Mercato (Lato 2015)
- Mateuszello
- Juventino
Na 100% wygasł mu już kontrakt. O ile się nie mylę to rok temu go z nim rozwiązaliśmy. A jak się mylę to na bank finalnie rozstał się z nami przedwczoraj, bo w 2010 roku podpisał 5-letnią umowę.Vincitore pisze:Malaka Martinez? Ten nieudacznik jest jeszcze związany z nami jakimś kontraktem?
EDIT:
Znalazłem teraz nawet artykuł z 2010 i podpisał nawet 4-letni kontrakt: "Urugwajczyk bedzie reprezentował jej [Starej Damy] barwy przez 4 lata."
Czy Pirlo i Neto oficjalnie zmienili już kluby?
W JuveStore odkąd są nowe koszulki nie ma możliwości zamówienia ich z nazwiskiem Andrei. O Neto jako naszym zawodniku czytam już nie pierwszy raz.
Ostatnio zmieniony 02 lipca 2015, 21:41 przez Mateuszello, łącznie zmieniany 1 raz.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- wloski
- Juventino
Własnie nie wiem jak to w końcu jest, bo widnieje na liście, ale według słów Józka teraz powinien być koniec.Vincitore pisze:Malaka Martinez? Ten nieudacznik jest jeszcze związany z nami jakimś kontraktem?
Info sprzed roku.
Okazuje się, że Jorge Martinez wciąż jest zawodnikiem Juventusu, choć do tej pory, klub nie chciał oficjalnie pochwalić się przedłużeniem kontraktu z "Malaką". "Przedłużyliśmy kontrakt z Martinezem, żeby obniżyć jego zarobki o połowę. Mamy nadzieję, że to już ostatni rok, w którym widnieje na naszej liście płac" - skomentował Marotta.
Ostatnio zmieniony 02 lipca 2015, 21:51 przez wloski, łącznie zmieniany 1 raz.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
A mnie coś świta, że był kiedyś news, że przedłużyliśmy z nim umowę tylko po to, żeby go lepiej sprzedać, ale go nie sprzedaliśmy :płaczę:Mateuszello pisze:Na 100% wygasł mu już kontrakt. O ile się nie mylę to rok temu go z nim rozwiązaliśmy. A jak się mylę to na bank finalnie rozstał się z nami przedwczoraj, bo w 2010 roku podpisał 5-letnią umowę.Vincitore pisze:Malaka Martinez? Ten nieudacznik jest jeszcze związany z nami jakimś kontraktem?
EDIT:
Znalazłem teraz nawet artykuł z 2010 i podpisał nawet 4-letni kontrakt: "Urugwajczyk bedzie reprezentował jej barwy przez 4 lata."
- Mateuszello
- Juventino
Crunny pisze:A mnie coś świta, że był kiedyś news, że przedłużyliśmy z nim umowę tylko po to, żeby go lepiej sprzedać, ale go nie sprzedaliśmy :płaczę:
Musicie mieć rację, bo faktem jest, że w sezonie 2014/2015 był wypożyczony z Juve do argentyńskiego klubu.wloski pisze: Własnie nie wiem jak to w końcu jest, bo widnieje na liście, ale według słów Józka teraz powinien być koniec.
Info sprzed roku.
Okazuje się, że Jorge Martinez wciąż jest zawodnikiem Juventusu, choć do tej pory, klub nie chciał oficjalnie pochwalić się przedłużeniem kontraktu z "Malaką". "Przedłużyliśmy kontrakt z Martinezem, żeby obniżyć jego zarobki o połowę. Mamy nadzieję, że to już ostatni rok, w którym widnieje na naszej liście płac" - skomentował Marotta.
Jeśli Marotta rzeczywiście powiedział: "mam nadzieję, że to już ostatnio rok" to znaczy, że musiał ten kontrakt przedłużyć o co najmniej 2 lata. Inaczej byłby już spokojny i oznajmiłby, że za rok(czyli w tym) się żegnamy
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- kamil-8853
- Juventino
2 ciekawe informacje z tuttosport
1) Ponoć podkręciliśmy tempo w negocjacjach z Chelsea w sprawie Cuadrado. Największym rywalem na ten moment w walce o Kolumbijczyka jest Inter. Niebiescy trochę zwolnili w negocjacjach bo na ten moment skupiają się na JoJo oraz robią podchody pod Salaha.
