Mercato (Lato 2015)
- kangurekm
- Juventino
Trzeba w myśl zasady - nie wierz łysemu bo mógł być kiedyś rudyPatrol pisze:Fajnie, gdyby udało się dopiąć tą transakcję na naszych warunkach. Bogate kluby nie są cierpliwie i chcą, żeby ich nowe nabytki błyszczały od teraz zaraz, a gdy transfer nie wypali, to sprzedają swoich graczy za połowę ceny. Jestem tylko ciekaw jaką rolę dla Cuadrado wymyśli Max. Taktykiem jest bardzo dobrym, ale chyba nie mamy odpowiednich zawodników do 4-3-3, a jako 10tki Kolumbijczyka po prostu nie widzę. Chyba, że - tak jak pisze Mrozzi - to nie będzie ostatni transfer Beppe. Chociaż, nie wiadomo co o tym myśleć, w końcu nasz dyrcio zapowiedział koniec Mercato. I komu tutaj wierzyć?

- Sorek21
- Juventino
Jak ktoś grał w moja11 Serie A to wie że Cuadrado obok Candrevy i Andersona był najlepiej punktującym pomocnikiem kiedy grał w Fiorentinie. Jeśli faktycznie go pozyskamy to opcja 3-5-2 nabierze nowego wymiaru.
Strasznie śmiesznie przy pozyskaniu Kolumbijczyka wygląda zdanie - Dajmy kolejną szansę Isli.
Strasznie śmiesznie przy pozyskaniu Kolumbijczyka wygląda zdanie - Dajmy kolejną szansę Isli.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Facet jest jednocześnie agentem Joveticia i pewnie przyleciał spotkać się z władzami InteruRobaku pisze:Agent Nastasicia ma przyjechać do Włoch.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Skrzydlowi Cuadrado, Morata, Dybala, Coman i od biedy Pereyra. Srodkowi Mandzukic i Zaza. Wyglada to tak dobrze, ze az sie podniecilem;). Do tego w najtrudniejszych pojedynkach LM gdzie bedziemy sie bronic, szybki jak wiatr Kolumbijczyk bedzie idealny do kąsania rywala z kontry czy w roli jokera.Patrol pisze: Taktykiem jest bardzo dobrym, ale chyba nie mamy odpowiednich zawodników do 4-3-3, a jako 10tki Kolumbijczyka po prostu nie widzę.
- Patrol
- Juventino
Z tych, których wymieniłeś tylko Cuadrado jest typowym skrzydłowym. Mniemam, że reszta czuje się lepiej grając bliżej bramki, ale fakt, od biedy mogą pohasać na prawej lub lewej stronie. Jest jeszcze jedna możliwość. Beppe po zaklepaniu Kolumbijczyka uraczy nas kolejnym skrzydłowym. :CPluto pisze:Skrzydlowi Cuadrado, Morata, Dybala, Coman i od biedy Pereyra. Srodkowi Mandzukic i Zaza. Wyglada to tak dobrze, ze az sie podniecilem;). Do tego w najtrudniejszych pojedynkach LM gdzie bedziemy sie bronic, szybki jak wiatr Kolumbijczyk bedzie idealny do kąsania rywal z kontry czy w roli jokera.Patrol pisze: Taktykiem jest bardzo dobrym, ale chyba nie mamy odpowiednich zawodników do 4-3-3, a jako 10tki Kolumbijczyka po prostu nie widzę.
- zahor
- Juventino
Powinno byc "Skrzydlowi Cuadrado, Coman i od biedy Morata, Dybala i Pereyra".Pluto pisze: Skrzydlowi Cuadrado, Morata, Dybala, Coman i od biedy Pereyra. Srodkowi Mandzukic i Zaza. Wyglada to tak dobrze, ze az sie podniecilem;).
Nie wydaje mi sie zebysmy mieli wydac fure siana na Dybale po to, zeby upychac go na sile na skrzydle...Patrol pisze: od biedy mogą pohasać na prawej lub lewej stronie.
... ani po to, zeby oprocz niego nabyc jeszcze dwoch swiatowej klasy skrzydlowych.Patrol pisze:Jest jeszcze jedna możliwość. Beppe po zaklepaniu Kolumbijczyka uraczy nas kolejnym skrzydłowym. :C
Wniosek? Cuadrado do nas nie trafi.
- jpjp5
- Juventino
Kamex22
Do LM można zgłosić tylko 25 zawodników z czego 4 wychowanków klubu, gdzieś już tam liczyłem wcześniej i wyszło mi że możemy zgłosić jeszcze tylko jednego zawodnika. Także wydaje mi się że jeśli wypożyczymy Cuardado to nie będzie już miejsca na innego zawodnika. No chyba że Cuardado nie zostanie zgłoszony do LM ale w to watpie.
Do LM można zgłosić tylko 25 zawodników z czego 4 wychowanków klubu, gdzieś już tam liczyłem wcześniej i wyszło mi że możemy zgłosić jeszcze tylko jednego zawodnika. Także wydaje mi się że jeśli wypożyczymy Cuardado to nie będzie już miejsca na innego zawodnika. No chyba że Cuardado nie zostanie zgłoszony do LM ale w to watpie.
- deszczowy
- Juventino
Piszo, że sprzedalimy okazałego Murzyna do Anglii. Tam teraz wieczorno-mglista szarówki, więc poleciał i tyle go widzieli.zoff pisze:Nie było mnie ostatnio. Mógłby mi ktoś napisać dlaczego szukamy środkowego obrońcę?
- Urbi27
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Cuardado - najgorszy wybór z wszystkich zawodników z którymi nas ostatnio łączyli. Ani on kreatywny, ani dobry w grze kombinacyjnej i ataku pozycyjnym. Szybki skrzydłowy, który w formie może minąć każdego, ale gdzie my go ustawimy? Jak dla mnie kolejna ściema dziennikarska i tyle.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
To zwykłe ploty, mamy BBC + Rugaoniego do tego ew. Caceres czy Vidal w razie jakiejś plagi kontuzji i to zapewne starczy.zoff pisze:Nie było mnie ostatnio. Mógłby mi ktoś napisać dlaczego szukamy środkowego obrońcę?
- BlackJacky
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Tutaj chcialem nawiazac do Gotze:mrozzi pisze:W ostatnich latach w wielu przypadkach pomagaliśmy, z powodzeniem zresztą, w procesie "odrodzenia" poszczególnych zawodników.
1) gleboko bym sie zastanowil nad wplataniem Comana w rozliczenie za Niemca (Juve, to nie jest dobre miejsce dla mlodziakow-talenciakow - Pogba, to wyjatek potwierdzajacy regule), natomiast Juve, to dobre miejsce dla tych, o ktorych pisze mrozzi w swojej wypowiedzi, ktora pozwolilem sobie zacytowac
2) kto psioczy na Gotze, powinien sie udac do najblizszej placowki medycznej po jakies solidne leki
Az strach marzyc o pomocy: Vidal, Markiz, Pogba, przed nimi Gotze, a przed nim Dybała, Morata/Mandzu... fiu fiu

PS. Co z Joveticiem? Jednak uznany przez nasz sztab medyczny za niepelnosprawnego?
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"