Mercato (Lato 2015)
Czyli mercato jak co rokuEric6666 pisze:znalazłem informację, że podobno na 10 szykujemy.....3....2..1... Davida SilvęCavAllano pisze:Pojawiają się plotki, że Adidas naciska na przyznanie komuś numeru 10. Byłoby to logiczne, jako że to przecież najbardziej medialny numer, a niemieckiemu gigantowi w pierwszej kolejności chodzi rzecz jasna o €. Przyznawanie tej magicznej liczby na siłę oczywiście mija się z celem i miałoby sens jedynie przy transferze jakiegoś liczącego się w świecie piłki zawodnika.wg. informacji z Włoch jesteśmy w stanie zaoferować za niego 30 milionów
Nie no Goetze, Ozil, Isco, Silva
kto następny?
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Patrol
- Juventino
Gdzieś słyszałem, że nasz klub renegocjował kontrakt z Adidasem. Otóż zamiast dokładnie wydzielonej kwoty od sponsora, czyli bodajże 6 milionów euro, zdecydowaliśmy się wziąć nieco mniej. Zamiast tego wpływy z koszulek miałyby iść prosto do nas i wtedy moglibyśmy zarobić znacznie więcej (lub też stracić). Zaznaczam jednak, że kiedyś gdzieś o tym słyszałem. Jeżeli znajdę potwierdzenie, to na pewno wkleję.CavAllano pisze:Pojawiają się plotki, że Adidas naciska na przyznanie komuś numeru 10. Byłoby to logiczne, jako że to przecież najbardziej medialny numer, a niemieckiemu gigantowi w pierwszej kolejności chodzi rzecz jasna o €. Przyznawanie tej magicznej liczby na siłę oczywiście mija się z celem i miałoby sens jedynie przy transferze jakiegoś liczącego się w świecie piłki zawodnika.
Jeśli to byłaby prawda, to ta plotka z naciskiem na transfer zawodnika, który przywdziałby numer 10, byłaby po prostu nieprawdziwa.
- PrzemasJuve
- Juventino
CuadradoEric6666 pisze:znalazłem informację, że podobno na 10 szykujemy.....3....2..1... Davida Silvęwg. informacji z Włoch jesteśmy w stanie zaoferować za niego 30 milionów
Nie no Goetze, Ozil, Isco, Silva
kto następny?

"SportItalia report that Juan Cuadrado has said yes to joining Juventus who now need to negotiate with Chelsea"
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- jakku1
- Juventino
Co do Llorente:
1. Jest rzekoma oferta od Tottenhamu opiewajaca na 10 milionow funtow, co de facto spelnia nasze wymagania finansowe co do sprzedazy Fernando.
2. Mocno zainteresowane jest takze Porto, ale poki co wiecej tutaj plotek niz jakichs wzglednie potwierdzonych informacji medialnych.
3. Ostatnio pojawila sie opcja, ze faktycznie na powaznie zainteresowany Llorente jest... Real
. Benitez poki co porusza sie na rynku transferowym totalnie na slepo. Zrobil sobie nierealna liste nazwisk, ktore chce pozyskac, ale nic z tego nie wyszlo (Pogba, Bonucci, Vidal). Llorente jest chyba jedynym pilkarzem do wyciagniecia z tej ekipy.
1. Jest rzekoma oferta od Tottenhamu opiewajaca na 10 milionow funtow, co de facto spelnia nasze wymagania finansowe co do sprzedazy Fernando.
2. Mocno zainteresowane jest takze Porto, ale poki co wiecej tutaj plotek niz jakichs wzglednie potwierdzonych informacji medialnych.
3. Ostatnio pojawila sie opcja, ze faktycznie na powaznie zainteresowany Llorente jest... Real