2) Neto lada moment ma podpisać kontrakt z Juve mówi się o warunkach rzędu 2,2 mln przez cztery lata.
1) Ponoć podkręciliśmy tempo w negocjacjach z Chelsea w sprawie Cuadrado. Największym rywalem na ten moment w walce o Kolumbijczyka jest Inter. Niebiescy trochę zwolnili w negocjacjach bo na ten moment skupiają się na JoJo oraz robią podchody pod Salaha.
2) Neto lada moment ma podpisać kontrakt z Juve mówi się o warunkach rzędu 2,2 mln przez cztery lata.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
CdS imformuje, ze Neto przybyl juz do Turynu. Jego testy medyczne byly zaplanowane na dzisiaj, ale zostana przelozone, bo bramkarz musi jeszcze domowic z zarzadem kilka szczegolow odnosnie kontraktu.
Nie moge sie doczekac nowych doniesien odnosnie Gersona. Mam dziwne przeczucie, ze chlopak bedzie swietny. Dobrze, ze tak o niego walczymy i jesli prawda jest nasza nowa oferta (p. Di Marzio), Barcelona moze miec problem z podjeciem decyzji przed wyborami (a musi to zrobic teraz, bo taki warunek postawilo Fluminense).
Nie moge sie doczekac nowych doniesien odnosnie Gersona. Mam dziwne przeczucie, ze chlopak bedzie swietny. Dobrze, ze tak o niego walczymy i jesli prawda jest nasza nowa oferta (p. Di Marzio), Barcelona moze miec problem z podjeciem decyzji przed wyborami (a musi to zrobic teraz, bo taki warunek postawilo Fluminense).
- Robaku
- Juventino
Własnie coraz więcej pojawia się info, o Cuadrado, jakoby Juve wygrało walkę o niego. I tak jak wskazał kamil, Inter głownie skupia się na Salahu, który podobno sam przyznał, że chce iść do Mediolanu.
Ciekawe gdzie bysmy mieli ustawić Kolumbijczyka i czego tak naprawdę oczekuje Chelsea w zamian za niego? Czy to będzie Marottastyle czy może inaczej.
Jednak jak rok temu tak i teraz, podupadłe gwiazdy przychodzą do Serie A. Zapewne z pożytkiem, ale jednak trochę podupadłe.
A CdS potwierdza słowa Tancrediego ,że jest oferta od ManC za Pogbę w kwocie 100 mln euro.
Ciekawe gdzie bysmy mieli ustawić Kolumbijczyka i czego tak naprawdę oczekuje Chelsea w zamian za niego? Czy to będzie Marottastyle czy może inaczej.
Jednak jak rok temu tak i teraz, podupadłe gwiazdy przychodzą do Serie A. Zapewne z pożytkiem, ale jednak trochę podupadłe.
A CdS potwierdza słowa Tancrediego ,że jest oferta od ManC za Pogbę w kwocie 100 mln euro.
Ostatnio zmieniony 03 lipca 2015, 10:00 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kucharius1
- Juventino
Szczerze średnio lubię styl gry Kolumbijczyka, dla mnie jest zbyt chaotyczny. Ufam Beppe ale nie wiem czy będzie pasował do tego poukładanego Juve.
W tym Gersonie widać coś z młodego Kaki
W tym Gersonie widać coś z młodego Kaki

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Jedyne co przychodzi mi do głowy to Cuadrado będzie przymierzany do obrony bo faktycznie - nie wiem gdzie miałby grać mimo, że sama wizja tego transferu mnie cieszy...
Nie wiem Robaku kogo tutaj uważasz za podupadła gwiazdę ale chyba nie Kolumbijczyka, który gwiazda nigdy nie był...to był bardzo dobry grajek ale Chelsea go zniszczyła a on ostatniego słowa nie powiedział...
