Forumowicz od A do Z - vol.2
- karosznurek
- Juventino
Głos na Kamexa
- Ein
- Juventino
Proponuje krótkiego bana dla czarnej listy
Głosuję na ... sam nie wiem na kogo, ciekawa lista osób. Poczekam do końca.

Głosuję na ... sam nie wiem na kogo, ciekawa lista osób. Poczekam do końca.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Azrael
- Juventino
Hmm, chyba "nadkonsekwentnych", a właściwie to po prostu nadgorliwych. Dobry pomysł na autoreklamę, choć pewnie więcej osób by na niego zagłosowało, gdyby oprócz napisania alfabetu na swój własny użytek, jakoś jeszcze zaznaczył swoją obecność na forum.Pawełek pisze:Jeden z niewielu konsekwentnych!
Ja oddaję głos na Sismana, bo dał się nieco poznać poprzez swoją aktywność w dziale "Inne tematy".
Pozdrawiam!
- Pawełek
- Juventino
Ej, wapniaku! Wszystko zepsułeś!Azrael pisze:Hmm, chyba "nadkonsekwentnych", a właściwie to po prostu nadgorliwych. Dobry pomysł na autoreklamę, choć pewnie więcej osób by na niego zagłosowało, gdyby oprócz napisania alfabetu na swój własny użytek, jakoś jeszcze zaznaczył swoją obecność na forum.Pawełek pisze:Jeden z niewielu konsekwentnych!
Sky is the limit!
- Juve Master
- Juventino
Głos na Kamexa, jakoś najbardziej mi zapadł w pamięć z całej tej czwórki. Sporo ciekawych i dowcipnych postów.
- mati888
- Juventino
głos na Niasty'ego za..za fajny podpis
od zawsze mi się podobał
[podpis] 

a'propos, tęsknię za nim :płaczę:

zawiało mi tu trochę LypskymMajos pisze:Gdzie są zaległe alfabety? Hę ?

a'propos, tęsknię za nim :płaczę:
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'