Liga Mistrzów 2015/16
- CzeczenCZN
- Juventino
Griezmann :hellyes: Z główki w dodatku, oby sędziowie za bardzo tylko pomagać nie zaczęli Barcelonie, na razie jest super!
Ech spojrzałem na wynik Benfici a tam już 1-1 - Vidal
Ech spojrzałem na wynik Benfici a tam już 1-1 - Vidal

Ostatnio zmieniony 13 kwietnia 2016, 21:24 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.
- panlider
- Juventino
Barcelona znowu dostała pierwszą bramkę. Jak sędzia nie pomoże, to Rojiblancos będą w półfinale
Messi jest cieniem samego siebie, Neymar też nie najlepiej wszedł w mecz, a Suarez jest wyłączony z gry przez Godina 
Swoją drogą o co chodziło Rizzoliemu w tej sytuacji, gdzie Rakitic skosił Koke, a ten gwizdnął wolnego dla Barcelony?

Swoją drogą o co chodziło Rizzoliemu w tej sytuacji, gdzie Rakitic skosił Koke, a ten gwizdnął wolnego dla Barcelony?
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Wkurza mnie ten alkoholik Vidal.
Barca póki co za burtą i oby tak pozostało bo nie mogę patrzeć na nich. Życzyłbym temu kołkowi z gwizdkiem aby tak cudownie pogwizdał przeciwko Barcelonie jak przeciwko Juve w Serie A
Musi trzymać poziom
Barca póki co za burtą i oby tak pozostało bo nie mogę patrzeć na nich. Życzyłbym temu kołkowi z gwizdkiem aby tak cudownie pogwizdał przeciwko Barcelonie jak przeciwko Juve w Serie A

Musi trzymać poziom

- Yaro417
- Juventino
Najgorsze jest to, że właśnie takiego Vidala w środku pola brakowało nam strasznie w tym dwumeczu z Bayernem :head:. Jakby odszedł za 60+ mln, to byłaby inna gadka, bo wtedy byłoby nas stać na jego godnego następce :doh:
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Zyczylbym Atletico tego zwyciestwa i awansu. Czas skonczyc z tym cyrkiem i popisami komediantow z Barcelony. Bylbym kontent, gdyby klub Simeone zgarnal puchar.
- CzeczenCZN
- Juventino
Czyli co? Wygląda na to że znów pieniądze się spłacają, tak jak wczoraj De Bruyne, dzisiaj Vidal...
Odpalił w kluczowych meczach sezonu, trzeba uczciwie przyznać. No ale sam chciał odejść
Benfica już bez szans, niestety - tylko cud 2 gole ale to raczej utopia
Mam nadzieje że jeżeli Atletico wepchnie 2 gola, nie skończy jak my.

Benfica już bez szans, niestety - tylko cud 2 gole ale to raczej utopia
Mam nadzieje że jeżeli Atletico wepchnie 2 gola, nie skończy jak my.