Mercato (Lato 2015)
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Pare godzin nie wchodzilem na forum i nie wiem " co sie dzieje sie" ?
Jak Vidal odejdzie to bedzie masakra z dwoch powodow. Po pierwsze sprzedamy serce druzyny mimo ze ostatni sezon mial slaby, a po drugie w przyszlym sezonie odejdzie Pogba i z najlepszej pomocy w europie zostanie Marchisio... Jeszcze sie okaze, ze to wietrsenie skladu zepchnie nas z piedestalu. Jezeli Vidal odejdzie to tylko Isco/ De Bruyne ta strate troche oslodzi...
Jak Vidal odejdzie to bedzie masakra z dwoch powodow. Po pierwsze sprzedamy serce druzyny mimo ze ostatni sezon mial slaby, a po drugie w przyszlym sezonie odejdzie Pogba i z najlepszej pomocy w europie zostanie Marchisio... Jeszcze sie okaze, ze to wietrsenie skladu zepchnie nas z piedestalu. Jezeli Vidal odejdzie to tylko Isco/ De Bruyne ta strate troche oslodzi...
- Wojtek
- Juventino
Nikt się nie połapie bo to nie prawdaAdiJuve pisze:Pełna zgoda, sprzedać to powinniśmy Pogbe póki nikt się nie połapie, że to nie gracz, który sam wygrywa mecze jak Bale,Suarez,Ronaldo. Vidal daje Juve znacznie więcej niż Pogba.

- annihilator1988
- Juventino
Genialnie
Juve rozmontowuje sobie formacje, która była jedną z najlepszych w Europie
Zostali Pogba, Marchisio, Khedira (?), Sturaro, Asamoah(?) i Padoin :rotfl: W dupie mam takie pomysły

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Robaku
- Juventino
Jeszcze jest Pereyra i jesli Vidal out to uwierz mi,że ktos do nas dojdzie. Padoin nie licz jako środkowego, bo u Maxa gra na obronie, Co do Asy zobaczymy. pamietam jak bylismy wszyscy zachwyceni kilka jego spotkaniami na srodku.annihilator1988 pisze:GenialnieJuve rozmontowuje sobie formacje, która była jedną z najlepszych w Europie
Zostali Pogba, Marchisio, Khedira (?), Sturaro, Asamoah(?) i Padoin :rotfl: W dupie mam takie pomysły
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Całe 5 meczy jak to porównać do Ronaldo z United Suareza z Liverpoolu czy nawet Balea z Tootenhamu? Przecież to zupełnie inna bajka i jak już szukano kasy to trzeba było odpalić Pogbe bo Vidal jest graczem dla drużyny bardziej wartościowym.Wojtek pisze:Nikt się nie połapie bo to nie prawdaAdiJuve pisze:Pełna zgoda, sprzedać to powinniśmy Pogbe póki nikt się nie połapie, że to nie gracz, który sam wygrywa mecze jak Bale,Suarez,Ronaldo. Vidal daje Juve znacznie więcej niż Pogba.Wystarczy sobie przypomnieć styczeń 2015, Pogba miażdżył wszystko i wszystkich
- wojokamil
- Juventino
https://youtu.be/6QhZTfNaiHA?t=11s
Podzielam zdanie, że jeśli ten deal dojdzie do skutku, to mam nadzieje że nie ściągną Goetze z tej kasy... Z resztą tak jak ktoś wspomniał, 28 lat toż to w najlepszym wieku.

Podzielam zdanie, że jeśli ten deal dojdzie do skutku, to mam nadzieje że nie ściągną Goetze z tej kasy... Z resztą tak jak ktoś wspomniał, 28 lat toż to w najlepszym wieku.
- AdiZ
- Juventino
Ojj żebyśmy na tym ostrym odmładzaniu ząbków nie połamali. Odejście Teveza i Pirlo to wystarczające ubytki. Prilo skończył się 2 lata temu. Tevez, miał super sezon ale z niewolnika nie ma pracownika. Mieliśmy się wzmacniać a tu kroi się na odejście Vidala. Takiej wyrwy w środku pola nie da się załatać. Na tym ostrym odmładzaniu dobrze nie wyjdziemy, takie mam odczucie jak na to patrzę.Robaku pisze:Pomyśl, że gwiazdą RM jest Bale... sorry wolę Isco i Cuadrado. Spokojnie damy rade, odmładzanie składu idzie ostro. Damy radę.
Decybel..sorry... ale nie gadaj glupot, poczytaj newsy - wszystkie bez wyjątku od 10 czerwca, w szczególnosci wywiady z Allegrim i dowiesz się czego nasz coach chce.
Przypominam, ze rok temu Vidal miał 27 lat i 3 lata kontraktu teraz ma 28 lat- 2 lata kontraktu, kontuzje i szaleństwa na swojej drodze oraz 60? - poprawcie mnie - spotkań w sezonie 2014/2015.
Kryzys przyjdzie, tego wózka nie będzie miał kto ciągnąc. Teraz dopiero poznamy kunszt Allegrego.
Vidal to serduch tego zespołu. Miał słabszy sezon jak i końcówkę przedniego (wszystko związane z kontuzją) ale na Boga nie ma lepszego b2b na świecie. Już lepiej Pogbe sprzedać za grubsze pieniądze teraz, bo czekanie do euro to wróżenie z fusów.
Sprzedać serducho zespołu, wojownika za 40 czy 45mln

