Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- deszczowy
- Juventino
Zna ktoś z was miłą, niewysoką brunetkę, o zielonych albo piwnych oczach, lubiącą koty, czytanie książek, muzykę rockową i Monty Pythona? Jeśli tak, to proszę o wiadomość na priv.
18+ !
C+ !
18+ !
C+ !
- pan Zambrotta
- Juventino
niestety, musisz zrobić to na własną rękę.deszczowy pisze:Zna ktoś z was miłą, niewysoką brunetkę, o zielonych albo piwnych oczach, lubiącą koty, czytanie książek, muzykę rockową i Monty Pythona? Jeśli tak, to proszę o wiadomość na priv.
18+ !
C+ !
- deszczowy
- Juventino
Widzę, Miśku, że masz pełen instruktażpan Zambrotta pisze:niestety, musisz zrobić to na własną rękę.deszczowy pisze:Zna ktoś z was miłą, niewysoką brunetkę, o zielonych albo piwnych oczach, lubiącą koty, czytanie książek, muzykę rockową i Monty Pythona? Jeśli tak, to proszę o wiadomość na priv.
18+ !
C+ !
Przykro mi, Ty jesteś zbyt wyszczekany, odpadasz.
- tabo89
- Juventino
- deszczowy
- Juventino
Em.... wskaźnika nie masz?tabo89 pisze:Możecie polecić jakieś przydatne aplikacje pomagające w kontrolowaniu stanu baterii w laptopie. Mam BatteryBar w wersji bezpłatnej, jest spoko ale minusem jest brak powiadomienia o bliskim wyczerpaniu. Używacie może coś ciekawszego?
- tabo89
- Juventino
- deszczowy
- Juventino
Chrzań to, człowieku man. Wskaźnik Ci pokaże co i jak, a to doovna tylko zawalają procesor/RAM. Screw it!tabo89 pisze:Normalny Windowsowy mam ale to takie trochę prymitywne, pokazuje tylko %. Chodzi o coś żeby jakieś minuty pokazywało, ostrzegało i takie bajery. Zmieniłem baterię i od kiedy wiem ile ona kosztuje to postanowiłem trochę bardziej o nią dbać(zobaczymy ile czasu będę dbał :C )
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mi w Windowsie 7 w wersji Ultimate pokazuje zarówno poziom baterii w procentach, jak i oczekiwany czas wyczerpania baterii.tabo89 pisze:Normalny Windowsowy mam ale to takie trochę prymitywne, pokazuje tylko %. Chodzi o coś żeby jakieś minuty pokazywało, ostrzegało i takie bajery. Zmieniłem baterię i od kiedy wiem ile ona kosztuje to postanowiłem trochę bardziej o nią dbać(zobaczymy ile czasu będę dbał :C )
Jakiego Windowsa używasz?
- Negri
- Juventino
Nie znam się na Viście, raczej nie polecam systemu, nigdy nie używałem, ale moi koledzy-informatycy się na niego tyle naklęli, że polecam zmianętabo89 pisze:Vista Home Premium.

W mojej 7 wyrzuca i słaby stan baterii, i czas pozostały, i procenty. Może wersja Visty Home została okrojona z tego "bajeru"?
- Negri
- Juventino
No to ja się poddaje, bo już nie wiem.Mati pisze:Mam Vista Home Basic i pięknie pokazuje mi czas w minutach jak i poziom w procentach...
Skoro WinVista pokazuje wszystko co chce Tabo, to nie wiem czego on szuka ;]
- howik
- Juventino
Panowie mam strasznie przegrzewajacy sie laptop fimy HP.WIatraczek wyje,spod laptopa goracy az stol mi nagrzewa..Wyslalem do serwisu to wymienili mi wiatraczek ale po tyg znowu to samo...Fuck co robic??
CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
- Szilgu
- Juventino
Mam dokładnie to samo. Ponoc HPeki już tak mają. Oddałem na gwarancję, niby coś tam wymienili, a dalej nagrzewa się jak cholera. Do tego przez te przegrzewanie bateria mi ostatnio siada i znowu muszę oddac do serwisu. Można się zdenerwowac, tym bardziej, ze kupę kasy na niego wywaliłem. Nie wiem, może warto oddac do jakiegoś zaufanego serwisu, skoro ta gwarancja nic nie daję, a trzeba czekac miesiacami aż Ci coś naprawią.