Liga Mistrzów 2011/12
- Ein
- Juventino
Przy okazji już wiem, dlaczego nie oglądam polskiej tv. Nie kumam co Ci goście łykają/piją przed meczem barsy, ale na 100% jakaś część dochodu idzie na chusteczki higieniczne dla komentatorów i misiów w studio.
- Bianconero92
- Juventino
Ciekawe co niby Pużjol miał zamiar robić przy tej drugiej sytuacji.. Karny z kapelusza! Ehh.. nienawidzę tej farselony.. zaraz będzie napinanie się połowy polskich dzieci jaka to farselona nie jest wielka.. ehh 

Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie przesadzaj, pierwszy karny był słuszny, ale drugi... :roll:Sorek21 pisze:Barcelona-Milan do przerwy 2:1.
Gospodarze dostali 2 rzuty karne z
kapelusza.W drugim brał udział
największy błazen futbolu Sergio
Busquets. ŻENADA
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
No dokładnie. Nesta trzyma Sergio, Puyol zatrzymuje Nestę, Sergio widzi że piłka jest gdzieś daleko więc pada z rozmachem.Bubu1899 pisze:Nesta trzyma Sergio Pyuol trzyma Neste robiąc zasłone jak w koszykowce, ten pierwszy pada... Jaja jakieś.
- Supersonic
- Juventino
Treść otwartego listu Gallianiego do Platiniego z dnia jutrzejszego.
"Szanowny Panie Platini, doskonale wiadome jest mi, iż grał Pan w Juventusie, natomiast skoro zakończył Pan karierę niedopuszczalne jest przymykanie oczu na Pewne sprawy, związane z pańskim klubem. W meczu Milan- Juventus sprzed 7 miesięcy niesłusznie nie uznano nam gola. Ten gol i nasze wielokrotne interwencje w mediach zapoczątkowały lawinę wydarzeń. Najpierw w spotkaniu z Catanią padł gol, którego, nie było, który był, ale którego nam nie uznano, a wczoraj będąca w ewidentnej zmowie z Juventusem i Catanią Barcelona również ukradła nam zwycięstwo. Domagam się Tony Hawk, Tomahawk i Hawk Eye na wszystkich meczach z naszym udziałem we wszystkich rozgrywkach. Mam nadzieję, że pomoże mi pan oczyścić futbol z wszelkiego zła."
Podobno Milan oddał jeden strzał w pierwszej połowie? 8)
Jest mi obojętne kto awansuje. Jak Mediolan, to niech tracą siły dalej, jak Barcelona to zasadniczo norma.
"Szanowny Panie Platini, doskonale wiadome jest mi, iż grał Pan w Juventusie, natomiast skoro zakończył Pan karierę niedopuszczalne jest przymykanie oczu na Pewne sprawy, związane z pańskim klubem. W meczu Milan- Juventus sprzed 7 miesięcy niesłusznie nie uznano nam gola. Ten gol i nasze wielokrotne interwencje w mediach zapoczątkowały lawinę wydarzeń. Najpierw w spotkaniu z Catanią padł gol, którego, nie było, który był, ale którego nam nie uznano, a wczoraj będąca w ewidentnej zmowie z Juventusem i Catanią Barcelona również ukradła nam zwycięstwo. Domagam się Tony Hawk, Tomahawk i Hawk Eye na wszystkich meczach z naszym udziałem we wszystkich rozgrywkach. Mam nadzieję, że pomoże mi pan oczyścić futbol z wszelkiego zła."
Podobno Milan oddał jeden strzał w pierwszej połowie? 8)
Jest mi obojętne kto awansuje. Jak Mediolan, to niech tracą siły dalej, jak Barcelona to zasadniczo norma.
- Castiel
- Juventino
To już jest jakaś kpina. Teraz każdy widzi, że w Hiszpanii grają same laleczki. O ile Messi nie symuluje tak reszta przewraca się od dmuchnięcia wiatru. Tego lalusia z Barcy wysłałbym za kare grać w serie a. Szkoda, że wcześniej się nie urodził i nie grał przeciwko Montero. Dostałby z piąchy przy różnym jak Di Biagio to chyba by w śpiączkę wpadł.
- Skibil
- Redaktor
Jak tylko zobaczyłem wynik na livescorze, to wiedziałem, że chociaż jeden karny był z kapelusza...
Liczę, że Milan strzeli w 90min i nie da szans sędziemu na podyktowanie trzeciego karnego. Nie dlatego, że kibicuje Milanowi - po prostu dłuższa ich przygoda z LM, to większe szanse na potknięcie się w lidze.
Liczę, że Milan strzeli w 90min i nie da szans sędziemu na podyktowanie trzeciego karnego. Nie dlatego, że kibicuje Milanowi - po prostu dłuższa ich przygoda z LM, to większe szanse na potknięcie się w lidze.

- jaqb
- Juventino
też nie lubię barcelony, ale bez jaj, karny zgodny z przepisami. był faul? był, gdyby coś takiego zagwizdano na środku boiska, nikt nie miałby żadnych pretensji. to nesta zachował się w tej sytuacji idiotycznie, zresztą milan jest cienki jak sik pająka, właśnie w 60 minucie oddali drugi strzał...
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
nie wiem z czego się śmiejesz, za sezon nas to może spotkać i co też będziesz się śmiał?
ręka Robinho też niezła... nie ważne że nie strzelił - nie można było ryzykować...
ręka Robinho też niezła... nie ważne że nie strzelił - nie można było ryzykować...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Bubu1899
- Milanista
A faul Pyuola na Nescie byl? Byl. To czemu byl karny?jaqb pisze:też nie lubię barcelony, ale bez jaj, karny zgodny z przepisami. był faul? był, gdyby coś takiego zagwizdano na środku boiska, nikt nie miałby żadnych pretensji. to nesta zachował się w tej sytuacji idiotycznie, zresztą milan jest cienki jak sik pająka, właśnie w 60 minucie oddali drugi strzał...
Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!