Afera Calcioscommesse
- Monte Cristo
- Juventino
Zwracam honor, nie zauwazylem twojego posta jako iz byl ostatni na poprzedniej stronie!szczypek pisze:Chyba ja, sorry.Monte Cristo pisze:Gdzie mi ktos to wytknal? Pokaz mi tego posta to zwroce ci honor.
Do wszystkiego można sobie dobrać własną teorie, co kto woli. Niemniej jednak ja ufam Juventusowi, a co za tym idzie - Conte.
- juveman7
- Juventino
Tak troche poza tematem. Chyba przesadziles z tym zdaniem. Juventus to nie tylko 11 pilkarzy. To sztab ludzi utrzymujacych sie z pilki noznej, biznesmenow, prezesow, doradcow, zastepcow, kierownikow, poslancow, wyslannikow, pomocnikow i duzo wiecej. Juventus to swiatowa marka, ktora jest utrzymywana na szczycie przez tych wlasnie ludzi. Ufasz tej bandzie mataczy i kretaczy ? Nie oszukujmy sie. Pilka nozna rzadzi KASA. Jesli powstaja jakies konflikty to zawsze przez kasiore. Cos nie wypalilo, ktos sypnol, puscil pare i kolejna afera. Conte wdepnol w ...... Moze zadawal sie z tymi co nie trzeba. Ufasz Juventusowi, troche takie infantylne. Kibicuje Juve od wielu lat i interesuje mnie tylko to co sie dzieje na boisku, o reszcie wole nie myslec.szczypek pisze:Chyba ja, sorry.Monte Cristo pisze:Gdzie mi ktos to wytknal? Pokaz mi tego posta to zwroce ci honor.
Do wszystkiego można sobie dobrać własną teorie, co kto woli. Niemniej jednak ja ufam Juventusowi, a co za tym idzie - Conte.
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Olaboga, ufam, że Juventus wie co robi... To nie jest banda idiotów, skoro decydują się trwać przy Conte to znaczy, że mają ku temu bardzo mocne powody. Skoro zdecydowali się w ostatnim meczu posadzić go na trybunach to znaczy, że mieli w tym jakiś cel. I tak dalej i tak dalej...juveman7 pisze:Tak troche poza tematem. Chyba przesadziles z tym zdaniem. Juventus to nie tylko 11 pilkarzy. To sztab ludzi utrzymujacych sie z pilki noznej, biznesmenow, prezesow, doradcow, zastepcow, kierownikow, poslancow, wyslannikow, pomocnikow i duzo wiecej. Juventus to swiatowa marka, ktora jest utrzymywana na szczycie przez tych wlasnie ludzi. Ufasz tej bandzie mataczy i kretaczy ? Nie oszukujmy sie. Pilka nozna rzadzi KASA. Jesli powstaja jakies konflikty to zawsze przez kasiore. Cos nie wypalilo, ktos sypnol, puscil pare i kolejna afera. Conte wdepnol w ...... Moze zadawal sie z tymi co nie trzeba. Ufasz Juventusowi, troche takie infantylne. Kibicuje Juve od wielu lat i interesuje mnie tylko to co sie dzieje na boisku, o reszcie wole nie myslec.
- juveman7
- Juventino
A pewnie ze tak. Conte musi zostac. Po latach posuchy mamy majstra. Gosc ma zostac. Wynajeci prawnicy juz sie o to postaraja.szczypek pisze:Olaboga, ufam, że Juventus wie co robi... To nie jest banda idiotów, skoro decydują się trwać przy Conte to znaczy, że mają ku temu bardzo mocne powody. Skoro zdecydowali się w ostatnim meczu posadzić go na trybunach to znaczy, że mieli w tym jakiś cel. I tak dalej i tak dalej...juveman7 pisze:Tak troche poza tematem. Chyba przesadziles z tym zdaniem. Juventus to nie tylko 11 pilkarzy. To sztab ludzi utrzymujacych sie z pilki noznej, biznesmenow, prezesow, doradcow, zastepcow, kierownikow, poslancow, wyslannikow, pomocnikow i duzo wiecej. Juventus to swiatowa marka, ktora jest utrzymywana na szczycie przez tych wlasnie ludzi. Ufasz tej bandzie mataczy i kretaczy ? Nie oszukujmy sie. Pilka nozna rzadzi KASA. Jesli powstaja jakies konflikty to zawsze przez kasiore. Cos nie wypalilo, ktos sypnol, puscil pare i kolejna afera. Conte wdepnol w ...... Moze zadawal sie z tymi co nie trzeba. Ufasz Juventusowi, troche takie infantylne. Kibicuje Juve od wielu lat i interesuje mnie tylko to co sie dzieje na boisku, o reszcie wole nie myslec.
ps.
kutwa 2 nad ranem. pewnie walisz browca w samotnosci

skad ja to znam

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Szczypek przemówił ludzkim głosem.szczypek pisze: To nie jest banda idiotów, skoro decydują się trwać przy Conte to znaczy, że mają ku temu bardzo mocne powody.