Giuseppe to nie Sampdoria :!:
- Marian50
- Juventino
Hmm połowa lipca,płacz na forum....czy tylko mnie czegoś to nie przypomina ??????
Wrzućcie na luz ludzie i przestańcie jęczeć.Kiedyś Vidal i tak by odszedł.Face it. Lepiej niech odchodzi kiedy jeszcze można za niego dobrą kasę dostać.
Wrzućcie na luz ludzie i przestańcie jęczeć.Kiedyś Vidal i tak by odszedł.Face it. Lepiej niech odchodzi kiedy jeszcze można za niego dobrą kasę dostać.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Newsa o Comanie polska strona FCB wrzuciła nawet na główną - http://fcbayern.pl/news/show/kingsley-coman-w-bayernie

Ciekawe czy Arturo będzie biegał u nich w longsleevach, czy może kibicom w Monachium przypadną do gustu nasze gwiazdki :roll:
Jeśli faktycznie odejdzie, to na trequartistę tylko i wyłącznie ISCO. Choćby trzeba było płacić za niego 60 baniek. Żadnych Oscarów, Gecuf i innych Witselów :!:

Ciekawe czy Arturo będzie biegał u nich w longsleevach, czy może kibicom w Monachium przypadną do gustu nasze gwiazdki :roll:
Jeśli faktycznie odejdzie, to na trequartistę tylko i wyłącznie ISCO. Choćby trzeba było płacić za niego 60 baniek. Żadnych Oscarów, Gecuf i innych Witselów :!:

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Mnie to przypomina sytuację sprzed roku. Tzn. Vidal nie odejdzie.Marian50 pisze:Hmm połowa lipca,płacz na forum....czy tylko mnie czegoś to nie przypomina ??????
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Kucharius1
- Juventino
O widzę że niektóre psiaki z bud powyłaziły aby skomleć.
Vidal w zeszłym sezonie nie był sobą, zagrał tylko kilka dobrych spotkań, praktycznie cały sezon rozegraliśmy bez niego, a nawet w kluczowych meczach, nie był wiodącą postacią.
Też chciałbym by został, trochę mi pęka serce jak czytam te doniesienia, ALE bez niego przetrwamy, a możemy nawet zyskać sportowo jeśli pozyskamy fajną "10".
Vidal w zeszłym sezonie nie był sobą, zagrał tylko kilka dobrych spotkań, praktycznie cały sezon rozegraliśmy bez niego, a nawet w kluczowych meczach, nie był wiodącą postacią.
Też chciałbym by został, trochę mi pęka serce jak czytam te doniesienia, ALE bez niego przetrwamy, a możemy nawet zyskać sportowo jeśli pozyskamy fajną "10".
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Jak ktos wspomnial odeszli/odejda w tym okienku chyba wszyscy zawodnicy, ktorzy robili robote w szatni. Jak odejdzie Vidal i przyjdzie Goetze/Oscar to bedzie tragedia. A moze przejdziemy na 4231 ? Wtedy trequa+Cuadrado...
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Alexinhio-10 pisze:Jak ktos wspomnial odeszli/odejda w tym okienku chyba wszyscy zawodnicy, ktorzy robili robote w szatni. Jak odejdzie Vidal i przyjdzie Goetze/Oscar to bedzie tragedia. A moze przejdziemy na 4231 ? Wtedy trequa+Cuadrado...
I cały czas mamy wtedy Moratę, Zazę i Mandzu na tę jedną pozycję (+Ferdek i Dybala)

Dobra, chyba wszyscy daliśmy się ponieść. Pewnie jutro całkowite dementi i wywiad z Arturo, który powie, że chce tu grać do końca kariery