Informacje o Ultras naszych i nie naszych !!!
- Martin
- Juventino
To fakt. Już od jakiegoś czasu można odnieść wrażenie, że nasze władze, za wszelką cenę chcą być na plusie. Byle się kasa zgadzała. Zapominając o tym co (kto) jest najważniejsze w piłce...
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- juveluck
- Juventino
Ta wypowiedź zacytowana z artykułu napisanego przez kibica bodaj na forum OG dotyczyła Elkana.DeeJay pisze:Od golfa to raczej Andrea.juveluck pisze:Obecny patron czyli John Elakn jest uważany "za małego żydka, który zna się na golfie a nie piłce".

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tylko kibice pokazują jaja, wielkie brawa dla nich za ostatnie postępowanie. Dziwię się jeszcze, że się nie rzucili na piłkarzy jak kiedyś na lotnisku po powrocie z melanżu, oj blamażu z celta vigo :roll:

- Dionizos
- Juventino
A teraz, przy okazji tego co dzieje się wokół naszego klubu, zobaczmy co na to eksperci JP:
http://juvepoland.com/text.php?id=697
:lol:
Kolejny tekst w stylu: mam internet, to napisze cokolwiek. Gazeta wyborcza potrzebuje takich redaktorów. Nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością, ale wiejskim głupkom się podoba, bo podchodzi po stereotyp. Gratuluje juvepoland!
Kolejny tekst w stylu: mam internet, to napisze cokolwiek. Gazeta wyborcza potrzebuje takich redaktorów. Nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością, ale wiejskim głupkom się podoba, bo podchodzi po stereotyp. Gratuluje juvepoland!
- ZbawcaOprawcA
- Juventino
a Ty Dionizos jesteś za takimi metodami rozwiązywania sporów??
wiesz, może jak zobaczysz kolesia w bluzie Interu u siebie na osiedlu to się nie krępuj i zdziel go siekierą co??
To właśnie takie zachowanie powinno się nazywać "wsiową głupotą" a nie kibicowaniem... phhh
wiesz, może jak zobaczysz kolesia w bluzie Interu u siebie na osiedlu to się nie krępuj i zdziel go siekierą co??
To właśnie takie zachowanie powinno się nazywać "wsiową głupotą" a nie kibicowaniem... phhh
- Vincitore
- Juventino
To był chyba mecz z Panathinaikosem, chyba że po Celcie też coś było, ale po PAO na bank:Dragon pisze:Dziwię się jeszcze, że się nie rzucili na piłkarzy jak kiedyś na lotnisku po powrocie z melanżu, oj blamażu z celta vigo :roll:
- Bójka pomiędzy kibicami, a piłkarzami Juve miała miejsce w październiku po tym, jak Juventusu został wyeliminowany z Ligi Mistrzów. Była 5 nad ranem. Na lotnisku Caselle w Turynie wylądował samolot z piłkarzami. Rozgoryczenie kibice przyszli zaprotestować przeciwko słabym występom, czego skutkiem był porażka z Panathinaikosem, a konsekwencji koniec Ligi Mistrzów. Kibice najpierw pokrzykiwali na Van Der Sara, później na Zidana, który nie wytrzymał i się rozzłościł. Został uderzony i powalony na ziemię. Świadkowie mówią, że wtedy interweniował Fonseca i Montero. Po całym incydencie piłkarze musieli być eskortowani przez policję do swoich domów.
- Dionizos
- Juventino
Proponuje Ci przeczytać ten idiotyczny artykuł, dopiero później się spinać. To jest tekst o niczym, napisany przez kogoś kto nic nie wie. Jedyna warta (albo i nie) zauważenia rzecz w tym artykule, to teza jakoby piłkarscy chuligani rządzili włoskimi stadionami. Teza oczywiście nie jest dalej udowodniona, bo niby na czym ja oprzeć? Najzabawniejszy jest fragment to tym jak straszny jest dla calcio 21 wiek, a na koniec lista ofiar, z których 4 zginęły w tym wieku
.
i mały Stec na koniec:
Dziwi mnie, że JP puszcza takie śmiecie na swojej stronie. Rozumiem, że brakuje artykułów, ale 10 zdaniowa brednia, nie poparta faktami, to nie jest chyba rozwiązanie?

Kompletny brak wiedzy na temat zdarzenia, o którym się pisze. Tam nie było żadnych kontrowersji. Sprawa jest znana i dokładnie opisanaNiedawna śmierć kibica Lazio pomimo wielu kontrowersji co do przebiegu tej tragedii nie może być odgraniczana od świata futbolu, gdyż nie ukrywajmy tego - była powiązana z włoskimi kibicami.
? Szkoda, że w tekście nie ma na to dowodów...W chwili obecnej patrząc przez pryzmat niezależnego obserwatora można stwierdzić, że Calcio jest rządzone przez grupy Ultras.
i mały Stec na koniec:
A w Belgradzie jest wieża Eiffela.Gdy dyskutuje się o problemach ze stadionowymi chuliganami zawsze należy poruszyć kwestie Anglii i tego jak tam władze poradziły sobie w tym aspekcie. W kontekście Anglii mamy do czynienia chyba ze wzorcowym przykładem jak można zapobiec chuligaństwu i zadbać o bezpieczeństwo wszystkich kibiców.
Dziwi mnie, że JP puszcza takie śmiecie na swojej stronie. Rozumiem, że brakuje artykułów, ale 10 zdaniowa brednia, nie poparta faktami, to nie jest chyba rozwiązanie?
- ZbawcaOprawcA
- Juventino
Nie spinam się.
Ja rozumiem to, że kibice postrzegani są tylko przez pryzmat ich "wybryków" i traktowani jak zło konieczne jednak
jednak nie ma sensu komentować takich artykułów i przytaczać pod komentarzami na temat obecnej sytuacji w klubie.
Niektórzy pomyślą że to najlepsze rozwiązanie w obecnej sytuacji ;]
Jaka jest prawda - każdy powinien ocenić to sam
Ja rozumiem to, że kibice postrzegani są tylko przez pryzmat ich "wybryków" i traktowani jak zło konieczne jednak
jednak nie ma sensu komentować takich artykułów i przytaczać pod komentarzami na temat obecnej sytuacji w klubie.
Niektórzy pomyślą że to najlepsze rozwiązanie w obecnej sytuacji ;]
Jaka jest prawda - każdy powinien ocenić to sam
- Bukol87
- Juventino
I w podpisie, i w komentarzach dokonałem samobiczowania. Przyznałem się do błędu i do głupoty, więc o co ci chodzi? Mam przeprosić osobiście?Dionizos pisze:A teraz, przy okazji tego co dzieje się wokół naszego klubu, zobaczmy co na to eksperci JP:
Nie polemizuj z tym artykułem, bo tak jak mam to w podpisie, jest to:
"Jeden z przykładów tekstu gościa, który myśli, że coś wie w danym temacie, a tak naprawdę g*** wie"
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- Dybala 4ever
- Juventino
- juveluck
- Juventino
Takie dwa ciekawe artykuliki na podsumowanie roku:
http://www.portalkibica.pl/aktualnosci/ ... mocje.html
http://www.portalkibica.pl/aktualnosci/ ... ony-5.html
http://www.portalkibica.pl/aktualnosci/ ... mocje.html
http://www.portalkibica.pl/aktualnosci/ ... ony-5.html

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!