Quiz (Filmy)
- ULAT
- Juventino
Rozumiem Twoje zdenerwowanie Martin ale jakby nie patrzeć nie złamałem regulaminu. Film miał swoją premierę w Polsce akurat w dniu w którym zamieściłem związaną z nim zagadkę (specjalnie sprawdziłem). Poza tym jak wiele razy różni ludzie wspominali znaczna większość biorących udział w zabawie ściąga filmy z internetu i ogląda je dłuuuugo przed Polską premierą.
- J1897
- Juventino
uważam, że nawet zdecydowana większość osób biorących udział w tym quizie.. Miami Vice akurat nie oglądałem, ale znowu wiele innych filmów nigdy tej polskiej premiery nie miało i mieć nie będzie. oczywiście zgadzam się z niezamieszczaniem jakiś większych przebojów przed pojawieniem się ich w polskich kinach, ale resztę sądzę, że możnaby odpuścić.ULAT pisze:(...)Poza tym jak wiele razy różni ludzie wspominali znaczna większość biorących udział w zabawie ściąga filmy z internetu i ogląda je dłuuuugo przed Polską premierą.
a tak poza tym, to ULAT może dałbyś jakąś podpowiedź
- Martin
- Juventino
Chyba powinny byc jakies zasady, ktore by chociaz dały teoretyczną szansę. Musisz wiedziec, ze część osob, ktore sciagaja filmy z internetu nie rzucaja sie na pierwszą lepsza kopię tylko czekają na jakies porządne wydanie (czyt. dvd rip) a te bardzo często pojawiaja sie jakis czas po premierze (nawet tej polskiej). A tlumaczenie, ze dałeś zagadkę w dniu premiery nie jest na miejscu.ULAT pisze:Rozumiem Twoje zdenerwowanie Martin ale jakby nie patrzeć nie złamałem regulaminu. Film miał swoją premierę w Polsce akurat w dniu w którym zamieściłem związaną z nim zagadkę (specjalnie sprawdziłem). Poza tym jak wiele razy różni ludzie wspominali znaczna większość biorących udział w zabawie ściąga filmy z internetu i ogląda je dłuuuugo przed Polską premierą.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- J1897
- Juventino
- J1897
- Juventino
- bblackk
- Juventino
Stay Alive

Na moim widać wszystko jak na dłoni (włosy w nosie można policzyć i takie tam)
A ogólnie na screenie ciemno jest

Odpowiedź jest prosta... macie trefne monitoryMartin pisze:Moze o to chodziJuventin pisze:Nie chce sie czepiac bblackku... Ale na tej fotce prawie nic nie widac

A ogólnie na screenie ciemno jest

No ba!KwiAtek pisze:Okręt (Boot, Das)?
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2006, 21:04 przez bblackk, łącznie zmieniany 2 razy.

- KwiAtek
- Juventino
Okręt (Boot, Das)?

Jako podpowiedz dodam, ze ta komedia okreslana jest mianem kanadyjskiego "Road Tripa" 8)

Fajna komedyjka, taka akurat do browara 8)

Jako podpowiedz dodam, ze ta komedia okreslana jest mianem kanadyjskiego "Road Tripa" 8)
Nie, aczkolwiek tytul podobnymadmo pisze:Ale jazda! (Interstate 60)?
Takjuverm pisze:Jazda na maksa![]()

Ostatnio zmieniony 01 września 2006, 20:48 przez KwiAtek, łącznie zmieniany 3 razy.