Wszystko o Squadra Azzurra
- Dybala 4ever
- Juventino
Ja też nie wiem po kiego grał Osvaldo. Mało widoczny i nic jego gra nie przynosiła. Naprawdę szkoda, że Rossi nie zagrał. Jeśli chodzi o naszych Juventinich zagrali całkiem dobre zawody. Abate rozegrał ładną partię i coraz bardziej się przekonuję do jego transferu za free. Criscito gra na lewej, ale z braku laku. Chociaż mógłby Prandelli powołać wreszcie Santona, bo on nie jest taki zły.
- Rymar_pl
- Juventino
Świetna gra Marchisio w destrukcji świetnie doskakiwał do rywali z niesamowitą agresją i determinacją kilka kluczowych odbiorów szkoda,że Balottelli po odbiorze i rozegraniu Marchisio nie pociągnął z piłką do końca.Obrona zachowywała się niepewnie szczególnie klops Bonucciego,ogólnie dużo szczęścia mieli dziś Włosi w Obronie,ta ostatnia akcja była 200% Reus nie trafił czysto w piłkę przy dobitce.Szkoda że piłka Pirlo nie wykorzystał wolnego piłka opadła minimalnie za późno.Śmieszy fakt,że dwójka obrońców z łatwością rozmontowała taka Defensywę jak Niemiecka.Marchisio z dziś przypominał mi tego z EURO 2012 i z sezonu 2011/2012 ciekawie zapowiada się rywalizacją z Pogbą
.Ale to tylko z korzyścią dla nas.

- mibor
- Juventino
uwazam ze gosc jest mega przereklamowany, Rossi w formie o 2 klasy lepszy.Jako Joker w Squadrze widział by mi sie Fabio.Asus3 pisze:Irytował to Osvaldo .
Jutro mecz z Nigerią, ostatni raz zagralismy z nimi w 1994

czas przełamać passę remisową i wygrac. Jezeli zdrowy bedzie Rossi zapewne Prandelli postawi na atak Mario i Rossi, jestem ciekaw ich współpracy.
Juve, storia di un grande amore
- Brutalo
- Juventino
Po Euro 2012 nie pamiętam tak ładnie granych dwudziestu minut.
@mibor
, jakby ktoś zapomniał, Italia-Nigeria. 1:0 po trafieniu Rossiego dzięki asyście barwuacha. Z naszych gra tylko Ogbonna, wybitnie. No i Dżiak 8).
@mibor

- Kucharius1
- Juventino
Brylują na tle nierozgarniętych taktycznie murzynków i tyle. Pierwsza bramka pokazała jak się świetnie ustawiają.Brutalo pisze:Po Euro 2012 nie pamiętam tak ładnie granych dwudziestu minut.
@mibor, jakby ktoś zapomniał, Italia-Nigeria. 1:0 po trafieniu Rossiego dzięki asyście barwuacha. Z naszych gra tylko Ogbonna, wybitnie. No i Dżiak 8).
W obronie już to nie wygląda tak fajnie

- Brutalo
- Juventino
Tylko prawie każdy murzynek od lat gra i zna europejski football, co spowodowało wykorzystanie z zimną krwią dwóch realnych szans na dwie bramki...Kucharius1 pisze:Brylują na tle nierozgarniętych taktycznie murzynków i tyle. Pierwsza bramka pokazała jak się świetnie ustawiają.Brutalo pisze:Po Euro 2012 nie pamiętam tak ładnie granych dwudziestu minut.
@mibor, jakby ktoś zapomniał, Italia-Nigeria. 1:0 po trafieniu Rossiego dzięki asyście barwuacha. Z naszych gra tylko Ogbonna, wybitnie. No i Dżiak 8).
- Kucharius1
- Juventino
Solomon Kwambe - Sunshine StarsBrutalo pisze:Tylko prawie każdy murzynek od lat gra i zna europejski football, co spowodowało wykorzystanie z zimną krwią dwóch realnych szans na dwie bramki...Kucharius1 pisze:Brylują na tle nierozgarniętych taktycznie murzynków i tyle. Pierwsza bramka pokazała jak się świetnie ustawiają.Brutalo pisze:Po Euro 2012 nie pamiętam tak ładnie granych dwudziestu minut.
Francis Benjamin - FC Heartland
Azubuike Egwuekwe - Warri Wolves FC
Godfrey Oboabona - Caykur Rizespor ( jedyny obrońca grający w Europie, w słabym Tureckim klubie)
Tyle w temacie rozgarniętej obrony

- grande amore
- Juventino
Dubel sie powtorzyl i tyle. Musi zostac usuniety ;-)
A na stadionie Fulham - 2:2. Wyrownal Giaccherini pare minut po wyjsciu z szatni. Czyzby w przerwie lataly tam butelki z zimna woda? ;-)
Poza tym to ja nie wiem czy Balo sie juz nie narobil, bo po asyscie powietrze z niego jakby uszlo i stracil motywacje do dalszej gry. Byl taki moment, gdzie Cerci (chyba) wylozyl mu pile jak na patelni, a on nawet nie drgnal, mimo ze stal 2-3 metry od linii bramki.
Bardzo, baaaardzo marna skutecznosc w tej chwili.
A na stadionie Fulham - 2:2. Wyrownal Giaccherini pare minut po wyjsciu z szatni. Czyzby w przerwie lataly tam butelki z zimna woda? ;-)
Poza tym to ja nie wiem czy Balo sie juz nie narobil, bo po asyscie powietrze z niego jakby uszlo i stracil motywacje do dalszej gry. Byl taki moment, gdzie Cerci (chyba) wylozyl mu pile jak na patelni, a on nawet nie drgnal, mimo ze stal 2-3 metry od linii bramki.
Bardzo, baaaardzo marna skutecznosc w tej chwili.
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- mateusz017
- Juventino
posiada ktoś może bramki z dwóch ost meczy ITALY do sciagniecia?!
- D-Rose
- Juventino
To juz nie jest wazne.Ivory pisze:Grupa Włochów niby straszna, ale coś czuje że Urusi większej roli na tym mundialu nie odegrają.
Wazne jest to, ze Anglików mozemy na spółke z Urugwajem wysłac do domu juz po grupach :lol:
PS: Ciekawe kto sie pierwszy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> do mojego "mozemy" w kontekscie Włochów
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2013, 18:31 przez D-Rose, łącznie zmieniany 1 raz.

- grande amore
- Juventino
Nie bylabym tego taka pewna. Ostatnio Wlosi odprawili przeciez Anglikow dopiero po serii rzutow karnych, ktorych w grupie raczej sie nie przewiduje ;-)
------
------
Mowcie mi Magda

------
------
Mowcie mi Magda
- D-Rose
- Juventino
Dlatego napisałem "mozemy wysłać" a nie "wyslemy".grande amore pisze:Nie bylabym tego taka pewna. Ostatnio Wlosi odprawili przeciez Anglikow dopiero po serii rzutow karnych, ktorych w grupie raczej sie nie przewiduje ;-)