Wszystko o Squadra Azzurra
- Kamex22
- Juventino
bendzamin pisze:Włosi mają zagrać jutro z Hiszpanią w takim składzie:
Buffon; Maggio, Paletta, Barzagli, Criscito; Marchisio, Thiago Motta, Montolivo; Candreva, Osvaldo, Cerci
Liczę na debiut Immobile.
W sumie bardzo dobrze

Czy ktoś wie ilu i jacy zawodnicy Violi zostali powołani na reprezentacje?
- Il Fenomeno
- Juventino
Ten mecz nie da Ci odpowiedzi na żadne pytanie. To czy Włosi polegną 5-0, czy tyloma bramkami wygrają nic nie znaczy w kontekście Mundialu czy siły Serie A.lenor pisze:ja w sumie jestem ciekawy formy Włochów (w sumie Hiszpańców też) przed mundialem. Będzie widać ten kryzys Serie A, czy nie?

- annihilator1988
- Juventino
I Wy jeszcze chcecie, by Storari został na rok. Przecież gościu pod pozorem cieszynki spuszcza łomot trenerowi. Swoją drogą i tak dobrze, że nie rozwalił niczego łbemlenor pisze:ja w sumie jestem ciekawy formy Włochów (w sumie Hiszpańców też) przed mundialem. Będzie widać ten kryzys Serie A, czy nie?

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- trayor
- Juventino
- Flas
- Juventino
Włosi bezbarwnie - Hiszpanie sprawiają dużo lepsze wrażenie, ale póki co nic z tego nie wynika. Na szczęście ten skład ma niewiele wspólnego z podstawową "11" Włochów w Brazylii. Osvaldo powinien bardziej skupić sie na grze, a mniej machać rękami w kierunku sędziego
- KondzioJuveFans
- Juventino
Hiszpanie miażdżą posiadaniem piłki, ale nic im to nie daje. Włosi stworzyli sobie lepszą sytuację po dobrej akcji Marchisio z Osvaldo. Dobrze gra Paletta, nie daje pograć Hiszpanom. Marchisio coś tam próbuje szarpać, Barzagli pewnie w obronie a Buffon po za strzałem Iniesty jest bezrobotny.
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- bendzamin
- Redaktor
Sympatyczna pierwsza połowa, z obu stron taka, żeby przeciwnikowi większej krzywdy nie zrobić. Można się tego było w sumie spodziewać, są przecież duże szanse, że obie drużyny zmierzą się w Brazylii.
Paletta i Cerci chyba największe plusy, ładnie Marchisio i Osvaldo zagrali w 29. minucie. Widać brak Pirlo w środku pola Włochów.
Criscito minus jak stąd do Rio de Janeiro. Ten koleś jest taki rzadki, zabierać mi go
Paletta i Cerci chyba największe plusy, ładnie Marchisio i Osvaldo zagrali w 29. minucie. Widać brak Pirlo w środku pola Włochów.
Criscito minus jak stąd do Rio de Janeiro. Ten koleś jest taki rzadki, zabierać mi go

- PrzemasJuve
- Juventino
Pedro mu pokazał miejsce w szeregu..
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!