Liga Mistrzów 2016/17
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Casemiro się nie popisał, sędzia też. Arturo powinien był polecieć dużo wcześniej. Liczę na Real - jeśli odpadną mając przewagę, to...
Bayern z kolei przewaga w postaci ewentualnej kolejnej bramki na wyjeździe.
Ramos

Ramos

- juvemaroko
- Juventino
Pierwsza druzyna z Madrid jest juz w polfinale tej edycji LM....
- CzeczenCZN
- Juventino
Nie jestem w stanie pojąć po co zdjął Lewandowskiego. :co?:
Tak płakali że nie mógł zagrać w Monachium, a teraz to by im się potwornie przydał. Co on liczy Ancelotti na karne? Czy uraz Roberta?
Tak płakali że nie mógł zagrać w Monachium, a teraz to by im się potwornie przydał. Co on liczy Ancelotti na karne? Czy uraz Roberta?
- Dunio333
- Juventino
Sam obstawiałem, że karne, ale znowu Lewy potrafi je strzelać i też nie rozumiem czemu go zmienił. Mógł go lekko cofnąć albo coś.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Co on liczy Ancelotti na karne? Czy uraz Roberta?
- CzeczenCZN
- Juventino
Nie no Robben to chyba nigdy nie nauczy się grac zespołowo - powinien wcześniej Costcie podawał - tyle miał miejsca, a Brazylijczyk czystą pozycje - byłoby już pozamiatane.
- jarmel
- Redaktor
Może po prostu nie jest gotowy na aż 120min, przecież dopiero co wrócił po kontuzji.Dunio333 pisze:Sam obstawiałem, że karne, ale znowu Lewy potrafi je strzelać i też nie rozumiem czemu go zmienił. Mógł go lekko cofnąć albo coś.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Co on liczy Ancelotti na karne? Czy uraz Roberta?
Świetny mecz, ale teraz chyba zostanie nam już oglądanie obrony Częstochowy.
#AllegriOut
- juvemaroko
- Juventino
Gdyby nie Neuner to by nie bylo co zbierac juz w pierwszym spotkanie w Monachium. Dzis tez on ratuje swoja druzyna i moze byc bohaterym po serii rzutow karnych!
- CzeczenCZN
- Juventino
No co, są tacy zawodnicy - napastnicy - dla których wygrana zespołu liczy się tylko wtedy gdy oni mają decydujący udział.Dunio333 pisze:O la boga, jak ja tego Robbena nie lubię. To jest taki samolub.
Nie no "Brylantyna" jak się rozstrzelał... 2-2.
- Cabrini_idol
- Juventino
Real jakoś przepchany do 1/2.
Jutro czeka nas spektakl.
Jutro czeka nas spektakl.