Koszulki na Allegro.pl / JuveStore.com

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2009, 16:17

JuveFilip_8_ pisze:Tak czy siak, tanio :))
ja wiem, czy tak tanio? 2 lata temu na gwiazdkę kupiłem replikę naszej reprezentacji, zapłaciłem 99 zł.

tabo89 pisze:jakie istotne różnice są pomiędzy meczówką a tą repliką?
niewielkie różnice widać gołym okiem, wystarczy dokładnie porównać fotki obydwu koszulek :wink:
co do materiału to się wypowiadał nie będę bo się nie znam, ale jeśli miałbym komuś doradzić to powiem tak - jeśli kogoś nie stać na meczówke za ponad 200 zł to zdecydowanie polecam replikę z ISS lub innego sprawdzonego sklepu niż jakąś, nawet dobrej jakości, podróbkę z allegro za 60-90 zł. Przynajmniej macie pewność, że to oryginalny produkt nike i nic się nie zacznie odklejać czy rozciągać po kilku praniach.

E.
tabo89 pisze:może to tylko tak zrobione foto ale wydaje mi się, że materiał repliki jest taki śliski, błyszczący natomiast oryginału nie.. może to tylko złudzenie na zdjęciach ale tak to wygląda
całkiem prawdopodobne, ze jest tak jak mówisz. replika naszej repry o której wspomniałem wyżej też jest ze śliskiego materiału podczas gdy meczówka była normalna, może to taka zasada jest :think: no ale to tylko nasze gdybanie, może wypowie się ktoś bardziej kompetentny :wink:

Swoja droga koszulka wykonana z takiego śliskiego materiału zdecydowanie lepiej się prezentuje wizualnie (choć nosi się gorzej, m. in. strasznie się elektryzuje) od normalnej meczówki choćby z poprzedniego sezonu, z tego nie mam ale domyślam się, że jest z tego samego materiału.
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2009, 23:27 przez mateo369, łącznie zmieniany 1 raz.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2009, 21:58

no właśnie poważnie myślę nad tą repliką, może udało by się wysupłać taką kasę

tylko zastanawiają mnie te różnice, głównie chodzi mi o materiał z jakiego jest wykonana, opis na ISS nie różni się właściwie niczym

Obrazek

Obrazek

z widocznych gołym okiem różnic mamy:
- rękawki inaczej zakończone
- brak metki zewnętrznej po lewej na dole
- brak podobnej metki na karku

może to tylko tak zrobione foto ale wydaje mi się, że materiał repliki jest taki śliski, błyszczący natomiast oryginału nie.. może to tylko złudzenie na zdjęciach ale tak to wygląda

zdecydował się już ktoś na zakup tej repliki??

Obrazek
KarlaKolumna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2009, 18:10

Obrazek
drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2009, 18:18

Tabo tą samą replikę kupiłem w JuveStore w Turynie jak byliśmy. Materiał jest faktycznie dość śliski a przepuszczanie powietrza nie jest jej mocną stroną. Czy błyszczący? Hmm mnie się wydaje, że nie. Jak masz na tyle hajsu - kup oryginał. Mi niestety wtedy trochę brakowało.

Obrazek
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2009, 19:48

tabo89 pisze: wydaje mi się, że materiał repliki jest taki śliski, błyszczący natomiast oryginału nie..
Mówisz o tej konkretnej koszulce czy ogolnie?

Bo jeżeli ogólnie to jestes w błędzie- mam (chyba :) ) 2 oryginały i pare podrób z Chin, Malezji itd. i np. koszulka z moja ksywka ma lepszy materiał, dobrze przepuszający powietrze - nie jeden mecz w niej grałem.

Zależy jak się trafi.

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2009, 21:08

drozdi - a ogólnie jak ją oceniasz, warto :?: bo taką kasę może jeszcze wysupłam ale na oryginał obecnie nie da rady..

stahoo - chodzi mi głównie o tą z ISS, którą wrzuciłem wyżej, bo rozmyślam i się nie mogę zdecydować :wink:

Obrazek
drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2009, 22:38

Powiem Ci tak. Przy Twojej posturze myślę, że warto zaoszczędzić. Ja ją mam i nie narzekam. Choć nie ukrywam, że bardziej przepuszczalna by się przydała. Ważne jest, że po kilku praniach kompletnie nic się jej nie dzieje.

Obrazek
montero4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2009, 03:40

KarlaKolumna pisze:Hit!
Miód - w Boma mają taniej.

Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4
Obrazek
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2009, 10:52

montero4 pisze:
Zastanawiam się czy jej nie kupić. Mam pytanko- po przejechaniu żelazkiem napis na piersiach nie zejdzie?

Adamosus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2009, 11:12

stahoo pisze:
montero4 pisze:
Zastanawiam się czy jej nie kupić. Mam pytanko- po przejechaniu żelazkiem napis na piersiach nie zejdzie?
Moim skromnym zdaniem nic nie powinno sie dziac,mam zółtą tylko ze z herbem i słuzy mi juz rok czasu i nic sie z herbem nie dzieje,a wydaje mi sie ze tym samym sposobem są naprasowywane te elementy.Ja dla pewnosci prasuje na lewej stronie zeby nie narazac herbu na jakies przypalenia itd.

A co do wzoru to jest kozacka :wink:
Sam moze sobie taką sprawie :dance:

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2009, 11:19

dzięki drozdi, muszę zbierać kasę :wink:
stahoo pisze:
montero4 pisze:
jak będziesz prasował na lewą stronę to nie, bo bezpośrednio po napisie nie warto :D

edit: popieram post Sapo poniżej :P
Ostatnio zmieniony 25 grudnia 2009, 11:39 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2009, 11:36

montero4 pisze:
Drogi Panie Montero - na święta zrób nam (a przynajmniej mi :D) prezent i zrób wreszcie ten update!!!!11 :D

dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2009, 17:33

Panowie ostatnio przeglądając galerie natknąłem się na fantastyczny dresik. Jednak do tej pory nie odnalazłem żadnego sklepu w którym ten dresik by się znajdował a właściwie to top od dresu - czyt. Bluza.

http://images.juvepoland.com/galerie/20 ... index.html

Popatrzcie na dwie ostatnie fotki ;)
Giovinco i Canna mają te kozackie szare bluzy.

Natknął się ktoś na nie?

Obrazek
drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2009, 17:38

Podejrzewam, że to edycja tylko dla zawodników. Na JuveStore.com też ich nie widziałem.

Obrazek
montero4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2009, 21:30

Sapo_JuveFan pisze:
montero4 pisze:
Drogi Panie Montero - na święta zrób nam (a przynajmniej mi :D) prezent i zrób wreszcie ten update!!!!11 :D
Dorwałem poprzedni sezon home za 90 zł więc muszę się pochwalić. Prezent na Nowy Rok?

Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4
Obrazek
ODPOWIEDZ