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- PlanetJuve
- Juventino
W tych doniesieniach porusza się też temat lewego obrońcy Porto- Alex Sandro. Kontrakt ważny jeszcze przez rok. Portugalczycy krzycza sobie 15 mln euro.jakku1 pisze:Co do Llorente:
- Haris
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Tutaj pojawia się taki mały problem. Otóż Benitez jest tylko marionetką, a sam Perez stwierdził, że Llorente mu nie ściągnie gdyż... jest za tani i potem pojawiły się jakieś plotki, że jeśli mają sprowadzać napastnikiem to ma być nie kto inny jak Zlatan Ibrahimovic.jakku1 pisze:Co do Llorente:3. Ostatnio pojawila sie opcja, ze faktycznie na powaznie zainteresowany Llorente jest... Real. Benitez poki co porusza sie na rynku transferowym totalnie na slepo. Zrobil sobie nierealna liste nazwisk, ktore chce pozyskac, ale nic z tego nie wyszlo (Pogba, Bonucci, Vidal). Llorente jest chyba jedynym pilkarzem do wyciagniecia z tej ekipy.
Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- Robaku
- Juventino
Podobno z tym Sandro coś jest na rzeczy, pojawia się coraz więcej info, ze kontaktujemy się z Porto ws Alexa.
Sewilla kolejny raz dopytuje o Isle, ale chyba już nie są tacy pewni siebie bo mają jakies zastepstwo dla Mauricio. No, ale zobaczymy jak się to dalej potoczy. Hajs na pewno mają ( przynajmniej z Bacci).
No i ten Rudiger, tutaj też podobny sondujemy taką możliwość względem zawodnika Stuttgartu. A właśnie Antonio łapie kontuzje, przechodzi zabieg atroskopowy i ma przerwę na 4 tygodnie, czy to ma jakieś znaczenie ? Nie mam pojęcia, ale stronka VFb własnie takie info przekazała.
Sewilla kolejny raz dopytuje o Isle, ale chyba już nie są tacy pewni siebie bo mają jakies zastepstwo dla Mauricio. No, ale zobaczymy jak się to dalej potoczy. Hajs na pewno mają ( przynajmniej z Bacci).
No i ten Rudiger, tutaj też podobny sondujemy taką możliwość względem zawodnika Stuttgartu. A właśnie Antonio łapie kontuzje, przechodzi zabieg atroskopowy i ma przerwę na 4 tygodnie, czy to ma jakieś znaczenie ? Nie mam pojęcia, ale stronka VFb własnie takie info przekazała.
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2015, 10:49 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.
- kamil-8853
- Juventino
10 będzie bardzo mile widziana - lecz nie kosztem Pogby czy Vidala. W innym przypadku trio z przodu
-Mandzu - Morata-
------Dybala-------
-Mandzu - Morata-
------Dybala-------
- krystiank
- Juventino
To niech dadzą kasę i kupią głośne nazwiskoCavAllano pisze:Pojawiają się plotki, że Adidas naciska na przyznanie komuś numeru 10. Byłoby to logiczne, jako że to przecież najbardziej medialny numer, a niemieckiemu gigantowi w pierwszej kolejności chodzi rzecz jasna o €. Przyznawanie tej magicznej liczby na siłę oczywiście mija się z celem i miałoby sens jedynie przy transferze jakiegoś liczącego się w świecie piłki zawodnika.

- sebatiaen
- Juventino
Adidas sobie może;)
Ale dzisiaj puścili tą plotę z Silvą;)
Bajka, tani zarobek jakiegoś tam marnego dziennikarzyka;)
Ja bym kupił już tylko lewego obrońcę i Dybale ustawił na of. pomocniku albo próbował z Vazquezem.
Ciężko nam będzie wyrwać kogoś za rozsądne pieniądze, Cuadrado jest świetny ale nie na tą pozycję, chcemy zmieniać system na 4-3-3 jeżeli ten obecny działa bardzo dobrze? po co taktykę zmieniać jeżeli nasi bardzo dobrze grają obecną?
Z drugiej strony mozna już kupić tylko lewego obrońce i Dać szansę Comanowi i Dybali na pozycji of. pomocnika.
Dybale wystawiać w napadzie i na pozycji of. pomocnika rotacyjnie z młodym Kingiem;)
Ja bym kupił już tylko lewego obrońcę i Dybale ustawił na of. pomocniku albo próbował z Vazquezem.
Ciężko nam będzie wyrwać kogoś za rozsądne pieniądze, Cuadrado jest świetny ale nie na tą pozycję, chcemy zmieniać system na 4-3-3 jeżeli ten obecny działa bardzo dobrze? po co taktykę zmieniać jeżeli nasi bardzo dobrze grają obecną?
Z drugiej strony mozna już kupić tylko lewego obrońce i Dać szansę Comanowi i Dybali na pozycji of. pomocnika.
Dybale wystawiać w napadzie i na pozycji of. pomocnika rotacyjnie z młodym Kingiem;)
- jakku1
- Juventino
Niesmialo pojawilo sie kolejne nazwisko na prawa obrone: Jacopo Sala.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- krystiank
- Juventino
Też bym tak samo zrobił no ale Marotta się nie kwapi do kupienia lewego solidnego obrońcy już poraz 3 mercato z rzedu ......sebatiaen pisze:Adidas sobie może;)
- Robaku
- Juventino
Jeśli nie widzisz to bardzo mi przykro, bo już nie zobaczysz w to okienko. Temat ataku jest chyba zamknięty na amen. Zero doniesień dotyczących innych opcji napastników.
Mamy Mandzu, MOrata, Dybale, Zaze i Comana, jesli Kingsley odejdzie to czuje w kościach pozyskania tuzów typu Matri, GIla albo co podobnego.
Mamy Mandzu, MOrata, Dybale, Zaze i Comana, jesli Kingsley odejdzie to czuje w kościach pozyskania tuzów typu Matri, GIla albo co podobnego.