Mercato (Lato 2015)
- jarmel
- Redaktor
Dobrze, że chociaz z Ll dobrze poszło. Żadne podane argumenty na temat sprzedaży Vidala kompletnie do mnie nie trafiają. Sprzedaż takiego zawodnika za jakieś marne 36-40 mln to po prostu kpina. Marotta dał się wydymać i kropka.
- Principino
- Juventino
A z Sandro to coś na poważnie czy tylko po jakiejś plotce wszyscy są pewni że Marotta się nim interesuje i coś będzie działał?
- filippo
- Juventino
Kwota transferu jest skandaliczna w stosunku do tego jakiego zawodnika tracimy i w perspektywie kupna kogos na jego miejsce.
Powodzenia w szukaniu topowego zawodnika ze srodka pola za takie smieszne pieniadze (bo Vidal jest zawodnikiem z topu wsrod srodkowych pomocnikow)
Pamietajcie ze kibice dla pilkarskich korporacji sa smieciami. Kasa ma sie zgadzac, wasze uczucia sie nie licza
Powodzenia w szukaniu topowego zawodnika ze srodka pola za takie smieszne pieniadze (bo Vidal jest zawodnikiem z topu wsrod srodkowych pomocnikow)
Pamietajcie ze kibice dla pilkarskich korporacji sa smieciami. Kasa ma sie zgadzac, wasze uczucia sie nie licza
forumowy ujadacz
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
filippo pisze:Kwota transferu jest skandaliczna w stosunku do tego jakiego zawodnika tracimy i w perspektywie kupna kogos na jego miejsce.
Ale my nie będziemy kupować środkowego pomocnika.
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Dokładnie rok temu przyszedł do nas Allegri i bardzo dobrze pamiętam nastroje, które wtedy panowały - "będzie gorzej niż w 2006", "o mistrzostwie mozemy zapomnieć" bla bla bla
Mija rok i okazało się, że nie wyobrażamy sobie Juventusu bez Maxa.
Podobna historia dzieje się dzisiaj. Ukochany Vidal odchodzi i nie chcemy Draxlera bo kontuzje, bo musimy mieć topa na już etc.
Ufam Marottcie, bo swoimi ruchami na rynku udowodnił, ze ma łeb na karku.
Jeśli przyjdzie Draxler to będę cierpliwie czekał aż odpali, a za rok będziemy mówić, ze chłopak jest wart 100 milionów euro.
Vidal nie jest juz najmłodszy - te 40 mln to dobra kwota, a zastąpienie go 21 letnim(!) Draxlerem to według mnie strzał w dziesiątkę. Oby tak było. Głęboko w to wierze.
Mija rok i okazało się, że nie wyobrażamy sobie Juventusu bez Maxa.
Podobna historia dzieje się dzisiaj. Ukochany Vidal odchodzi i nie chcemy Draxlera bo kontuzje, bo musimy mieć topa na już etc.
Ufam Marottcie, bo swoimi ruchami na rynku udowodnił, ze ma łeb na karku.
Jeśli przyjdzie Draxler to będę cierpliwie czekał aż odpali, a za rok będziemy mówić, ze chłopak jest wart 100 milionów euro.
Vidal nie jest juz najmłodszy - te 40 mln to dobra kwota, a zastąpienie go 21 letnim(!) Draxlerem to według mnie strzał w dziesiątkę. Oby tak było. Głęboko w to wierze.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
36 mln za kartę Arturo plus fakt, że Marotta osobiście pofatygował się po te pieniądze do Monachium.
Żałosne.
Płakać się chce.
A o nakopanie do poopy też się będzie prosił?

- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
No i skąd cena 15-20 za Draxlera, skoro zimą Schalke odrzuciło 30 od Arsenalu?Vincitore pisze:Dlaczego Porto miałoby nam sprzedać Sandro za 12-15 mln, skoro samo kupiło go za 10, a wiadomo jaka jest polityka tego klubu?
- Cabrini_idol
- Juventino
Robię sobie przerwę od Juve do końca okienka na znak mojego małego protestu. Sprzedali piłkarza z którym najbardziej się utożsamiałem od 4 lat.
KU...
I sprowadzą mi Gotze czy Draxlera, piłkarzy bez JAJ, piłkarzy z plakatów bravo sport, dosłownie bez jaj. A za to zawsze kochałem Juve i kocham. Za piłkarzy typu Montero Nedved VIDAL itd...
A jeszcze gorsze jest to, że aby kupić dobrą 10 nie starczy ze sprzedaży Vidala :doh:
KU...
I sprowadzą mi Gotze czy Draxlera, piłkarzy bez JAJ, piłkarzy z plakatów bravo sport, dosłownie bez jaj. A za to zawsze kochałem Juve i kocham. Za piłkarzy typu Montero Nedved VIDAL itd...
A jeszcze gorsze jest to, że aby kupić dobrą 10 nie starczy ze sprzedaży Vidala :doh:
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2015, 15:48 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Ciekawe jak się będzie tłumaczył. Nie no to jakaś masakra jest za takie pieniądze. Przecież byle pierdoły, albo zawodnicy po jednym dobrym sezonie odchodzą za takie pieniądze. Od nas chcą niebotyczne pieniądze, a my sprzedajemy za grosze ! 31letni Schwainstaiger, który pół sezonu stracił na kontuzje idzie za 20mln do Manu, Luiz rok temu za 50-60 do PSG... O co kaman ?!CavAllano pisze:36 mln za kartę Arturo plus fakt, że Marotta osobiście pofatygował się po te pieniądze do Monachium.Żałosne.
Płakać się chce.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Właśnie, po kiego grzyba Marotta jest w Monachium!? To jest w interesie szwabów, więc oni niech się fatygują z walizką kasy do Turynu
Chyba, że od razu wróci z Draxlerem bądź Goetze, inaczej porażka na maksa.
Robią nas z kasą w ciula, ehh...

Chyba, że od razu wróci z Draxlerem bądź Goetze, inaczej porażka na maksa.
Robią nas z kasą w ciula, ehh...
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Ciekawe jak się będzie tłumaczył. Nie no to jakaś masakra jest za takie pieniądze. Przecież byle pierdoły, albo zawodnicy po jednym dobrym sezonie odchodzą za takie pieniądze. Od nas chcą niebotyczne pieniądze, a my sprzedajemy za grosze ! 31letni Schwainstaiger, który pół sezonu stracił na kontuzje idzie za 20mln do Manu, Luiz rok temu za 50-60 do PSG... O co kaman ?!CavAllano pisze:36 mln za kartę Arturo plus fakt, że Marotta osobiście pofatygował się po te pieniądze do Monachium.Żałosne.
Płakać się chce.
- mibor
- Juventino
Goetze plus 10 -15 i gra muzyka... To ze go sprzedają trudno jakos kazdy przeboleje, ale ta kwota... jeden z najlepszych b2b i taka kwota... Beppe chyba wie jak dobrze kupować, a o sprzedazy nie ma pojęcia... czemu jeszcze u Nas jest Isla?
Juve, storia di un grande amore
- mazi12
- Juventino
Długo się nie pozbieram po stracie Vidala :płaczę: Jego serce, charakter, stalowe płuca i wola walki, zapierdzelanie w każdym meczu na pełnych obrotach. Ależ mi będzie tego brakować. Mój ulubiony zawodnik obecnego Juve, wyrywają nasze serce
Jestem tylko ciekawy, czy Marotta wyczuł ostatnią szansę na spieniężenie Arturo czy on sam poprosił o transfer, ale w takim razie dlaczego obydwaj zapewniali w wywiadach, że jego przyszłość jest w Turynie. TRZON zespołu wyprzedany za śmieszne pieniądze. Pozostaje tylko zaufać zarządowi bo na to zasługują, ale wystawiają nas na niezłą próbę.
Czekam na transfer prawdziwego TOPa.

Czekam na transfer prawdziwego TOPa.