Mam nadzieję, że trafi do nas Gerson bo też jestem zdania, że to byłby bardzo dobry ruch...jak słusznie zauważył mrozzi, Barcelona ma nosa do talentów z Brazylii i to, że poważnie jest nim zainteresowana to dobra podpowiedź dla Juve aby go wyrwać póki można...
Przypuszczam, że jeśli przyjdzie Cuadrado to na tym ruchy transferowe się zakończą chyba, że doszedłby jeszcze Gerson...
Salaha u nas nie widzę i nie chcę go ale Jovetica będzie mi szkoda jeśli zgarnie go Inter...zawsze byłem jego fanem ale rozumiem, że to ryzykowny zawodnik z powodu stanu fizycznego...
Nie wiem Robaku kogo tutaj uważasz za podupadła gwiazdę ale chyba nie Kolumbijczyka, który gwiazda nigdy nie był...to był bardzo dobry grajek ale Chelsea go zniszczyła a on ostatniego słowa nie powiedział...
Mam nadzieję, że trafi do nas Gerson bo też jestem zdania, że to byłby bardzo dobry ruch...jak słusznie zauważył mrozzi, Barcelona ma nosa do talentów z Brazylii i to, że poważnie jest nim zainteresowana to dobra podpowiedź dla Juve aby go wyrwać póki można...
Przypuszczam, że jeśli przyjdzie Cuadrado to na tym ruchy transferowe się zakończą chyba, że doszedłby jeszcze Gerson...
Salaha u nas nie widzę i nie chcę go ale Jovetica będzie mi szkoda jeśli zgarnie go Inter...zawsze byłem jego fanem ale rozumiem, że to ryzykowny zawodnik z powodu stanu fizycznego...

- Robaku
- Juventino
Jednak trochę był.alessandro1977 pisze: Nie wiem Robaku kogo tutaj uważasz za podupadła gwiazdę ale chyba nie Kolumbijczyka, który gwiazda nigdy nie był...to był bardzo dobry grajek ale Chelsea go zniszczyła a on ostatniego słowa nie powiedział...
Transfer za 35 mln do Chelsea,
podobnie jak transfer JoJo do City też za ok. 35 mln.
To jednak trochę tak wygląda nie wyszło mi w PL, PD, wracam do Włoch się odbuować.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Wykup Gersona i wypozyczenie z opcja wykupienia Cuadrado bylyby w takiej sytuacji logiczne. Salah to rzeczywiscie taki drugi Krasic - w ostatnim czasie przyjrzalem sie jego grze i jest miedzy nimi mnostwo podobienstw. Jak sie jednak okazuje my sytuacje pilkarza obserwowalismy nieco z boku. Obecnie rzeczywiscie wydaje sie byc coraz blizej Mediolanu. Wczoraj Di Marzio informowal, ze spotkanie mediolanczykow z agentem Joveticia z kolei skonczylo sie korzystnie dla tego klubu. Jesli City nie godzi sie na wypozyczenie badz zada obowiazkowego wykupu gracza, podejmiemy dobra decyzje odpuszczajac go. W gre wchodzi jedynie sytuacja, w ktorej zabezpieczylibysmy sie na wypadek kontuzji, o ktora przeciez w przypadku JoJo nie jest trudno.
Cuadrado we Wloszech gral swietnie i sial postrach w szeregach rywali. Nie odnalazl sie po prostu w PL.
Cuadrado we Wloszech gral swietnie i sial postrach w szeregach rywali. Nie odnalazl sie po prostu w PL.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Ja jednak mam inne zdanie...według mnie zawodnicy odeszli bo chcieli wyrwać się z Violi a wiadomo było, że transfery do Juve ze zrozumiałych względów nie wchodziły w rachubę...stąd te zaporowe kwoty transferowe ale pamiętaj, że taka Chelsea już nie jednego zawodnika zniszczyła i nie tacy odchodzili z Chelsea aby w nowych klubach grać pierwsze skrzypce...