BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- kiler_bandyta
- Juventino
ja bym chetnie mecz obejrzal... ale pic juz nie dam rady...
Umrę tak jak żyłem... z sercem w biało-czarnych barwach...
- białas
- Juventino
co robimy w niedzielę? istnieje wielkie prawdopodobieństwo, że kolejka nie dojdzie do skutku. rezerwować lokal czy jednak wbijamy z mordą na pączki? w przypadku rezerwacji a braku meczu należałoby się pojawić, bo wiadomo jaka jest sytuacja...
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
@białas
Ja na 100% będę brać koszulkę z Alexem, wziąłbym i z Nedvedem ale kasy brak, także dołączyłbym do Twego zamówienia.
Ja na 100% będę brać koszulkę z Alexem, wziąłbym i z Nedvedem ale kasy brak, także dołączyłbym do Twego zamówienia.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- gil
- Juventino
coś mnie ominęło? Co Ty tam robisz??Gorn pisze:Pozdrowienia z nowego mieszkania w Poznaniucalkiem tu milo, sąsiedzi udostępniają za darmo internet
ja tez zamawiam koszulkę, więc piszę się na rodzinną przesyłkę ;P
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jeżeli ponownie będziecie realizować grupową przesyłkę, to prosiłbym, żeby tym razem kasa poszła z jednego konta, a wszelkie dane poszły na pw konta akcji.
z góry dziękuję
z góry dziękuję

- białas
- Juventino
kasa za wszystkie koszulki z jednego konta, czy kasa za przesyłkę? ostatnio ja w całości płaciłem za przesyłkę, pozostałe osoby za koszulki dla siebie.Siewier pisze:Jeżeli ponownie będziecie realizować grupową przesyłkę, to prosiłbym, żeby tym razem kasa poszła z jednego konta, a wszelkie dane poszły na pw konta akcji.
z góry dziękuję
przed październikiem będziesz jeszcze w Białymstoku?Gorn pisze:Pozdrowienia z nowego mieszkania w Poznaniucalkiem tu milo, sąsiedzi udostępniają za darmo internet
ja tez zamawiam koszulkę, więc piszę się na rodzinną przesyłkę ;P
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Całość - kasa za koszulki+za przesyłkę. Osobiście jest to dla mnie bardziej poręczne gdy mam wszystko w jednym kwitku niż przebijać się później przez setkę przelewów w poszukiwaniu tych kilku konkretnychbiałas pisze:kasa za wszystkie koszulki z jednego konta, czy kasa za przesyłkę? ostatnio ja w całości płaciłem za przesyłkę, pozostałe osoby za koszulki dla siebie.Siewier pisze:Jeżeli ponownie będziecie realizować grupową przesyłkę, to prosiłbym, żeby tym razem kasa poszła z jednego konta, a wszelkie dane poszły na pw konta akcji.
z góry dziękuję
No ale jeśli miałby to byc to problem to spoko, jakoś sobie poradzę
- białas
- Juventino
ok, jakoś to załatwię.Siewier pisze:Całość - kasa za koszulki+za przesyłkę. Osobiście jest to dla mnie bardziej poręczne gdy mam wszystko w jednym kwitku niż przebijać się później przez setkę przelewów w poszukiwaniu tych kilku konkretnychbiałas pisze:kasa za wszystkie koszulki z jednego konta, czy kasa za przesyłkę? ostatnio ja w całości płaciłem za przesyłkę, pozostałe osoby za koszulki dla siebie.Siewier pisze:Jeżeli ponownie będziecie realizować grupową przesyłkę, to prosiłbym, żeby tym razem kasa poszła z jednego konta, a wszelkie dane poszły na pw konta akcji.
z góry dziękuję
No ale jeśli miałby to byc to problem to spoko, jakoś sobie poradzę
wszystkie osoby zamawiające koszulki z nowej akcji JP proszone są o kontakt ze mną za pośrednictwem gg/priv/kom (wszystkie dane odnośnie zamawianych koszulek)