Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- Kamil_on
- Juventino
Palladino pisze:Marchisio świetny, rzadki, po prostu super ;]
Ja wczoraj dostałem Schweinstigera, Ujfalusiego i Plasila. Fotki w galerii.
Dzięki za opinię

Chcę się jeszcze Ciebie zapytać, czy AC Milan przysyła autografy sposobem FC Barcelony (czyli dołączasz zdjęcia i... czekasz) ?/
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- Palladino
- Juventino
Wysyła tak, ale też są wątpliwości co do oryginalności tych autografów...Kamil_on pisze:Palladino pisze:Marchisio świetny, rzadki, po prostu super ;]
Dzięki za opinię![]()
Chcę się jeszcze Ciebie zapytać, czy AC Milan przysyła autografy sposobem FC Barcelony (czyli dołączasz zdjęcia i... czekasz) ?/
- Kamil_on
- Juventino
Wiem, słyszałem o tymPalladino pisze:Wysyła tak, ale też są wątpliwości co do oryginalności tych autografów...Kamil_on pisze:Palladino pisze:Marchisio świetny, rzadki, po prostu super ;]
Dzięki za opinię![]()

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- Palladino
- Juventino
Niekoniecznie, Puyol np. podpisuje srebrnym.Kamil_on pisze:Wiem, słyszałem o tymPalladino pisze:Wysyła tak, ale też są wątpliwości co do oryginalności tych autografów...Kamil_on pisze:
Dzięki za opinię![]()
Chcę się jeszcze Ciebie zapytać, czy AC Milan przysyła autografy sposobem FC Barcelony (czyli dołączasz zdjęcia i... czekasz) ?/Moim zdaniem, to ani Barcelona, ani Milan nie przysyłają orginalnych podpisów (wszystkie fotki podpisane tym samym markerem...), ale to jest tylko moje zdanie..
- BiancoNero89
- Juventino
Kurde zazdroszcze wam
Mam pytanie do was poprostu wysyłacie list po angielsku do siedziby klubu i wam cos przysyłają? Czy piszecie w tym liscie ze chcecie autograf? Moją jedyną zdobyczą jest autograf Oli Kahna który został podpisany przy mnie 

- Palladino
- Juventino
Rożnie, raz do piłkarza, raz klub wysyła.BiancoNero89 pisze:Kurde zazdroszcze wamMam pytanie do was poprostu wysyłacie list po angielsku do siedziby klubu i wam cos przysyłają? Czy piszecie w tym liscie ze chcecie autograf? Moją jedyną zdobyczą jest autograf Oli Kahna który został podpisany przy mnie
hara - Birinelli <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>

- Kamil_on
- Juventino
- Il Storico
- Juventino
Mam takie pytanie.Czy wysyłanie e-maili do klubów zagranicznych jest płatne?Wiecie bezpieczeństwo jest ważne
,ponieważ mam zamiar wysłać e-mail do Juve i kilku innych klubów.Z góry dzięki!

Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2009, 18:44 przez Il Storico, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kamil_on
- Juventino
Juventino43 pisze:Mam takie pytanie.Czy wysyłanie e-maili do klubów zagranicznych jest płatne????Wiecie bezpieczeństwo jest ważne,ponieważ mam zamiar wysłać e-mail do JUVE i kilku innych klubów.Z góry dzięki!!!!Pozdro!!!!
FORZA JUVE!!!!
Oczywiście, że nie jest płatne

- Il Storico
- Juventino
@Kamil_on:Dzięki :-D.Już idę wysyłać
EDIT:Niestety żadnej odpowiedzi,przeglądarka milczy
EDIT:Niestety żadnej odpowiedzi,przeglądarka milczy
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2009, 21:12 przez Il Storico, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bianconeri23
- Juventino
nic Ci nie da wysłanie maila.... 

- Il Storico
- Juventino
No trudno jak nie uda się wysłać do Juve to spróbuje do jakiegoś klubu z Anglii,ponoć tam odpisująBianconeri23 pisze:nic Ci nie da wysłanie maila....
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2009, 18:45 przez Il Storico, łącznie zmieniany 1 raz.