Mercato (Lato 2015)
- fazzi
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Spoko Panowie, Marotta i spółka stanąna wysokości zadania.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Morgesztern
- Juventino
Cholerka...
Szkoda chłopa tym bardziej, że odszedł do tych, przepraszam bardzo, kastratów Pepa. A był taki przywiązany do Juve... No cóż, pozostaje tylko czekać na jakiś dobry ruch transferowy Marotty.
Aha, szczerze mówiąc nie wierzę (chociaż chciałbym się mylić) w transfer De Bruyne czy Isco. Agent Belga a mówił, że rozmawiają poważnie z Bayernem i P$G, więc...
Aha, szczerze mówiąc nie wierzę (chociaż chciałbym się mylić) w transfer De Bruyne czy Isco. Agent Belga a mówił, że rozmawiają poważnie z Bayernem i P$G, więc...
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2015, 10:36 przez Morgesztern, łącznie zmieniany 1 raz.

- jakku1
- Juventino
Ostatnie raporty mowia o 40m + bonusy.
TS dzisiaj pisze takze o tym, ze Bayern w dalszym ciagu pyta o Comana, a my zainteresowalismy sie Benatia. Z moich wyliczen na szybko wynika, ze po ewentualnej sprzedazy Llorente i Vidala wyjdziemy w tym okienku mniej wiecej na zero, co przy zaoszczedzeniu okolo 20m na placach juz daje nam zysk.
TS dzisiaj pisze takze o tym, ze Bayern w dalszym ciagu pyta o Comana, a my zainteresowalismy sie Benatia. Z moich wyliczen na szybko wynika, ze po ewentualnej sprzedazy Llorente i Vidala wyjdziemy w tym okienku mniej wiecej na zero, co przy zaoszczedzeniu okolo 20m na placach juz daje nam zysk.
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2015, 10:38 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- fazzi
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A mówią coś, w kogo to zainwestujemy ?jakku1 pisze:Ostatnie raporty mowia o 40m + bonusy.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Virgil
- Juventino
I za tyle będzie to transfer do przełknięcia ale tylko pod warunkiem, że odpowiednio za te pieniądze się wzmocnimy.
Moim zdaniem Oscar byłby idealny właśnie bo on gra w obronie jeszcze i biega z pressigniem po całym boisku + umie świetnie rozgrywać.
Ale niech Bayern już odczepi się od Comana a my od Benatii
Moim zdaniem Oscar byłby idealny właśnie bo on gra w obronie jeszcze i biega z pressigniem po całym boisku + umie świetnie rozgrywać.
Ale niech Bayern już odczepi się od Comana a my od Benatii

- Hypeman
- Juventino
Ciekawe czy Cerri będzie w kadrze pierwszego zespołu, bo ściągnięcie go za bezcen wydaje się świetnym posunięciem. Na przyszły sezon można by zaryzykować z atakiem: Morata, Mandzukic, Zaza, Dybala, Cerri i Comana używać jako rezerwowego trequartistę co przy przyjściu klasowego zawodnika na tą pozycję pozwoli na stawianie Pereyry na jego nominalnej pozycji w środku pola. Cud, miód.
- jakku1
- Juventino
Cala lista nazwisk, ale to w 90% zwykle strzały.fazzi pisze:A mówią coś, w kogo to zainwestujemy ?jakku1 pisze:Ostatnie raporty mowia o 40m + bonusy.
Mowi sie przede wszystkim o trequartiscie oraz lewym obrony. Poczawszy od Oscara, przez Isco, Gotze czy Draxlera. Caly czas na radarze jest takze Cuadrado, ale jego przyjscie jest moim zdaniem zupelnie niezalezne od tego, kogo i czy wezmiemy na rozgrywajacego.
Jesli ja mialbym zgadywac, kto do nas dolaczy to postawilbym na... nazwisko, ktore nie znajduje sie na tej liscie ;-). Nie chce nic mowic, ale obecne mercato przypomina mi do zludzenia rok 2001.
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2015, 10:46 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.

- Yaro417
- Juventino
Trochę ochłonąłem przez noc, ale jednak jakiś niesmak dalej pozostaje
Już pogodziłem się z tą sprzedażą Arturo, tylko niech zarząd twardo negocjuje...ceny poniżej 45 mln nie przyjmuję do wiadomości....i czekam oczywiście na kogo to wydamy......ISCO 

- Zawidowianin
- Juventino
Ja też.jakku1 pisze:
Jesli ja mialbym zgadywac, kto do nas dolaczy to postawilbym na... nazwisko, ktore nie znajduje sie na tej liscie ;-).
Diamanti.
onliforpipul
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
40mln z bonusami i tak wyglada slaba biorac pod uwage ze rok temu Luiz poszedl za 60mln, a jest z rocznika Arturo i gra na obronie... Rozbivie banku dla Isco alvo De Bruyne, ale zostaniemy z wypozyczonym Cuadrado i trzema zawodnikami na jedna pozycje (Mandzu, Zaza i Morata) to jest tragiczne.
- kamil-8853
- Juventino
Łysy musi mieć już zaklepanego ofensywnego pomocnika - wątpię że puści Vidala nie mając alternatywy w postaci OP. Trzeba czekać na konkretne informację - Draxler ? Na ten moment słaba opcja, musi przyjść zawodnik o nieprzeciętnych umiejętnościach skoro ma od razu wskoczyć do podstawy. Na Tutto piszą że jest duża szansa na przyjście Gotze. Co do Isco nie mamy na niego raczej szans. Oscar jak ktoś wyżej napisał jest kontuzjowany i nie wiadomo w jakiej formie wróci. Trzeba ufać zarządowi bo Im jak i nam zależy na tej drużynie więc wątpię żeby trwające mercato było początkiem destrukcji naszego ukochanego klubu
- wojczech7
- Juventino
Pastore?jakku1 pisze:Mowi sie przede wszystkim o trequartiscie oraz lewym obrony. Poczawszy od Oscara, przez Isco, Gotze czy Draxlera. Caly czas na radarze jest takze Cuadrado, ale jego przyjscie jest moim zdaniem zupelnie niezalezne od tego, kogo i czy wezmiemy na rozgrywajacego.
Jesli ja mialbym zgadywac, kto do nas dolaczy to postawilbym na... nazwisko, ktore nie znajduje sie na tej liscie ;-).
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- jakku1
- Juventino
Zawidowianin pisze:Ja też.jakku1 pisze:
Diamanti.

LGDS podaje, ze jestesmy coraz blizej porozumienia z Porto w sprawie Alexa Sandro. 12-15m euro. To tylko LGDS, niemniej lepiej uwaznie obserwowac ten watek.
Mysle, ze argentynski kierunek to jest wlasnie to, czego szukamy ;-).wojczech7 pisze:Pastore?jakku1 pisze:Mowi sie przede wszystkim o trequartiscie oraz lewym obrony. Poczawszy od Oscara, przez Isco, Gotze czy Draxlera. Caly czas na radarze jest takze Cuadrado, ale jego przyjscie jest moim zdaniem zupelnie niezalezne od tego, kogo i czy wezmiemy na rozgrywajacego.
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2015, 10:56 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.

- bastek13
- Juventino
Mam nadzieję, że w tej łysej głowie tli się jakiś plan. Jak na razie bomby transferowe to mamy, ale tylko w przeciwnym kierunku.
Bayern ubił deal życia na Vidalu. Gość na chwilę obecną to absolutny top na swojej pozycji i żaden Draxler tej luki nie załata.
Bayern ubił deal życia na Vidalu. Gość na chwilę obecną to absolutny top na swojej pozycji i żaden Draxler tej luki nie załata.
Juventus był nieprawdopodobnie silny, tak wielki i mocny jak pełen talentów. Już samo stanie koło nich w tunelu było onieśmielające.
~G. Neville
~G. Neville