A skąd wiesz, czy nie leży na jachcie ze szklanką łyski? Jedna dupeczka go masuje, druga trzyma na plecach laptopa, trzecia pisze, co szczyp jej karze, a dwie następne zapierdzielają z wachlarzami... Ach to Mielno!:dance:juveman7 pisze: ps.
kutwa 2 nad ranem. pewnie walisz browca w samotnosci![]()
skad ja to znam
Dzisiaj dzień pierwszych wyroków. Jestem cholernie poddenerwowany. Będę miał nadzieję do końca. Tak sobie myślę, że o ile Conte w zawieszeniu będzie mógł wykonywać 80% swojej pracy, to dla Bonucciego będzie to śmierć zawodowa. Dlatego właśnie najbardziej przejmuję się Leo.
- bendzamin
- Redaktor
- yamakasi
- Juventino
http://www.footballzz.com/noticia.php?id=76231
W mediach podają że mecz o Superpuchar Włoch będzie ostatnim pod wodzą Antonio Conte...
W mediach podają że mecz o Superpuchar Włoch będzie ostatnim pod wodzą Antonio Conte...
To My Jesteśmy JUVENTUSEM 

- zakiii
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Przecież to już zostało zdementowane, ale cóż, niektórzy nadal wierzą w takie bajeczki.yamakasi pisze:http://www.footballzz.com/noticia.php?id=76231
- Dzięcioł
- Juventino
Czy jasno, czy ciemno, nasze jest to Mielnoyanquez pisze:A skąd wiesz, czy nie leży na jachcie ze szklanką łyski? Jedna dupeczka go masuje, druga trzyma na plecach laptopa, trzecia pisze, co szczyp jej karze, a dwie następne zapierdzielają z wachlarzami... Ach to Mielno!:dance:juveman7 pisze: ps.
kutwa 2 nad ranem. pewnie walisz browca w samotnosci![]()
skad ja to znam

Mam podobnie. Leoś ostatnio gra na bardzo wysokim poziomie. W końcu mamy kompletną formację defensywną, a jej jakość nawet w przypadku sprowadzenia Astoriego czy Bocchettiego i straty Leo, będzie zdecydowanie niższa.yanquez pisze:Dzisiaj dzień pierwszych wyroków. Jestem cholernie poddenerwowany. Będę miał nadzieję do końca. Tak sobie myślę, że o ile Conte w zawieszeniu będzie mógł wykonywać 80% swojej pracy, to dla Bonucciego będzie to śmierć zawodowa. Dlatego właśnie najbardziej przejmuję się Leo.
Żywot studenta prawa, żywotem lirycznym jest...
- Łoles
- Juventino
Z tego co czytałem to wyroki maja byc podane do opinii publicznej dzisiaj, a wiadomo coś w jakich godzinach można się ich spodziewać?
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- Winner
- Juventino
http://www.football-italia.net/22761/10 ... ated-conte Wynika z tego że oficjalne info będzie jutro z rana. I znowu Gazzetta dello Sport pisze o sprawie przewidując wyniki. Ostatnio mieli dobre typy więc można zakładać te 10 miesięcy dla Conte i uniewinnienie naszych zawodników. Przynajmniej obrona na mecz z Napoli będzie sensowna.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- pumex
- Juventino
Jeśli prognozy się potwierdzą, to wyrok będzie dla nas bardzo zły. Sezon bez Conte na ławce trenerskiej to ogromne osłabienie, nawet jeśli codziennie będzie doglądał zawodników w Vinovo.Winner pisze:http://www.football-italia.net/22761/10 ... ated-conte Wynika z tego że oficjalne info będzie jutro z rana. I znowu Gazzetta dello Sport pisze o sprawie przewidując wyniki. Ostatnio mieli dobre typy więc można zakładać te 10 miesięcy dla Conte i uniewinnienie naszych zawodników. Przynajmniej obrona na mecz z Napoli będzie sensowna.
Nie bardzo mogę sobie ułożyć w głowie, skąd taki a nie inny wyrok? Bonucciego obciążały tak samo kruche zeznania jednej osoby co Conte a wyroki mogą być zgoła inne. :doh:
Być może szukam zbyt głęboko ukrytego spisku, ale wygląda mi na to, że FIGC chcąc trochę zmniejszyć rozmiar krytyki w ich skierowaną decyduje się na połowiczne 'ukaranie' Juventusu i świadomie wybiera do wyeliminowania najmocniejszy element. "Kurna, nie zbanujemy całej 3-ki, bo rozpęta się piekło, to zawiesimy tylko Conte - twórcę ich sukcesu"

- Alexis93
- Juventino
Dla mnie sprawa jest zupełnie nie jasna, nie wiem nawet czy wierzyć w jakieś teorie celowego nacisku na podejrzanych z obozu Juventusu czy nie. Każdy wyrok jest dla nas zły nawet te 3 miesiące, choć do przebolenia, nie były dobre. Jedynie uniewinnienie zadowala nasz klub. Nie wiem jak to się skończy ale naprawdę wielka szkoda jeśli nasz trener nie będzie mógł w pełni pracować z drużyną. Mam nadzieję że ten sezon będzie mimo wszystko udany.
Juventus na zawsze!
- Bartek88
- Juventino
Conte obciąża Carobbio a Bonucciego bodajże Masiello z tym,iż okazało się ,że zeznania Masiello nie mogą być dowodem w jego sprawie, więc nic nie znaczą.pumex pisze: Vinovo.
Nie bardzo mogę sobie ułożyć w głowie, skąd taki a nie inny wyrok? Bonucciego obciążały tak samo kruche zeznania jednej osoby co Conte a wyroki mogą być zgoła inne. :doh:
- pumex
- Juventino
Myślałem, że w końcu Bartku napiszesz coś naprawdę mądrego i odkrywczego, ale znowu nie tym razem.Bartek88 pisze:Conte obciąża Carobbio a Bonucciego bodajże Masiello z tym,iż okazało się ,że zeznania Masiello nie mogą być dowodem w jego sprawie, więc nic nie znaczą.
Carobbio jest tak samo 'wiarygodny' jak Masiello, tak samo plącze się w zeznaniach, więc nie rozumiem, dlaczego jeden jest uważany za użytecznego, a drugi nie. O to mnie się rozchodzi.