Sezon 2015/2016
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Wreszcie ktoś Belga przytemperował, bo grał po prostu chamsko.
Z jednej strony szkoda mi Sassuolo, bo z wiadomych względów darzę ten klub sympatią, ale z drugiej fajnie, że walka o trzecią pozycję w tabeli będzie, jak się zdaje, bardzo pasjonująca.
Trochę szczęścia, ale też lepsza gra i mają fajny wynik na terenie, na którym niejeden faworyzowany klub potracił już w tym sezonie punkty.
2 bramka akcja dwóch nowych piłkarzy.
Z jednej strony szkoda mi Sassuolo, bo z wiadomych względów darzę ten klub sympatią, ale z drugiej fajnie, że walka o trzecią pozycję w tabeli będzie, jak się zdaje, bardzo pasjonująca.

2 bramka akcja dwóch nowych piłkarzy.

- CzeczenCZN
- Juventino
A ja powiem tak - mnie paradoksalnie, wzrost formy Romy cieszy, dlaczego? Mamy ich już z głowy, wszystko co mieliśmy rozegrać to rozegraliśmy, zagrozić nam już nie zagrożą. No, a tak jest nadzieje że chociaż powalczą z Realem Madryt o ćwierćfinał - dla dobra Serie A, oczywiście. Więc czas może pracować w tym przypadku na ich korzyść. Może i mniejsze mają szansę z Realem M niż my z Bayernem, ale nigdy nic nie wiadomo. 

- zbysioJuve
- Juventino
W drugiej połowie pełna dominacja zawodników Sassuolo, aczkolwiek do momentu rzutu karnego wydawało mi się , że zawodnicy gospodarzy tak jakby specjalnie nie chcieli strzelić tej wyrównującej bramki. Za dużo było minięć się z piłką, niecelnych strzałów czy strzałów w bramkarza jak chociażby główka Berardiego w dogodnej sytuacji. No i ten karny dobitnie jakby utwierdził w przekonaniu, że być może w tym meczu nie wszystko było tak jak należy czyli z duchem sportu. No, ale cóż Roma z drugim z kolei zwycięstwem chyba włącza się w walkę o Top 3. Doścignęła już Inter i prawie Violę. Zobaczy się jaka będzie odpowiedź tych drużyn w jutrzejszych swoich meczach. No, a Stefan jak nie strzelał we Francji, tak po przyjściu do Romy dwa mecze i dwa gole
. Skuteczność chyba powróciła 

- Robaku
- Juventino
To prawda, ale może wiesz spadło im ciśnienie. Utrzymają się bezproblemu, a z drugiej strony pewnie kilku graczy, myśli już o nowych teamach. Jeśli Domenico, Vrsalijko, (DiFransceco ) są już dogadani, to raczej będą grali tak,żeby grać, ale żeby się nie zniszczyć przed przyszlym sezonem.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ciekawe czy z nami.Robaku pisze:Jeśli Domenico, Vrsalijko są już dogadani, to raczej będą grali tak,żeby grać, ale żeby się nie zniszczyć przed przyszlym sezonem.

- zbysioJuve
- Juventino
Chyba powoli będzie jednak trzeba weryfikować te szanse Interu na TOP 3.
Do przerwy pachołki z gorszej części Mediolanu nawet słabiutkiemu Chievo nie potrafią wbić żadnej bramki mimo paru okazji po chaotycznych atakach z ich strony.
Do przerwy pachołki z gorszej części Mediolanu nawet słabiutkiemu Chievo nie potrafią wbić żadnej bramki mimo paru okazji po chaotycznych atakach z ich strony.
- zbysioJuve
- Juventino
Za to Inter dziesiąty raz odnosi zwycięstwo w stosunku 1-0 jednak znowu po katastrofalnej grze i to mimo kilku okazji do strzelenia większej ilości bramek. Zawodnicy Interu zachowywali się przy tych dobrych okazjach strzeleckich tak jakby byli sprawni inaczej
. W tej chwili oglądając ich mecze człowiek tylko może się nieźle pośmiać bo z dobrym widowiskiem to raczej nie ma to nic wspólnego i nie wiem co mnie dzisiaj naleciało, że to właśnie ich postanowiłem obejrzeć. No cóż stracony czas, a Chievo tak ich w ostatnich minutach przycisnęło, że o mało co znowu by wtopili i byłby remis.

- pablo1503
- Juventino
Łoł! Zdajesz sobie sprawę, że dziś leciało również Juve? Ja rozumiem - mieć pilny wyjazd, wyjść ze znajomymi, spędzić czas z dziewczyną... ALE żeby nie oglądać meczu Juventusu, bo oglądało się Inter w tym samym czasie.? :jaw: Wiele w życiu słyszałem, ale to zdanie jest zdecydowanie jednym z najdziwniejszych, jakie moje uszy doświadczyły.zbysioJuve pisze:nie wiem co mnie dzisiaj naleciało, że to właśnie ich postanowiłem obejrzeć.

Milan 2 zwycięstwa pod rząd i bilans 5:0. Czyżby coś drgnęło?

- TenCoSieNibyZna
- Juventino
Luty miesiącem prawdy dla południowców. Przy ich kadrze musiałby stać się jakiś cud żeby dalej przewodzili stawce. W terminarzu nie licząc niebieskich rzymian i Carpi:
-Juve
-Villarreal
-Milan
-Villarreal
-Fiorentina
-Juve
-Villarreal
-Milan
-Villarreal
-Fiorentina
Potęga matematyki polega na pomijaniu wszystkich myśli zbędnych i cudownej oszczędności operacji myślowych.
- zbysioJuve
- Juventino
Jak widzisz zdarza się i tak. Ale oj tam i tak już się tych meczy Juve naoglądało w tym sezonie, także jeden w tą czy jeden w drugą chyba nie robi zbytnio różnicypablo1503 pisze:Łoł! Zdajesz sobie sprawę, że dziś leciało również Juve? Ja rozumiem - mieć pilny wyjazd, wyjść ze znajomymi, spędzić czas z dziewczyną... ALE żeby nie oglądać meczu Juventusu, bo oglądało się Inter w tym samym czasie.? :jaw: Wiele w życiu słyszałem, ale to zdanie jest zdecydowanie jednym z najdziwniejszych, jakie moje uszy doświadczyły.zbysioJuve pisze:nie wiem co mnie dzisiaj naleciało, że to właśnie ich postanowiłem obejrzeć.![]()

P.S. Ale umówmy się, że podglądałem grę naszych rywali, z którymi też przecież będziemy się jeszcze mierzyli

- Arbuzini
- Juventino
Insigne to w tym sezonie maszyna, a wejście w ten rok ma kosmiczne. Jeśli Conte dalej będzie kwękał, że mu ciężko zbudować kadrę to tylko potwierdzi jak bardzo jest ograniczonym szkoleniowcem. Nie może nawet narzekać na brak głębi w składzie, bo praktycznie na każdą pozycję znajdzie się dwóch niezłych zawodników. Wyjątkiem jest pozycja "9", ale del Bosque podobna sytuacja nie przeszkodziła w stworzeniu potęgi hiszpańskiej reprezentacji.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wczoraj czytałem to 3 razy, myślałem sobie, jest późno, pewnie źle zrozumiałem, może źle napisałeś... powiedz, że żartujesz. Prawda? Ktoś publicznie na forum przyznaje, że wybrał mecz Interu z Chievo zamiast Juventusu? Nie wierzę, nie wierzę...zbysioJuve pisze:Jak widzisz zdarza się i tak. Ale oj tam i tak już się tych meczy Juve naoglądało w tym sezonie, także jeden w tą czy jeden w drugą chyba nie robi zbytnio różnicypablo1503 pisze:Łoł! Zdajesz sobie sprawę, że dziś leciało również Juve? Ja rozumiem - mieć pilny wyjazd, wyjść ze znajomymi, spędzić czas z dziewczyną... ALE żeby nie oglądać meczu Juventusu, bo oglądało się Inter w tym samym czasie.? :jaw: Wiele w życiu słyszałem, ale to zdanie jest zdecydowanie jednym z najdziwniejszych, jakie moje uszy doświadczyły.zbysioJuve pisze:nie wiem co mnie dzisiaj naleciało, że to właśnie ich postanowiłem obejrzeć.![]()
![]()
, a ponoć i na JS czytając komentarze pomeczowe nie było za wesoło, no może oprócz tego rozwolnienia Evry
. Także człowiek raczej chyba dużo nie stracił.
P.S. Ale umówmy się, że podglądałem grę naszych rywali, z którymi też przecież będziemy się jeszcze mierzyli

Wczoraj cała czołówka wygrała. Napoli jest w niesamowitym gazie, dzwię się trochę trenerom. Higuain wali gole od 20stu kolejek a i tak nikt nie potrafi zrobić taktyki, żeby go jakoś powstrzymać. Milan na nowym paliwie, viola na starym i na farcie. Cała Italia i tak żyję już przyszłą sobotą.

- rydwadydwa
- Juventino
Oj, dobra, daj mu spokój. Jakbym wiedział, że ten mecz będzie tak wyglądał, to też wolałbym włączyć sobie cokolwiek innego. Zostałem do końca z poczucia obowiązku, Zaza niejako mi to wynagrodziłDragon pisze:Wczoraj czytałem to 3 razy, myślałem sobie, jest późno, pewnie źle zrozumiałem, może źle napisałeś... powiedz, że żartujesz. Prawda? Ktoś publicznie na forum przyznaje, że wybrał mecz Interu z Chievo zamiast Juventusu? Nie wierzę, nie wierzę...zbysioJuve pisze:Jak widzisz zdarza się i tak. Ale oj tam i tak już się tych meczy Juve naoglądało w tym sezonie, także jeden w tą czy jeden w drugą chyba nie robi zbytnio różnicypablo1503 pisze: Łoł! Zdajesz sobie sprawę, że dziś leciało również Juve? Ja rozumiem - mieć pilny wyjazd, wyjść ze znajomymi, spędzić czas z dziewczyną... ALE żeby nie oglądać meczu Juventusu, bo oglądało się Inter w tym samym czasie.? :jaw: Wiele w życiu słyszałem, ale to zdanie jest zdecydowanie jednym z najdziwniejszych, jakie moje uszy doświadczyły.![]()
![]()
, a ponoć i na JS czytając komentarze pomeczowe nie było za wesoło, no może oprócz tego rozwolnienia Evry
. Także człowiek raczej chyba dużo nie stracił.
P.S. Ale umówmy się, że podglądałem grę naszych rywali, z którymi też przecież będziemy się jeszcze mierzyli:roll: