BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- Gorn
- Juventino
Już wróciłem teraz prawdopodobnie jadę 23 ale nie jestem pewien może tak być że o parę dni później wyruszębiałas pisze:przed październikiem będziesz jeszcze w Białymstoku?Gorn pisze:Pozdrowienia z nowego mieszkania w Poznaniucalkiem tu milo, sąsiedzi udostępniają za darmo internet
ja tez zamawiam koszulkę, więc piszę się na rodzinną przesyłkę ;P
- Winner
- Juventino
11 września o 12:30
gramy mecz z Parmą. Jest transmisja na Canal plus gol (dawniej sport 2) więc warto się zastanowić czy będą chętni na oglądanie meczu w jakimś pubie, bo jak wiadomo niektórych jeszcze nie ma w białym a inni mogą mieć inne obowiązki lub przyjemności o tak wczesnej porze. Jeśli będzie mało osób chętnych to albo pójdziemy gdzieś bez rezerwacji(wczesna pora powinno się udać) albo pozostaje internet.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Gorn
- Juventino
Wybacz Gilu, miałem odpowiedzieć, ale jakoś wyszło mi. Wybieram się na studia i tu pewnie by padło pytanie dlaczego tak daleko, skoro można w Białymstoku. Otóż wyjaśniam od razu, że serce nie sługa i dom mój tam gdzie moja Aneczkagil pisze:ponawiam: co tam Cie zaniosło?

na rozpoczęciu sezonu mają być wszyscy i bez względu na wszystko. Znam wasze adresy, także nie ryzykowałbym na waszym miejscu, bo szkoda zdrowia 8)
- białas
- Juventino
no to mnie też będziesz musiał daleko szukaćGorn pisze:na rozpoczęciu sezonu mają być wszyscy i bez względu na wszystko. Znam wasze adresy, także nie ryzykowałbym na waszym miejscu, bo szkoda zdrowia 8)

będziesz jeszcze na inny meczu we wrześniu, czy tylko Parma?
- Gorn
- Juventino
A ty gdzie będziesz, że tak się zgrywasz ze mnie ;Pbiałas pisze:no to mnie też będziesz musiał daleko szukaćGorn pisze:na rozpoczęciu sezonu mają być wszyscy i bez względu na wszystko. Znam wasze adresy, także nie ryzykowałbym na waszym miejscu, bo szkoda zdrowia 8)ale spoko, pomacham Ci
Raczej jeszcze się załapie na mecz w tym miesiącu.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Ja raczej powinienem przybyć, tylko np. na PW napiszcie gdzie będziemy oglądać.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- białas
- Juventino
w TurynieGorn pisze:A ty gdzie będziesz, że tak się zgrywasz ze mnie ;Pbiałas pisze:no to mnie też będziesz musiał daleko szukaćGorn pisze:na rozpoczęciu sezonu mają być wszyscy i bez względu na wszystko. Znam wasze adresy, także nie ryzykowałbym na waszym miejscu, bo szkoda zdrowia 8)ale spoko, pomacham Ci
Raczej jeszcze się załapie na mecz w tym miesiącu.

- kiler_bandyta
- Juventino
bede
Umrę tak jak żyłem... z sercem w biało-czarnych barwach...