Koszulki na Allegro.pl / JuveStore.com
- mateo369
- Juventino
ja wiem, czy tak tanio? 2 lata temu na gwiazdkę kupiłem replikę naszej reprezentacji, zapłaciłem 99 zł.JuveFilip_8_ pisze:Tak czy siak, tanio)
niewielkie różnice widać gołym okiem, wystarczy dokładnie porównać fotki obydwu koszulektabo89 pisze:jakie istotne różnice są pomiędzy meczówką a tą repliką?
co do materiału to się wypowiadał nie będę bo się nie znam, ale jeśli miałbym komuś doradzić to powiem tak - jeśli kogoś nie stać na meczówke za ponad 200 zł to zdecydowanie polecam replikę z ISS lub innego sprawdzonego sklepu niż jakąś, nawet dobrej jakości, podróbkę z allegro za 60-90 zł. Przynajmniej macie pewność, że to oryginalny produkt nike i nic się nie zacznie odklejać czy rozciągać po kilku praniach.
E.
całkiem prawdopodobne, ze jest tak jak mówisz. replika naszej repry o której wspomniałem wyżej też jest ze śliskiego materiału podczas gdy meczówka była normalna, może to taka zasada jesttabo89 pisze:może to tylko tak zrobione foto ale wydaje mi się, że materiał repliki jest taki śliski, błyszczący natomiast oryginału nie.. może to tylko złudzenie na zdjęciach ale tak to wygląda

Swoja droga koszulka wykonana z takiego śliskiego materiału zdecydowanie lepiej się prezentuje wizualnie (choć nosi się gorzej, m. in. strasznie się elektryzuje) od normalnej meczówki choćby z poprzedniego sezonu, z tego nie mam ale domyślam się, że jest z tego samego materiału.
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2009, 23:27 przez mateo369, łącznie zmieniany 1 raz.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- tabo89
- Juventino
no właśnie poważnie myślę nad tą repliką, może udało by się wysupłać taką kasę
tylko zastanawiają mnie te różnice, głównie chodzi mi o materiał z jakiego jest wykonana, opis na ISS nie różni się właściwie niczym

z widocznych gołym okiem różnic mamy:
- rękawki inaczej zakończone
- brak metki zewnętrznej po lewej na dole
- brak podobnej metki na karku
może to tylko tak zrobione foto ale wydaje mi się, że materiał repliki jest taki śliski, błyszczący natomiast oryginału nie.. może to tylko złudzenie na zdjęciach ale tak to wygląda
zdecydował się już ktoś na zakup tej repliki??
tylko zastanawiają mnie te różnice, głównie chodzi mi o materiał z jakiego jest wykonana, opis na ISS nie różni się właściwie niczym

z widocznych gołym okiem różnic mamy:
- rękawki inaczej zakończone
- brak metki zewnętrznej po lewej na dole
- brak podobnej metki na karku
może to tylko tak zrobione foto ale wydaje mi się, że materiał repliki jest taki śliski, błyszczący natomiast oryginału nie.. może to tylko złudzenie na zdjęciach ale tak to wygląda
zdecydował się już ktoś na zakup tej repliki??
- drozdi
- Juventino
Tabo tą samą replikę kupiłem w JuveStore w Turynie jak byliśmy. Materiał jest faktycznie dość śliski a przepuszczanie powietrza nie jest jej mocną stroną. Czy błyszczący? Hmm mnie się wydaje, że nie. Jak masz na tyle hajsu - kup oryginał. Mi niestety wtedy trochę brakowało.

- stahoo
- Juventino
Mówisz o tej konkretnej koszulce czy ogolnie?tabo89 pisze: wydaje mi się, że materiał repliki jest taki śliski, błyszczący natomiast oryginału nie..
Bo jeżeli ogólnie to jestes w błędzie- mam (chyba

Zależy jak się trafi.
- tabo89
- Juventino
- drozdi
- Juventino
Powiem Ci tak. Przy Twojej posturze myślę, że warto zaoszczędzić. Ja ją mam i nie narzekam. Choć nie ukrywam, że bardziej przepuszczalna by się przydała. Ważne jest, że po kilku praniach kompletnie nic się jej nie dzieje.

- montero4
- Juventino
Miód - w Boma mają taniej.KarlaKolumna pisze:Hit!
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- Adamosus
- Juventino
Moim skromnym zdaniem nic nie powinno sie dziac,mam zółtą tylko ze z herbem i słuzy mi juz rok czasu i nic sie z herbem nie dzieje,a wydaje mi sie ze tym samym sposobem są naprasowywane te elementy.Ja dla pewnosci prasuje na lewej stronie zeby nie narazac herbu na jakies przypalenia itd.stahoo pisze:Zastanawiam się czy jej nie kupić. Mam pytanko- po przejechaniu żelazkiem napis na piersiach nie zejdzie?montero4 pisze:Miód - w Boma mają taniej.KarlaKolumna pisze:Hit!
A co do wzoru to jest kozacka
Sam moze sobie taką sprawie

- tabo89
- Juventino
dzięki drozdi, muszę zbierać kasę 

edit: popieram post Sapo poniżej
jak będziesz prasował na lewą stronę to nie, bo bezpośrednio po napisie nie wartostahoo pisze:Zastanawiam się czy jej nie kupić. Mam pytanko- po przejechaniu żelazkiem napis na piersiach nie zejdzie?montero4 pisze:Miód - w Boma mają taniej.KarlaKolumna pisze:Hit!

edit: popieram post Sapo poniżej

Ostatnio zmieniony 25 grudnia 2009, 11:39 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Panowie ostatnio przeglądając galerie natknąłem się na fantastyczny dresik. Jednak do tej pory nie odnalazłem żadnego sklepu w którym ten dresik by się znajdował a właściwie to top od dresu - czyt. Bluza.
http://images.juvepoland.com/galerie/20 ... index.html
Popatrzcie na dwie ostatnie fotki
Giovinco i Canna mają te kozackie szare bluzy.
Natknął się ktoś na nie?
http://images.juvepoland.com/galerie/20 ... index.html
Popatrzcie na dwie ostatnie fotki

Giovinco i Canna mają te kozackie szare bluzy.
Natknął się ktoś na nie?

- montero4
- Juventino
Dorwałem poprzedni sezon home za 90 zł więc muszę się pochwalić. Prezent na Nowy Rok?Sapo_JuveFan pisze:Drogi Panie Montero - na święta zrób nam (a przynajmniej mimontero4 pisze:Miód - w Boma mają taniej.KarlaKolumna pisze:Hit!) prezent i zrób wreszcie ten update!!!!11
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus