im dużo strachu i dobrze bo od początku byłem za Benficą, lecz ta karta z niczego ich mocno osłabiła ;/
Fajny gol Meirelesa.
Finał Barca vs Real i co do tego niemam już żadnych wątpliwości.

Fajny gol Meirelesa.
Finał Barca vs Real i co do tego niemam już żadnych wątpliwości.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
ale zaczyna upadać gdy piłka stoi ;] może tego nie dowidzicie więc wrzucam screenastahoo pisze:Busquets upada gdy piłka leci

poza tym szczegółem tak jak napisałeś...
@Paulo: brak argumentów = wjazd osobisty oraz czepianie się ortografii etc

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Paulo
- Juventino
@Maly: podobnie jak z takimi "specjalistami" jak ty 
Ciekawe półfinały, myślę że o ile Chelsea nie będzie stać na niespodziankę, to Bayern może śmiało się pokusić o bardzo dobrą grę z Realem, aczkolwiek pachnie hiszpańskim finałem i dobrze dla widowiska, jeżeli dojdzie do takiego finału to mimo wszystko będę kibicował Realowi.

Ciekawe półfinały, myślę że o ile Chelsea nie będzie stać na niespodziankę, to Bayern może śmiało się pokusić o bardzo dobrą grę z Realem, aczkolwiek pachnie hiszpańskim finałem i dobrze dla widowiska, jeżeli dojdzie do takiego finału to mimo wszystko będę kibicował Realowi.
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Paulo pisze:Ciekawe półfinały, myślę że o ile Chelsea nie będzie stać na niespodziankę, to Bayern może śmiało się pokusić o bardzo dobrą grę z Realem, aczkolwiek pachnie hiszpańskim finałem i dobrze dla widowiska, jeżeli dojdzie do takiego finału to mimo wszystko będę kibicował Realowi.
Co ty powiesz. Moim zdaniem to gorzej dla widowiska, kolejne Gram Derbi i to w finale LM. Chyba tego nie zniose. Oby Bayern sprawił niespodziankę, na Chelsea nie liczę, bo jest słaba, ale miło byłoby się zdziwić. Bayern ma czym uderzyć, a Real traci dużo bramek. Dzisiaj aż dwie.
FORZA JUVE!!!