Liga Mistrzów 2011/12
- pablo1503
- Juventino
Prawda jest taka, że Barcelona i tak by wygrała z Milanem, a bramki byłyby tylko kwestią czasu, więc nie wiem po co sędzia im idzie na rękę.
Apropo ręki. Ta sytuacja z Robinho była... dziwna
Pique z metra kapnął w rękę która była przy ciele i nie było żadnego ruchu Brazylijczyka, a ten odgwizdał przewinienie
Apropo ręki. Ta sytuacja z Robinho była... dziwna

Pique z metra kapnął w rękę która była przy ciele i nie było żadnego ruchu Brazylijczyka, a ten odgwizdał przewinienie

- jaqb
- Juventino
po pierwsze, zdaje się, że najpierw nesta chwycił busquetsa, także on pierwszy faulował, po drugie, kontakt nesta-puyol można uznać za mieszczący się w ramach walki o pozycję, a włoch urządził regularne zapasy, przynajmniej tak wyglądało to na tej powtórce, którą widziałem. uważasz, że zachowanie nesty było mądre i nie dał sędziemu pretekstu do gwizdnięcia? poza tym, ja twierdzę, że karny był zgodny z przepisami, a to że praktyka poszła w innym kierunku i takich rzeczy się nie gwiżdże zazwyczaj, to inna sprawaBubu1899 pisze:A faul Pyuola na Nescie byl? Byl. To czemu byl karny?jaqb pisze:też nie lubię barcelony, ale bez jaj, karny zgodny z przepisami. był faul? był, gdyby coś takiego zagwizdano na środku boiska, nikt nie miałby żadnych pretensji. to nesta zachował się w tej sytuacji idiotycznie, zresztą milan jest cienki jak sik pająka, właśnie w 60 minucie oddali drugi strzał...
- Castiel
- Juventino
Ludzie...jakby tak mieli gwizdać te wszystkie przepychanki w polach karnych to we wszystkich meczach byłyby wyniki jak w hokeju. Jaja sobie robicie? Umiecie rozróżnić męską grę od damskiej? W męskiej się nie gwiżdże takich rzeczy.
- Cabrini_idol
- Juventino
Dobra ja odpuszczam, bo zwrócę kolację :?
barca pajacuje , milan gra słabo cóż antyfutbol pełną parą.
A ja troche pofapuje i stwierdze ze Juventus w formie z ostatnich 2 meczy podjął by wyrownana walke z dzisiejsza barcą... a co ! defensywnie jestesmy jeden poziom wyzej niz milan a i w pomocy mamy wieksze pluca i spokoj.
ide obejrzę sobie 2 polowe z napoli , troszke dobrej pilki poogladac
A ja troche pofapuje i stwierdze ze Juventus w formie z ostatnich 2 meczy podjął by wyrownana walke z dzisiejsza barcą... a co ! defensywnie jestesmy jeden poziom wyzej niz milan a i w pomocy mamy wieksze pluca i spokoj.

- pablo1503
- Juventino
Zostały im jeszcze 3 mecz jeżeli będą w finaleEin pisze:ok. już mam dosyć.
ankieta :
ile jeszcze karnych dostanie Barcelona w drodze do finału LM
a)1-2
b)3-4
c)5>
zapraszam graczy do głosowania !
Hmmm

- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Z obecnym składem nawet w formie raczej nie mielibyśmy szans z Barcą. Niestety, ale jeszcze nie umiemy grać z drużynami stosującymi agresywny, wysoki pressing. Może po uzupełnieniu składu dwoma klasowymi graczami nawiązalibyśmy walkę, a wielce możliwe, że w następnym sezonie przyjdzie się z nimi zmierzyć i wtedy zobaczymy.A ja troche pofapuje i stwierdze ze Juventus w formie z ostatnich 2 meczy podjął by wyrownana walke z dzisiejsza barcą... a co ! defensywnie jestesmy jeden poziom wyzej niz milan a i w pomocy mamy wieksze pluca i spokoj.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Nedved1983
- Juventino
taaa, Chiellini by dostał czerwo już w pierwszym kwadransie, do tego karny. ale Buffon broniCabrini_idol pisze:Dobra ja odpuszczam, bo zwrócę kolację :?

