Mecze Juve w TV
- Dejku-AG
- Juventino
http://www.canalplus.pl/forum/?topic/ro ... row_6-8599Buffalo pisze:Jakie mecze tej kolejki Ligi Mistrzów są puszczane w TV?
Bedzie nasz mecz z Olimpiacosem ale jest tez smutna wiadomosc...znowu komentatorem bedzie czlowiek bez emocji, czlowiek z melissa w glosie, niejaki Cezary Olbrycht. Czy tylko mnie on irytuje.?? Co z tego ze on komentuje na luzie, Gdybym sluchal samego komentarza to chyba nie wiedzial bym wgl ze bramka padla.Czekam na dzien gdy on przestanie komentowac mecze Juve.
Swoja droga..czemu teraz o glosowaniu bylo tak cicho. :?
- zbysioJuve
- Juventino
JUVENTUS - OLYMPIAKOS, wtorek godz. 20.45, nSport+ :-D
- delarudii
- Juventino
Nie ma reguły na to... można powiedzieć, że tak pół na pół. Czasem trafisz, że kilka meczy pod rząd leci na nSport+ (ewentualnie Orange Sport, które pewnie będziesz miał), a potem się trafi, że następne kilka meczy puszczą na C+ Family. Na pewno lepiej mieć ten kanał niż nie mieć, ale raczej nie nastawiaj się, że 3/4 meczy obejrzysz w tv.Szikit pisze:Mam pytanie, zastanawiam się nad pakietem tv z nSport+ (canal+ nie wchodzi w grę).
Czy na tym kanale często puszczają nasze mecze?
- Sorek21
- Juventino
Obecnie najlepszą opcją dla kibica Serie A jest
nc+ odbierana na enigmie co wiąże się z
pewnymi bonusami. Wystarczy przerobiony nbox z allegro za 150 zł i monoblock na 7E i np jutro mamy prawdziwy maraton.
12:30 Udinese-Roma Orange Sport + Idman
15:00 AC Milan - Sassuolo Idman
15:00 Parma -Fiorentina A Spor
18:00 Cesena -Napoli Idman
21:00 Juventus -Inter Canal+Sport + Idman
Milan i Napoli też powinni pokazywać u nas ale
niestety nie mamy takich luksusòw jak w Turcji.
Trzeba sobie radzić inaczej....
nc+ odbierana na enigmie co wiąże się z
pewnymi bonusami. Wystarczy przerobiony nbox z allegro za 150 zł i monoblock na 7E i np jutro mamy prawdziwy maraton.
12:30 Udinese-Roma Orange Sport + Idman
15:00 AC Milan - Sassuolo Idman
15:00 Parma -Fiorentina A Spor
18:00 Cesena -Napoli Idman
21:00 Juventus -Inter Canal+Sport + Idman
Milan i Napoli też powinni pokazywać u nas ale
niestety nie mamy takich luksusòw jak w Turcji.
Trzeba sobie radzić inaczej....
- MichałJuve124
- Juventino
Mój nbox też jest przerobiony na enigme.Za przerobienie zapłaciłem 50zł na allegro.Ta enigma ma o wiele lepsze menu od zwykłego dekodera.

- KamilDeath
- Juventino
w najbliższy wtorek oraz środę są mecze Pucharu Włoch w tym nasz, dotąd leciało na Polsat Sport(Extra), co dziwne w ramówce na te dni nie przewidzieli ?? ktoś bardziej zorientowany ?
...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....
- bendzamin
- Redaktor
Wydaje mi się, że jak już wykupili prawa, to na całe rozgrywki, a nie do 1/8 finału. Dopiero wczoraj ogłoszono dokładny rozkład ćwierćfinałów, pewnie uzupełnią program.KamilDeath pisze:w najbliższy wtorek oraz środę są mecze Pucharu Włoch w tym nasz, dotąd leciało na Polsat Sport(Extra), co dziwne w ramówce na te dni nie przewidzieli ?? ktoś bardziej zorientowany ?
Bo Angole grają pucharySorek21 pisze:W ten weekend 5 ( ! ) spotkań live z Serie A na nc+.