Informacje o Ultras naszych i nie naszych !!!
- Abi
- Juventino
Na pewno nie ma, zobacz, kto sporządził tego gniota. I znowu te same bzdury, co u nas(szczerbiec, nop). Po za tym, zastanawiam się, jak chcą walczyć z Mussolinim na stadionach w kraju, w którym w każdym kiosku można kupić jakiś gadżet z duce...
P.S. Ja tam nie widzę przyśpiewków...
- Dionizos
- Juventino
U nas, dzięki Bogu już można wywiesić Falangę czy Szczerbiec, bo zajął się tym OZSK. W jewropie to jednak nie przejdzie. Ciekaw jestem co jest złego w walce o przyszłość dla swoich dzieci, czy runicznych symbolach... :lol:I znowu te same bzdury, co u nas(szczerbiec, nop).
Edit: a przy okazji Buffonowi w Parmie zakazano nosić koszulkę z 88, a jak założył tiszert z hasłem Boia chi molla, to sie wszyscy posikali. Gigi wogóle jest mocno niepoprawny politycznie, kto był na wyjazdach JPC pamięta słynne: Camerata Buffon i salut ze strony naszego bramkarza

Ostatnio zmieniony 19 listopada 2009, 15:25 przez Dionizos, łącznie zmieniany 1 raz.
- juveluck
- Juventino
Bo ta lista to jedno wielkie GGooray pisze:A dlaczego na tej liście nie ma żadnych symboli komunistycznych? Od tego jest jakaś inna lista czy komunizmu nie zakazali?
rzeczywiście nie ma.Abdul_BN.pl pisze:
Maurizio Beretta, prezes Lega Calcio, poinformował w piątek że minister spraw wewnętrznych Włoch, osoba odpowiedzialna za wprowadzenia kart kibica, roberto maroni przyjął wniosek klubów Serie A i B o przesunięcie wprowadzenia kart kibica na sezon 10/11. Początkowo miały wejść od nowego roku. Dodatkowo powołana została grupa do pracy nad tematem kart, w skład której weszli: de laurentis (napoli), sagramola (palermo), lotito (lazio) i marotta (sampdoria).
Można powiedzieć, że mały sukces, każde odwlekanie jest dobre, może w między czasie uda się coś wywalczyć więcej. Choć ciężko to widzę, tym bardziej, że Juventus już poinformował, że wraz z początkiem sezonu 10/11 karty będą u nas obowiązywały.
W trakcie meczu z udinese, wyjątkowo popularne były przyśpiewki o mario barwuahu, kilku krotnie spiker prosił o zaprzestanie ich intonowania.
A tu jeszcze fotka z wczorajszego meczu roma - bari, na zdjęciu kibice bari, jak by ktoś miał wątpliwości:
http://www.asromaultras.org/0910romabari_DSC06179.JPG

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Vincitore
- Juventino
- bociu
- Juventino
Abdul_BN.pl pisze:o ja pierniczę...
15 tys. ?
PortalKibica.pl pisze:Kiedy Roma przysłała do Bari pierwszą pulę 5,5 tys. biletów, te rozeszły się błyskawicznie. Bari do końca prosiło o zwiększenie puli i udało się – na dwa dni przed meczem z Rzymu przyszła kolejna część, 2,5 tys. wejściówek. Klub sprzedał wszystkie, ale zapotrzebowanie było na tyle duże, że i tak apelował w każdej publikowanej informacji, by kibice bez biletów nie jechali na wyjazd.
Na Stadio Olimpico „Koguty” przyciągnęły więc za sobą rekordową liczbę 8 tys. kibiców – a być może było ich jeszcze więcej. Tak licznego wyjazdu najprawdopodobniej nie było dotąd we Włoszech, a wynik jest tym bardziej imponujący, że Bari u siebie gromadzi zwykle tylko dwukrotnie więcej widzów (ok. 18,5 tys.), co plasuje je w okolicach średniej w Serie A.
NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
- juveluck
- Juventino
Też to czytałem, niby jest to wzięte z goal.com, ale nie sądzę, żeby pokrywało się z prawdą. Na stronie romy z której brałem zdjęcie, było napisane, że z bari przyjechało 12 tysięcy kibiców i tego bym się trzymał. Z tego co mi wiadomo 8 tysięcy to było naszych na lazio w zeszłym sezonie.bociu pisze:PortalKibica.pl pisze:Kiedy Roma przysłała do Bari pierwszą pulę 5,5 tys. biletów, te rozeszły się błyskawicznie. Bari do końca prosiło o zwiększenie puli i udało się – na dwa dni przed meczem z Rzymu przyszła kolejna część, 2,5 tys. wejściówek. Klub sprzedał wszystkie, ale zapotrzebowanie było na tyle duże, że i tak apelował w każdej publikowanej informacji, by kibice bez biletów nie jechali na wyjazd.
Na Stadio Olimpico „Koguty” przyciągnęły więc za sobą rekordową liczbę 8 tys. kibiców – a być może było ich jeszcze więcej. Tak licznego wyjazdu najprawdopodobniej nie było dotąd we Włoszech, a wynik jest tym bardziej imponujący, że Bari u siebie gromadzi zwykle tylko dwukrotnie więcej widzów (ok. 18,5 tys.), co plasuje je w okolicach średniej w Serie A.

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Ładnie się uśmiałem, gdy przeczytałem o pomyśle Mourinho aby mecz 5 grudnia rozegrać na neutralnym terenie w celu uniknięcia wyzwisk w stronę jego pupilka. Może puste trybuny do tego?juveluck pisze:W trakcie meczu z udinese, wyjątkowo popularne były przyśpiewki o mario barwuahu, kilku krotnie spiker prosił o zaprzestanie ich intonowania.

1, 2
- juveluck
- Juventino
Kolejne bzdurne gierki murinio, nie przywiązuję do tego żadnej wagi. Zbliża się bardzo ważny mecz, on odwala swoje, jak zawsze. Czym bliżej tym będzie goręcej, a jak inter dzisiaj polegnie w barcelonie to już w ogóle sajgon może się zrobić ze strony przerażonego interku.szczypek pisze:Ładnie się uśmiałem, gdy przeczytałem o pomyśle Mourinho aby mecz 5 grudnia rozegrać na neutralnym terenie w celu uniknięcia wyzwisk w stronę jego pupilka. Może puste trybuny do tego?juveluck pisze:W trakcie meczu z udinese, wyjątkowo popularne były przyśpiewki o mario barwuahu, kilku krotnie spiker prosił o zaprzestanie ich intonowania.
1, 2
http://www.colpogobbo.net/juve/images/stories/clown.jpg

- Bukol87
- Juventino
Se saltelli muore Balotelli i Balotelli negro di werda - trzeba będzie to dobrze przećwiczyć w Lublinie 5 grudnia 
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- Gooray
- Juventino
Nie jesteś na czasieBukol87 pisze:Se saltelli muore Balotelli i Balotelli negro di werda - trzeba będzie to dobrze przećwiczyć w Lublinie 5 grudnia
pod melodię znanej i lubianej Hey baby!
Ooooo Balotelli uh ah!
Torna a Paleeeermooo!
Torna in Africa!