Jakiej muzy sluchacie ??
- JUVEFANE_10
- Juventino
techno tylko techno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JESTEM OSZUSTEM
- Andryk
- Juventino
nic Ci nie mówiąc ale słuchasz tego samego, Rap - Hip hopTomusmc pisze:Ja slucham jedynie Hip Hopu i Rapu! a reszta to jak mi wpadnie w ucho :]
mozna powiedziec ze słuchasz tylko Rapu bo rap jest to rymowanie w rytm bitów czyli po prostu muza 8) , natomiast Hip Hop to nazwa zjawiska,Calej kultury, Stylu życia, ludzi dla których rap jest ich muzyką, breakdance tańcem, a graffiti sztuką.
Czyli mów lepiej ze słuchasz Rapu
Pozdro dla Ciebie
Ja juz sie chyba wypowiadalem,ze słucham hip hopu, a nie znosze tak zwanego hiphopolo i komerchy, która wszędzie niestety zajedża brzydko mówiac. Na szczęscie niektórych raperów nie obchodzi komercha tylko uczciwosć w sztuce. Lubie słuchac G Unit przede wszytskim, Peja i inni czarno skórzy raperzy.
- Lypsky
- Juventino
Ja bym powiedzial ze ten zespol to raczej nie Hip-Hop lecz Hip-Hopolo.Dla mnie nazywanie ich Hip-hopowcami bo ulozyli kilka smiesznych rymow i wyniesli jakies dziennikarza do toalety gdzie go nastukali jest smieszne.Hip-Hop sie ich wstydzi i taka jest prawda.Ogladalem ''Kube Wojewodzkiego'' z ich udzialem i to co powiedzial gosciu jest zalosne ''niech se p.......''.Nie wiem co chcial osiagnac przez te wulgaryzmy chyba chcial pokazac jaki to z niego twrdziel :? Tak jak mowie nie ma byc z czego dumnym chyba ze podoba ci sie ich muzyka a na dzien dzisiejszy blizej im do Disco Polo niz do Hip-Hopu 8)Walo pisze:A ja jestem dumny z mojego miasta, i mojej ulicy na której wychowali się aktułalnie największe gwiazdy Polskiego Hip-Hopu "Jeden Osiem L"
Każdy ich słyszał , i nawet w radiu zet puszczają ich kawałek co jest przykładem rozwijania się Hip-Hopu w Polsce co mi się bardzo podoba :!:
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- krzysztof13
- Juventino
słucham tego samego co kolega.tom_ pisze:Głównie słucham metalu, takich zespołów jak: Metallica, System Of A Down, Slayer, Iron Maiden, Slipknot, .... a reszty to tak po trochu
- Bob
- Juventino
slucham teechno jak chcecie sBuchac noowosci techno to wejdzcie nahttp://muzyka.sdv.pl/download.php?id=002 i poscigajcie soobie miBego sBuchania muuzy
jak po scigacie dajcie zna na tym forum czy wam sie podoba

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- Tarnos15
- Juventino
Nie to zebym sie czepial ale sam napisales ze sluchasz hip hopu powinienes napisac ze sluchasz rapuAndrewtbg pisze:nic Ci nie mówiąc ale słuchasz tego samego, Rap - Hip hopTomusmc pisze:Ja slucham jedynie Hip Hopu i Rapu! a reszta to jak mi wpadnie w ucho :]
mozna powiedziec ze słuchasz tylko Rapu bo rap jest to rymowanie w rytm bitów czyli po prostu muza 8) , natomiast Hip Hop to nazwa zjawiska,Calej kultury, Stylu życia, ludzi dla których rap jest ich muzyką, breakdance tańcem, a graffiti sztuką.
Pozdro dla Ciebie
Ja juz sie chyba wypowiadalem,ze słucham hip hopu, a nie znosze tak zwanego hiphopolo i komerchy, która wszędzie niestety zajedża brzydko mówiac. Na szczęscie niektórych raperów nie obchodzi komercha tylko uczciwosć w sztuce. Lubie słuchac G Unit przede wszytskim, Peja i inni czarno skórzy raperzy.
- Andryk
- Juventino
ano prawda, tyle że ja napisalem zeby niepisal, że słucha rapu i hiphopu, ale jak napisalem jedną rzecz to nie widze zadnego problemu. Masz troche racji.. :-DTarnos15 pisze:Nie to zebym sie czepial ale sam napisales ze sluchasz hip hopu powinienes napisac ze sluchasz rapuAndrewtbg pisze:nic Ci nie mówiąc ale słuchasz tego samego, Rap - Hip hopTomusmc pisze:Ja slucham jedynie Hip Hopu i Rapu! a reszta to jak mi wpadnie w ucho :]
Pozdro dla Ciebie
Ja juz sie chyba wypowiadalem,ze słucham hip hopu, a nie znosze tak zwanego hiphopolo i komerchy, która wszędzie niestety zajedża brzydko mówiac. Na szczęscie niektórych raperów nie obchodzi komercha tylko uczciwosć w sztuce. Lubie słuchac G Unit przede wszytskim, Peja i inni czarno skórzy raperzy.![]()
pozdro dla Ciebie :!: :!: :!:
- Gianni_Marciano
- Juventino
Amerykański Hip-Hop to jest to 8)
- Juverulez!
- Juventino