Mercato (Lato 2015)
- Arbuzini
- Juventino
Pomyśl o tym w ten sposób, że będziemy mieli bardzo dobrego drugiego bramkarza za darmo na co najmniej rok. Potem może faktycznie dostanie więcej szans, a jak coś mu nie będzie pasowało to bye-bye.wagner pisze:Nie podoba mi się ta cała postawa Brazylijczyka. Stawia nam warunki. W ilu meczach ma zagrać ect. Wiadomo, że w Juventusie drugi bramkarz gra mecze w Pucharze Włoch, co do rozgrywek europejskich oraz ligi sprawa jest oczywista, jeśli Buffon będzie tylko zdrowy to grać będzie i basta. Ten sezon, kolejny. Po prostu będzie grał i radze Neto się do tego przyzwyczaić i zaakceptować. Jeszcze nie wszedł do szatni, a już zaczyna się dąsać. Nie podoba mi się to.mrozzi pisze:Neto niebawem podpisze z nami kontrakt, tymczasem pojawia sie coraz wiecej szczegolow jego porozumienia z nami. Otoz godzi sie on na role drugiego bramkarza w sezonie 15/16, ale oczekuje rownego traktowania od sezonu 16/17. Ma podpisac na 4 lata - warunki finansowe podano juz na forum wczesniej.
- Robaku
- Juventino
GdS podało, że stworzylismy mini listę transferową, zawodników "wychodzących", ale bez niespodzianek:
1. Llorente.
2. Ogbonna.
3. Isla.
No a Pedulla podal, że jestesmy bardzo mocno zainteresowani Fiorillo, jest to bramkarz z Pescary.
1. Llorente.
2. Ogbonna.
3. Isla.
No a Pedulla podal, że jestesmy bardzo mocno zainteresowani Fiorillo, jest to bramkarz z Pescary.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Śledząc plotki zakompleksionych dzienników, to można stwierdzić, że zrobili sobie biedronke albo lidl w Turynie.
Ja ufam Marottcie i zarazem nie wierzę, że wysprzedamy swój cały kręgosłup drużyny, to byłby gwóźdź do trumny dla nas.
Nawet to już denerwujące się robi...
- Pogba do barcelony
- Llorente i Vidal do realu
- Ogbonna do świętych
- Leo Bonnucci do realu
Czekać teraz aż zaczną sprzedawać Barzagliego, Giorgio, a no i też przecież o Gigim musi jakaś wzmianka być
Jeszcze jakiś trequartista i obrońca jeśli Angelo odejdzie i mercato można zamykać ( no chyba że jakaś okazja będzie)
Ja ufam Marottcie i zarazem nie wierzę, że wysprzedamy swój cały kręgosłup drużyny, to byłby gwóźdź do trumny dla nas.
Nawet to już denerwujące się robi...
- Pogba do barcelony
- Llorente i Vidal do realu
- Ogbonna do świętych
- Leo Bonnucci do realu
Czekać teraz aż zaczną sprzedawać Barzagliego, Giorgio, a no i też przecież o Gigim musi jakaś wzmianka być

