Wszystko o Squadra Azzurra

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2013, 23:39

Ja też nie wiem po kiego grał Osvaldo. Mało widoczny i nic jego gra nie przynosiła. Naprawdę szkoda, że Rossi nie zagrał. Jeśli chodzi o naszych Juventinich zagrali całkiem dobre zawody. Abate rozegrał ładną partię i coraz bardziej się przekonuję do jego transferu za free. Criscito gra na lewej, ale z braku laku. Chociaż mógłby Prandelli powołać wreszcie Santona, bo on nie jest taki zły.

Rymar_pl

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2013, 23:56

Świetna gra Marchisio w destrukcji świetnie doskakiwał do rywali z niesamowitą agresją i determinacją kilka kluczowych odbiorów szkoda,że Balottelli po odbiorze i rozegraniu Marchisio nie pociągnął z piłką do końca.Obrona zachowywała się niepewnie szczególnie klops Bonucciego,ogólnie dużo szczęścia mieli dziś Włosi w Obronie,ta ostatnia akcja była 200% Reus nie trafił czysto w piłkę przy dobitce.Szkoda że piłka Pirlo nie wykorzystał wolnego piłka opadła minimalnie za późno.Śmieszy fakt,że dwójka obrońców z łatwością rozmontowała taka Defensywę jak Niemiecka.Marchisio z dziś przypominał mi tego z EURO 2012 i z sezonu 2011/2012 ciekawie zapowiada się rywalizacją z Pogbą :dance: .Ale to tylko z korzyścią dla nas.

mibor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2013, 11:39

Asus3 pisze:Irytował to Osvaldo .
uwazam ze gosc jest mega przereklamowany, Rossi w formie o 2 klasy lepszy.Jako Joker w Squadrze widział by mi sie Fabio.

Jutro mecz z Nigerią, ostatni raz zagralismy z nimi w 1994 :D
czas przełamać passę remisową i wygrac. Jezeli zdrowy bedzie Rossi zapewne Prandelli postawi na atak Mario i Rossi, jestem ciekaw ich współpracy.

Juve, storia di un grande amore
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2013, 21:06

Po Euro 2012 nie pamiętam tak ładnie granych dwudziestu minut.
@mibor ;) , jakby ktoś zapomniał, Italia-Nigeria. 1:0 po trafieniu Rossiego dzięki asyście barwuacha. Z naszych gra tylko Ogbonna, wybitnie. No i Dżiak 8).

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 listopada 2013, 21:26

Brutalo pisze:Po Euro 2012 nie pamiętam tak ładnie granych dwudziestu minut.
@mibor ;) , jakby ktoś zapomniał, Italia-Nigeria. 1:0 po trafieniu Rossiego dzięki asyście barwuacha. Z naszych gra tylko Ogbonna, wybitnie. No i Dżiak 8).
Brylują na tle nierozgarniętych taktycznie murzynków i tyle. Pierwsza bramka pokazała jak się świetnie ustawiają.

W obronie już to nie wygląda tak fajnie ;)

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2013, 21:27

Kucharius1 pisze:
Brylują na tle nierozgarniętych taktycznie murzynków i tyle. Pierwsza bramka pokazała jak się świetnie ustawiają.

Tylko prawie każdy murzynek od lat gra i zna europejski football, co spowodowało wykorzystanie z zimną krwią dwóch realnych szans na dwie bramki...

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 listopada 2013, 21:41

Brutalo pisze:
Kucharius1 pisze:

Tylko prawie każdy murzynek od lat gra i zna europejski football, co spowodowało wykorzystanie z zimną krwią dwóch realnych szans na dwie bramki...
Solomon Kwambe - Sunshine Stars
Francis Benjamin - FC Heartland
Azubuike Egwuekwe - Warri Wolves FC
Godfrey Oboabona - Caykur Rizespor ( jedyny obrońca grający w Europie, w słabym Tureckim klubie)

Tyle w temacie rozgarniętej obrony :D

grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 listopada 2013, 22:26

Dubel sie powtorzyl i tyle. Musi zostac usuniety ;-)

A na stadionie Fulham - 2:2. Wyrownal Giaccherini pare minut po wyjsciu z szatni. Czyzby w przerwie lataly tam butelki z zimna woda? ;-)

Poza tym to ja nie wiem czy Balo sie juz nie narobil, bo po asyscie powietrze z niego jakby uszlo i stracil motywacje do dalszej gry. Byl taki moment, gdzie Cerci (chyba) wylozyl mu pile jak na patelni, a on nawet nie drgnal, mimo ze stal 2-3 metry od linii bramki.

Bardzo, baaaardzo marna skutecznosc w tej chwili.

Juve, storia di un grande amore :)
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 18 listopada 2013, 22:29

Pierwszy raz widzę, by Maestro 'oddał' wykonanie wolnego z ok 20 metrów komuś innemu. Na szczęście nei Barwuahowi, ale Diamantiemu. Poprzeczka :lol:

Murzin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2013, 11:19

Jak był u nas Del Piero, to "Maestro" nie miał za dużo do powiedzenia jeśli chodzi o wolne ;)

mateusz017

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 listopada 2013, 13:55

posiada ktoś może bramki z dwóch ost meczy ITALY do sciagniecia?!

Ivory

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2013, 18:27

Grupa Włochów niby straszna, ale coś czuje że Urusi większej roli na tym mundialu nie odegrają.

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2013, 18:29

Ivory pisze:Grupa Włochów niby straszna, ale coś czuje że Urusi większej roli na tym mundialu nie odegrają.
To juz nie jest wazne.

Wazne jest to, ze Anglików mozemy na spółke z Urugwajem wysłac do domu juz po grupach :lol:

PS: Ciekawe kto sie pierwszy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> do mojego "mozemy" w kontekscie Włochów
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2013, 18:31 przez D-Rose, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2013, 18:31

Nie bylabym tego taka pewna. Ostatnio Wlosi odprawili przeciez Anglikow dopiero po serii rzutow karnych, ktorych w grupie raczej sie nie przewiduje ;-)

Juve, storia di un grande amore :)
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2013, 18:34

grande amore pisze:Nie bylabym tego taka pewna. Ostatnio Wlosi odprawili przeciez Anglikow dopiero po serii rzutow karnych, ktorych w grupie raczej sie nie przewiduje ;-)
Dlatego napisałem "mozemy wysłać" a nie "wyslemy".

Obrazek
ODPOWIEDZ