Mercato (Lato 2016)
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Jak spotkanie mafiozów
Kurcze naprawde nie jestem przekonany do Igly, ktory w najwazniejszych momentach zawodzil ::/: Kolega joy nawet przytoczyl jego skutecznosc w europejskich pucharach.
Pogba odejdzie w przyszlym sezonie, stad pewnie ta domniemana pozyczka od Exoru, ktora bedziemy mogli splacic w przyszlym roku.

Kurcze naprawde nie jestem przekonany do Igly, ktory w najwazniejszych momentach zawodzil ::/: Kolega joy nawet przytoczyl jego skutecznosc w europejskich pucharach.
Pogba odejdzie w przyszlym sezonie, stad pewnie ta domniemana pozyczka od Exoru, ktora bedziemy mogli splacic w przyszlym roku.
- Haris
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Czy tylko ja jak widzę gościa z tymi telefonami w rękach, mam wrażenie, że to spluwy?

Cholernie bym się cieszył jakby jednak z tej całej szopki wyszedł Cavani w koszulce Juventusu.
Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- Osgiliath
- Juventino
Szastajo nasi trochę kasą na tego Igłę, ale podzielam zdanie kolegów z forum, że w tym momencie Cavani za 60 mln > Igła za 90 mln i to nie tylko patrząc na kupę hajsu, jaką wydajemy, ale i pod kątem skuteczności w meczach, które się liczą.
Z drugiej strony nie wierzę, że nasi nie przeanalizowali możliwości wzięcia Cavaniego, czy Sancheza za przecież mniejszy hajs. Gdyby w istocie tak było myślę, że faktycznie ruszylibyśmy po któregoś z nich, niźli móc tłuc się z Aurelio o Pipitę. Widocznie to wyjście z Higuainem uznali za jedyne możliwe. Top stricker to niewątpliwie jest, ale nie za taki hajs.
A może to spotkanie dotyczy Pereyry?
Ciekawe też, czy gdzieś tam po cichu nie kombinują właśnie z Cavanim, skoro na VS tak twierdzą.
Z drugiej strony nie wierzę, że nasi nie przeanalizowali możliwości wzięcia Cavaniego, czy Sancheza za przecież mniejszy hajs. Gdyby w istocie tak było myślę, że faktycznie ruszylibyśmy po któregoś z nich, niźli móc tłuc się z Aurelio o Pipitę. Widocznie to wyjście z Higuainem uznali za jedyne możliwe. Top stricker to niewątpliwie jest, ale nie za taki hajs.
A może to spotkanie dotyczy Pereyry?

- Arbuzini
- Juventino
Przecież tam odchodzi akcja trollowania kibiców Czerwonych Diabłów. Spokojna Twoja rozczochrana.sebatiaen pisze:na juventuz.com pisza ze Pogba ma miec testy medyczne w Mantchesterze do 48 h.
Prawda jest taka, że Cavani w PSG nie do końca się sprawdził, ale wolałbym widzieć u nas Urugwajczyka za 80-85 mln E niż Igłę za 94 mln E. Tylko, że w przypadku takiego transferu jakoś średnio wypada kręcić nosem sprzed monitorka będąc ubranym w spodnie z Decatlonu i bluzę z Allegro, kiedy goście w garniturach za tysiące euro obracają grubymi milionami tejże waluty.
Mogłoby PSG kupić Icardiego, kiedyś tak świetnie szło im zasysanie dóbr z Serie A, a teraz kiedy mogłoby wyniknąć dla nas z tego coś dobrego są bezużyteczni

- kamil-8853
- Juventino
Agent Higuaina poinformował o kontaktach z Juventusem natomiast zaprzeczył że zostało zawarte jakiekolwiek porozumienie w kwestii kontraktu zawodnika.
De Laurentiis zapytany przed wejsciem na spotkanie z Marotta o Gonzalo nie udzielił żadnej odpowiedzi.
De Laurentiis zapytany przed wejsciem na spotkanie z Marotta o Gonzalo nie udzielił żadnej odpowiedzi.
- Vincitore
- Juventino
Zaprzeczył, ponieważ zaprzeczyć musiał dla potrzeb publicznych. Gdybyśmy nie mieli zawartego porozumienia z zawodnikiem, nie mielibyśmy nawet po co siadać do stołu z De Laurentiisem.kamil-8853 pisze:Agent Higuaina poinformował o kontaktach z Juventusem natomiast zaprzeczył że zostało zawarte jakiekolwiek porozumienie w kwestii kontraktu zawodnika.
Kontakty Neapolu z Icardim także zostały potwierdzone, a bez powodu by to nie miało miejsca.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Zeby byla jasnosc - nie powiedzial tego agent, a Auriemma. Dziennikarz powoluje sie na rozmowe z bratem zawodnika, wiec sprawa w dalszym ciagu smierdzi. Poki co nie bylo zadnej publicznej wypowiedzi ani zawodnika, ani jego agenta, ani przede wszystkim de Laurentiisa, ktory unika tematu.kamil-8853 pisze:Agent Higuaina poinformował o kontaktach z Juventusem natomiast zaprzeczył że zostało zawarte jakiekolwiek porozumienie w kwestii kontraktu zawodnika.
Panowie Marotta, Paratici i de Laurentiis na pewno sie spotkaja, ale w Lega spotykaja sie dzisiaj przedstawiciele wszystkich klubow.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Marotta i Paratici pewnie to przewidzieli, wiec prawdziwa zabawa zacznie sie dopiero teraz.
Wazne, ze wykonalismy pierwszy krok i oficjalnie zapytalismy o Higuaina.

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
To podziekowac. Zdecydowanie nie jest wart takiej kasy, dodatkowo sfinansowalibysmy Napoli okienko. Mam nadzieje ze PSG kupi jakiegos napastnika i Cavani bedzie dostepny.Vincitore pisze:Sky: De Laurentiis nie chce żadnego z graczy Juventusu na wymianę, ani Pereyry, ani Buffona, ani Dybali, nikogo. 94,7 mln only cash, ale to było wiadomo od początku.
- ballack13
- Juventino
w tej cenie zamknalby sie Cavani + Goetze
ale jesli trafi do nas Igła i strzeli pprzybliżoną liczbę bramek co w zakończonym sezonie to za rok nikt nie będzie narzekał.
ale jesli trafi do nas Igła i strzeli pprzybliżoną liczbę bramek co w zakończonym sezonie to za rok nikt nie będzie narzekał.