zobaczycie, za jakiś czas wejdzie przepis że ekipa grająca przeciwko farselonie nie może mieć zawodników wyższych niż 170 cm, a każde dotknięcie któregoś z bogów z barcelony przez rywala to żółtko.
wyobrażam sobie co by się działo gdyby za rok w 1 półfinale Milan wygrał z farsa w 1 meczu,a my w 2 wygrali z realem też w 1 spotkaniu. UEFA nie zniosła by takiego finału (kasa misiu, kasa)więc gwizdano by pod boskich faworytów w obu spotkaniach.
LM powoli zaczyna przypominać farsę, zdalnie sterowaną farsę
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2012, 22:38 przez Nedved1983, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
dlatego powiedzialem, że pofapuje. A gorzej niz Milan chyba bysmy dzisiaj nie zagrali.dimebag11 pisze:Z obecnym składem nawet w formie raczej nie mielibyśmy szans z Barcą. Niestety, ale jeszcze nie umiemy grać z drużynami stosującymi agresywny, wysoki pressing. Może po uzupełnieniu składu dwoma klasowymi graczami nawiązalibyśmy walkę, a wielce możliwe, że w następnym sezonie przyjdzie się z nimi zmierzyć i wtedy zobaczymy.A ja troche pofapuje i stwierdze ze Juventus w formie z ostatnich 2 meczy podjął by wyrownana walke z dzisiejsza barcą... a co ! defensywnie jestesmy jeden poziom wyzej niz milan a i w pomocy mamy wieksze pluca i spokoj.
Teraz czekamy na Unacceptable ze strony milanu i jakiegos karnego dla nich w meczu z viola , zeby status quo zostal zachowany, ze tak powiem :x
@UP
wiedzialem, ze was zirytuje kochani

wlasnie dlatego dawalbym wieksze szanse nam niz im, tym bardziej bez Silvy i Cassano z dziurowa badz co badz obroną.mateelv pisze:
Brakowało mi u nich tego co ma Juventus - wola walki i ostry <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> do każdej piłki.
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2012, 22:42 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 3 razy.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
nie powoli tylko od kilku lat... ;]Nedved1983 pisze:LM powoli zaczyna przypominać farsę, zdalnie sterowaną farsę
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Milan w słabiutkim stylu odpada z LM. Moim zdaniem, nie było nawet w co wierzyć od początku. Ciul z jednym niesłusznym karnym, ale z czym rossoneri do ludzi wychodzą? Praktycznie zero akcji, starają się bronić, ale to wychodzi im cienko... Są za słabi na półfinał.
Brakowało mi u nich tego co ma Juventus - wola walki i ostry <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> do każdej piłki.
- Azazel
- Juventino
Oglądam mecz, a tam hiszpański komediodramat, grany zamiast na deskach teatru, na równiutkiej murawie.
Milan może czuć się okradziony i choć od remisu do awansu droga była daleka, na pewno podcięło im ta sytuacja skrzydła. Mam nadzieje, że Barcelona mimo wszystko odpadnie, półfinał to prawdopodobnie ostatnia szansa, bowiem w finale już sędziowie zwycięstwa z rąk nie wypuszczą... Tfu! ...zawodnicy. Chyba rozumiecie moje przejęzyczenie.
Milan może czuć się okradziony i choć od remisu do awansu droga była daleka, na pewno podcięło im ta sytuacja skrzydła. Mam nadzieje, że Barcelona mimo wszystko odpadnie, półfinał to prawdopodobnie ostatnia szansa, bowiem w finale już sędziowie zwycięstwa z rąk nie wypuszczą... Tfu! ...zawodnicy. Chyba rozumiecie moje przejęzyczenie.
- Ein
- Juventino
Na prawdę. Będę zadowolony jak za rok, o ile wyjdziemy z grupy (damy radę na pewno :-D) zobaczyć spotkanie Juventus - barselona.
I liczę na to, że będzie dużo czerwieni, krwi i potu. W końcu ktoś musi pokazać, że to nie jest piłka co gra duma katolonii.
Poza tym Kilon ostatnio się szkoli na jakieś tam aktorstwo więc może będą z niego ludzie w LM
I liczę na to, że będzie dużo czerwieni, krwi i potu. W końcu ktoś musi pokazać, że to nie jest piłka co gra duma katolonii.
Poza tym Kilon ostatnio się szkoli na jakieś tam aktorstwo więc może będą z niego ludzie w LM

- juventussek
- Juventino
Conte powiedz że widziałeś jak gra Nesta i nie bierz go.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Zycie pisze przepiekne scenariusze.
Galliani i spolka poplyneli po dwoch karnych
. Jutro nalezy sie spodziewac listow tego klauna do UEFA i Hiszpanskich gazet. Pewnie zarzadaja dodatkowych sedziow za bramkami, po jendym na kazdy slupek, jednego biegajacego pod murawa i jednego zawieszonego na gumowych szelkach nad nia. Co za ubaw, co za ironia. Piekny wieczor na Camp Nou. :rotfl:
Galliani i spolka poplyneli po dwoch karnych