Sezon 2015/2016
- CzeczenCZN
- Juventino
2 asysty Marrone, chłopak wiedział kiedy dobrze zagrać 

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Najlepsza defensywa ligi (wg interowców) straciła już 2 gole przeciwko najgorszej ofensywie ligi. Warto wspomnieć, że Hellas strzelił dwie bramki tylko Torino, Atalancie i Frosinone
Dizzy halooooo

Dizzy halooooo

Ostatnio zmieniony 07 lutego 2016, 12:56 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.

- Robaku
- Juventino
Serio dwie? Bo widziałem, ze na pewno ładna asysta przy bramce Pisano, ale nie wiem czy przy tej pierwszej też była asysta. Marrone zawsze miał potencjał, ale jakoś nikt nie potrafił tego wykorzystac.ForzaItanimulli3vujcm pisze:2 asysty Marrone, chłopak wiedział kiedy dobrze zagrać
A tutaj odkąd przyszedł to Hellas na te chwilę ma 6 pkt w dwóch meczach.
- Vincitore
- Juventino
Druga asysta Faresa, polecam oglądać mecz, a nie ufać Flashscore.ForzaItanimulli3vujcm pisze:2 asysty Marrone, chłopak wiedział kiedy dobrze zagrać
Brakuje Mirandy w obronie Interu, który świetnie się zawsze ustawiał przy stałych fragmentach i zgarniał większość piłek. Teraz w 15 minut dostali dwa gole ze stałego fragmentu.
Inter w pierwszych 13 kolejkach stracił 7 bramek, teraz w 280 minut aż 8 (licząc CI z Juventusem).
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Nie tylko Ciebie...ja powtarzam je przy każdej sposobności tak mi zapadło w pamięci...do tego jeszcze te wypowiedzi naszych userów - dizee ( kondzik ) oraz slepego_fana ( IlCapitano ) dodatkowo mnie podkręcają... :dance2:LordRahl pisze: Już chyba do końca życia będzie mnie bawić to hasło interistów... :dance2:

- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Piękne gwizdanie pod inter. Właczyłem 3 minuty temu, a już były 4 nieodgwizdane sytuacje na korzyść Verony.
e: komedia. Melo podczas przrwy w grze, podcina Pazziniego bez piłki a sędzia tylko głupio się uśmiecha.
e: komedia. Melo podczas przrwy w grze, podcina Pazziniego bez piłki a sędzia tylko głupio się uśmiecha.

- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Melo nie dogra tego meczu do konca, to jest pewne, zapewne zmieni go Mancini. Ja oglądałem do 1:0 i sobie odpuscilem, po chwili zaglądam i widzę 2:1 Hellas,wiec oglądam i trzymam kciuki za Polaków i Marrone.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Melo albo nie wyjdzie na drugą, albo zarobi czerwo. Dobry, żywy mecz ogółem, chociaż jak niektórzy piłkarze na poziomie Serie A przyjmują piłkę na pięć metrów, albo dośrodkowują w trybuny, to się trochę przykro robi :redface:
- Vimes
- Juventino
Oglądam dla Wszołka, który dzięki taktyce preferowanej przez Del Neriego odżył na skrzydle i kto wie, może załapie się do kadry na EURO? Brawa dla Hellas, że nie posypali się po szybko straconym golu i błyskawicznie wyszli na prowadzenie. Trzymam za nich kciuki w drugiej połowie, niech powalczą o pozostanie w lidze :hellyes:.
- CzeczenCZN
- Juventino
Szybkie, fajne tempo meczu, dobrze się ogląda. Naprawdę mecz niezły jak na ten od 12.30. No ale, zresztą, spotkały się 2 równorzędne drużyny :cwaniak: Melo baaaardzo pracuje na czerwień.
Edit: 3-1 Dobrzy są w tych stałych fragmentach gry
Jak miło 
Oglądałem, oglądałem tyle ze zacięło mi się przy tej akcji i sprawdziłem sobie tam. Tak to dość wiarygodni są.Vincitore pisze:Druga asysta Faresa, polecam oglądać mecz, a nie ufać Flashscore.

Edit: 3-1 Dobrzy są w tych stałych fragmentach gry

Ostatnio zmieniony 07 lutego 2016, 13:46 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.