Jeszcze jakiś trequartista i obrońca jeśli Angelo odejdzie i mercato można zamykać ( no chyba że jakaś okazja będzie)
- Kucharius1
- Juventino
To jest nasz zawodnik który grał na wypożyczeniu.Robaku pisze: No a Pedulla podal, że jestesmy bardzo mocno zainteresowani Fiorillo, jest to bramkarz z Pescary.
- Mateuszello
- Juventino
wagner pisze:Nie podoba mi się ta cała postawa Brazylijczyka. Stawia nam warunki. W ilu meczach ma zagrać ect. Wiadomo, że w Juventusie drugi bramkarz gra mecze w Pucharze Włoch, co do rozgrywek europejskich oraz ligi sprawa jest oczywista, jeśli Buffon będzie tylko zdrowy to grać będzie i basta. Ten sezon, kolejny. Po prostu będzie grał i radze Neto się do tego przyzwyczaić i zaakceptować. Jeszcze nie wszedł do szatni, a już zaczyna się dąsać. Nie podoba mi się to.
To ma być stawianie warunków? Nawet, gdy będzie w lepszej dyspozycji niż Buffon będzie drugi. Podporządkowuje się. Tak jak najbardziej nie wykazuje się ambicją. Z kolei w drugim sezonie, który - z teraźniejszym kontraktem - będzie ostatni Buffona może liczyć na obsadę bramki, gdy będzie w lepszej formie na treningu.morzzi pisze:Otoz godzi sie on na role drugiego bramkarza w sezonie 15/16, ale oczekuje rownego traktowania od sezonu 16/17.
Nie ma mowy o jakimś minimum meczy nawet. Jak w sezonie 16/17 Neto będzie sobie radził gorzej od Buffona to gra Włoch.
Prędzej chodzi o ponowne wypożyczenie Fiorillo (25 lat) do Pescary z Juventusu. Właśnie rok temu grał na wypożyczeniu w Pescarze, ale 26 czerwca Juve ogłosiło, że współwłasność karty Fiorillo z Sampdorią zostało rozwiązane na naszą korzyść i cała jego karta jest w rękach Juve.Robaku pisze: No a Pedulla podal, że jestesmy bardzo mocno zainteresowani Fiorillo, jest to bramkarz z Pescary.
A propos bramkarzy to dwóch już wypożyczyliśmy:
Alberto Brignoli (23 lata) - wypożyczony do Sampdorii
Laurentiu Branescu (21 lat) - wypożyczony do Omonii Nokizja
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- D-Rose
- Juventino
- Mateuszello
- Juventino
Storari to miał z nami jeszcze kontrakt, że Cagliari potrzebowało porozumienia z Juventusem? Myślałem, że wygasł mu 3 dni temu, ale jak tak to dostaniemy za niego chociaż jakieś grosze?
Potrafi ktoś to przetłumaczyć i streścić? Wypożyczenie Mattiello do Chievo już pewne?
Kontrakt do 2019. Wiadomo ile wynosi jego pensja? Albo ile zarabiał do teraz w Fiorentinie?D-Rose pisze:Neto e bianconero.
http://www.juventus.com/it/news/news/20 ... conero.php
Potrafi ktoś to przetłumaczyć i streścić? Wypożyczenie Mattiello do Chievo już pewne?
Ostatnio zmieniony 03 lipca 2015, 19:35 przez Mateuszello, łącznie zmieniany 1 raz.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Wytłumacz mi po kiego nam 5 obrońca skoro kadry mają być ograniczone a wychowanków w Turynie poza Markizem brak. Kadra też musi się ilościowo zgadzać i w przypadku Juve jest to 22 graczy + ew. De Ceglie,Marronne inny wychowanek.Mati1990 pisze: Jeszcze jakiś trequartista i obrońca jeśli Angelo odejdzie i mercato można zamykać ( no chyba że jakaś okazja będzie)
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
2,2 w Juve, 0,65 mln w Fiorentinie według LGDS (tyle że to był jego pierwszy kontrakt podpisany po przybyciu z Brazylii). Jeśli dobrze myślę, to będzie piąty bramkarz Serie A pod względem zarobków. Więcej mają Buffon, Diego Lopez, Handanović i zapewne wracający do Napoli Reina.Mateuszello pisze:Kontrakt do 2019. Wiadomo ile wynosi jego pensja? Albo ile zarabiał do teraz w Fiorentinie?
Storari w Cagliari 0,7 przez dwa lata z opcją na trzeci.
Co do Mattiello, wypożyczenie z prawem wykupu i jeszcze klauzulą kontrwykupu dla Juve.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
- Marotta zapewnil dzis w jednym z wywiadow dla Mediaset, ze Salah oraz Jovetic zagraja w ktoryms z mediolanskich klubow. Mysle zatem, ze warto zamknac temat ich przenosin do Juve, bo Beppe wypowiedzial sie w dosc zdecydowanym tonie.
W innym wywiadzie z kolei zapewnil, ze interesuje nas Cuadrado. Pozostaje nam coraz mniej alternatyw z przodu.
- Brazylijskie media podaly, ze Fluminense odrzucilo nasza oferte za Gersona... Byla ona zacna, bo przeciez pisalo sie o kwocie ok. 20 mln. Wynikaloby z tego, ze to jednak Barcelona ( :doh: ) pozyska tego gracza i z wiadomych wzgledow pozostawi go w obecnym klubie przynajmniej do stycznia.
W innym wywiadzie z kolei zapewnil, ze interesuje nas Cuadrado. Pozostaje nam coraz mniej alternatyw z przodu.

- Brazylijskie media podaly, ze Fluminense odrzucilo nasza oferte za Gersona... Byla ona zacna, bo przeciez pisalo sie o kwocie ok. 20 mln. Wynikaloby z tego, ze to jednak Barcelona ( :doh: ) pozyska tego gracza i z wiadomych wzgledow pozostawi go w obecnym klubie przynajmniej do stycznia.
Ostatnio zmieniony 03 lipca 2015, 23:31 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Robaku
- Juventino
Myślę, że się zgodzą z jednego powodu:RICTOR pisze:Jeśli Chelsea zgodzi się na wypożyczenie Cuadrado z prawem wykupu to Kolumbijczyk zagra u nas. Tak to mniej więcej w tej chwili wygląda.
Pogboooooom

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Szkoda Jovetica bo liczyłem, że jednak pojawi się u nas...jestem zaskoczony, że sprawy z Gersonem przybrały dla nas tak niekorzystny obrót...nagle odrzucają naszą ofertę, która podobno wcześniej ich satysfakcjonowała ?
Czy to oznacza, że Barcelona po prostu przebiła naszą ofertę ?
Czy to oznacza, że Barcelona po prostu przebiła naszą ofertę ?