Wszystko o SSC Napoli
- Dziku1897
- Juventino
Fernandes do zmiany, tak? Widziałes co teraz zrobił?sebinho86 pisze:Dla mnie Fernandes do zmiany. Chłopak za bardzo się pospinał. Po pierwszym karnym było widać że strzela z ,,miękkich nóg". Druga jedenastka wiadomo... Dośrodkowanie z rzutu wolnego też szału nie zrobiło...Szkoda ... Swoja drogą ,,bomba" Higuaina piękna :dance2:
- Sebkovič
- Juventino
Właśnie mu zwróciłem honorDziku1897 pisze:Fernandes do zmiany, tak? Widziałes co teraz zrobił?sebinho86 pisze:Dla mnie Fernandes do zmiany. Chłopak za bardzo się pospinał. Po pierwszym karnym było widać że strzela z ,,miękkich nóg". Druga jedenastka wiadomo... Dośrodkowanie z rzutu wolnego też szału nie zrobiło...Szkoda ... Swoja drogą ,,bomba" Higuaina piękna :dance2:

JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Seba :roll:

Seba :roll:
- koki90
- Juventino
Gabriel zabłysnął przy karnym i spartaczył przy 2 golu, natomiast Fernandes spartaczył przy karnym, a zabłysnął przy 2 golu. Jak na mecz o 12:30 to wcale nie jest to leniwe spotkanie. Strata punktów Napoli coraz bardziej możliwa.
- SKAr7
- Juventino
O co chodziło Gabrielowi przy drugiej bramce, jak przebiegła ta akcja? Wyszedłem na chwilę do kuchni i wróciłem na powtórkę, gdzie ten zawędrował do linii bocznej 

Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2016, 13:27 przez SKAr7, łącznie zmieniany 1 raz.
- Patrol
- Juventino
Drugi karny to bardziej wina Fernandesa niż zasługa Gabrielakoki90 pisze:Gabriel zabłysnął przy karnym i spartaczył przy 2 golu, natomiast Fernandes spartaczył przy karnym, a zabłysnął przy 2 golu. Jak na mecz o 12:30 to wcale nie jest to leniwe spotkanie. Strata punktów Napoli coraz bardziej możliwa.

Zabrakło kleju przy podaniu od obrońcy :lol: Piłka powędrowała do Zapaty, który dograł do Fernandesa.SKAr7 pisze:O co chodziło Gabrielowi przy drugiej bramce? Wyszedłem na chwilę do kuchni i wróciłem na powtórkę, gdzie ten zawędrował do linii bocznej
- Dziku1897
- Juventino
No teraz to już Napoli na 3-4 raczej nie wyjdzie, co najwyżej 3-3, a każda strata punktów przez nich będzie mile widziana 
Edit: Higuain jaka furia, jestem w szoku :shock:

Edit: Higuain jaka furia, jestem w szoku :shock:
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2016, 14:09 przez Dziku1897, łącznie zmieniany 1 raz.
- mibor
- Juventino
Igła pokazał, że głowa to jego b słaba strona, ciekawe czy zawieszenie na 1 mecz czy na kilka, popchnal sedziego i cała ta jego szopka... żenada... chyba sie chłop popłakał 

Juve, storia di un grande amore
- Marianb
- Juventino
Na jeden mecz to przeboleją. Mają w następnej kolejce Veronę, którą ograją bez niego. Natomiast kolejny mecz jest z Interem na wyjeździemibor pisze:Igła pokazał, że głowa to jego b słaba strona, ciekawe czy zawieszenie na 1 mecz czy na kilka, popchnal sedziego i cała ta jego szopka... żenada... chyba sie chłop popłakał
- deszczowy
- Juventino
#BREAKING
Do mediów dotarły pierwsze zdjęcia z Corso Galileo Ferraris w związku z meczem w Udine:

Do mediów dotarły pierwsze zdjęcia z Corso Galileo Ferraris w związku z meczem w Udine:

- PlanetJuve
- Juventino
- panlider
- Juventino
Szczerze mówiąc, to wątpię, żeby zawieszenie Higuaina skończyło się na jednym meczu, myślę, że dostanie przynajmniej 2, jak nie lepiej. Skoro Khedira dostał 2 mecze, to Argentyńczyk powinien dostać z 5.Marianb pisze:Na jeden mecz to przeboleją. Mają w następnej kolejce Veronę, którą ograją bez niego. Natomiast kolejny mecz jest z Interem na wyjeździemibor pisze:Igła pokazał, że głowa to jego b słaba strona, ciekawe czy zawieszenie na 1 mecz czy na kilka, popchnal sedziego i cała ta jego szopka... żenada... chyba sie chłop popłakał
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Szkoda gadać co ten człowiek reprezentuje sobą mentalnie. Jak piłkarz nie ma poukładane w głowie to kariery nie zrobi, na najwyższy level nie wskoczy. Jak pomyśle sobie że moglibyśmy go mieć w Juve to o matko.
Dziś Napoli na 90% może pożegnać się z mistrzostwem. Jeszcze ich Roma może dojechać i spadną na 3-cie miejsce.
Dziś Napoli na 90% może pożegnać się z mistrzostwem. Jeszcze ich Roma może dojechać i spadną na 3-cie miejsce.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Wojtek
- Juventino
Higuain po prostu nie potrafi przegrywać i tyle.marcinek pisze:Szkoda gadać co ten człowiek reprezentuje sobą mentalnie. Jak piłkarz nie ma poukładane w głowie to kariery nie zrobi, na najwyższy level nie wskoczy. Jak pomyśle sobie że moglibyśmy go mieć w Juve to o matko.
Dokładnie, ten wynik jest dobry także dla Romy a jak wiemy Napoli jeszcze pojedzie do Rzymu na mecz z Romą, teraz Roma jeszcze bardziej się zbliżyła i jeszcze bardziej będą chcieli pokonać Napoli, bo mogą jeszcze wskoczyć na 2 miejsce.