Żużel - wszystko o speedway'u
- cybul
- Tifoso ManU
no fakt nazwa malo medialnajuvetar pisze:Apropo nowego sponsora... CKM ZŁOMREX Włókniarz
Szkaradnie to brzmiJuż widzę te tłumy krzyczące na meczach: "ZŁOMREX PANY!" albo tytuły w prasie "Zwycięstwo Złomrexu z Quick-mixem" hehe
Wiem wiem, liczy się, że dają kasę

- Ulisses
- Qualità Juventino
ZŁOMREX Sp. z o.o. - o firmie...
Firma powstała w 1990 roku jako Przedsiębiorstwo Obrotu Surowcami Wtórnymi, które w 2002 roku zostało przekształcone w spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością.
Zmiany w polskiej gospodarce na początku lat 90-tych, między innymi zmniejszenie barier handlowych stworzyły nowe szanse na rozwój sektora prywatnego, w tym branży metalowej. Zaangażowanie oraz wiedza pracowników ZŁOMREX-u zaowocowały rozwojem firmy, która na dzień dzisiejszy jest znaczącym partnerem dla polskich oraz zagranicznych hut. Współpraca opiera się na dostawie złomów stali i metali nieżelaznych, jest także jednym z największych w Polsce dystrybutorów wyrobów ze stali, miedzi i jej stopów.
Główna siedziba firmy mieści się w Poraju koło Częstochowy, jej strukturę zaś tworzy 10 oddziałów z bazą techniczną i zapleczem magazynowym.
Nasz nowy sponsor tytularny jest jak widać dobrze prosperującą firmą, o uznanej renomie, oraz co najważniejsze dysponuje pewnym kapitałem. Mając za sobą tak dużego sponsora, możemy być spokojni co do przyszłości klubu w sezonie 2004, przynajmniej jeśli chodzi o stronę finansową. Reszta w rękach zawodników...
Źródło: www.ckmwlokniarz.pl
Firma powstała w 1990 roku jako Przedsiębiorstwo Obrotu Surowcami Wtórnymi, które w 2002 roku zostało przekształcone w spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością.
Zmiany w polskiej gospodarce na początku lat 90-tych, między innymi zmniejszenie barier handlowych stworzyły nowe szanse na rozwój sektora prywatnego, w tym branży metalowej. Zaangażowanie oraz wiedza pracowników ZŁOMREX-u zaowocowały rozwojem firmy, która na dzień dzisiejszy jest znaczącym partnerem dla polskich oraz zagranicznych hut. Współpraca opiera się na dostawie złomów stali i metali nieżelaznych, jest także jednym z największych w Polsce dystrybutorów wyrobów ze stali, miedzi i jej stopów.
Główna siedziba firmy mieści się w Poraju koło Częstochowy, jej strukturę zaś tworzy 10 oddziałów z bazą techniczną i zapleczem magazynowym.
Nasz nowy sponsor tytularny jest jak widać dobrze prosperującą firmą, o uznanej renomie, oraz co najważniejsze dysponuje pewnym kapitałem. Mając za sobą tak dużego sponsora, możemy być spokojni co do przyszłości klubu w sezonie 2004, przynajmniej jeśli chodzi o stronę finansową. Reszta w rękach zawodników...
- cybul
- Tifoso ManU
Hades "urzekla mnie twoja historia" :lol: ...pieknie nas wytlumaczyles z tego dlaczego mamy takiego sponsora a nie innegoUlisses pisze:ZŁOMREX Sp. z o.o. - o firmie...

- Ulisses
- Qualità Juventino
Jedno mnie pociesza i buduje - jak będą z nami inni przegrywac, to bedzie dopiero wstyd dostac ze "złomiarzami"cybul pisze:Hades "urzekla mnie twoja historia" :lol: ...pieknie nas wytlumaczyles z tego dlaczego mamy takiego sponsora a nie innego

- cybul
- Tifoso ManU
włókniarz przeg4ral z toruniem, kurna jezdzili jak ostatnie łajzy, jednak nie mam watpliwosci, ze to byl wypadek przy pracy spowodowany miedzy innymi tym, ze tor w czestochowie jest zdatny do jazdy dopiero od piatku i chlopaki jeszcze sie nie wczuli do nowej nawierzchni

- juvetar
- Juventino
Kryzys? Przecież Unia zdobyła w Bydgoszczy 2 pkt!Bobryt pisze:no i niech ktoś mi powie z tarnowa co z waszm teamem? ledwo ledwo z bydzią poradziliście sobie. kryzys na początku sezonu?
Wstrzymaj się z ocenami przynajmniej 3 kolejki, bo po pierwszym ledwo wygranym u siebie meczu Apator też oceniano kiepsko... I co? Wygrali w Częstochowie.
- Batigol
- Juventino
Bardzo dobrze powiedziane!!!!!juvetar pisze:Kryzys? Przecież Unia zdobyła w Bydgoszczy 2 pkt!Bobryt pisze:no i niech ktoś mi powie z tarnowa co z waszm teamem? ledwo ledwo z bydzią poradziliście sobie. kryzys na początku sezonu?
Wstrzymaj się z ocenami przynajmniej 3 kolejki, bo po pierwszym ledwo wygranym u siebie meczu Apator też oceniano kiepsko... I co? Wygrali w Częstochowie.
Nasze klopoty z BTZ-em wynikaly takze z braku doswiadczenia. Dobrym przylkadem jest M.Rempala, ktory po lekkim traceniu przez rywala stracil 1 pozycje. Gollob i Rickardsson spisali sie swietnie, a pozostali "udziubali" (slowa trenera

UNIA RULEZZZ
- RadeKas
- Juventino
No TŻ piekny poczatek sezonu
... Zwyciestwo nad Grudziadzem w meczu bardzo szczegolnym. Przyznam ze nie bylo latwo, ale nasi dali rade. Brawo. Na meczyku bylem, kapitalna atmosfera. Minuta ciszy i modlitwa przed meczem ;(;(;(. Do konca emocje. Tylko zeby jeszcze byl tam Dadi 

srali muszki będzie wiosna
- Ulisses
- Qualità Juventino
Obawiam się ze juz raczej my wypadamy po woli z tej gry :? Chociaz czas swoje pokaże... Dzisiaj dostaliśmy 47-43 w Lesznie a już prowadziliśmy 9 pkt. Nie wiemy co sie dzieje :evil: Jutro jadę do Tarnowa, ale to będzie raczej "zwiedzanie" miasta i wycieczka niz oglądanie walki o pkt. w wykonaniu "Lwów". Nasi słabo zaczeli - żenująco... Tego nikt sie tutaj nie spodziewałJasiek-x pisze:Wg mnie albo zespół z Torunia albo z Częstochowy. A jak będzie to zobaczymy.

- RadeKas
- Juventino
Kolejne zwyciestwo TŻ. Tym razem na wyjezdzie z Gnieznem 38-51... Wspaniala jazda Petera Krlssona i trzasniety komplecik. Pikenie tym razem pojechal Grzesiu Knapp robiac 10 punktow, podobnie jak Rybka, ale co do niego to 10 punktow jest normlane
... W piatek arcywazny mecz z Rzeszowem na wyjezdzie... FORZA TŻ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

srali muszki będzie wiosna
- juvetar
- Juventino
Unia - Włókniarz 49:41 
Po trzech kolejkach Unia ma komplet punktów, a aktualny MP zero (niespodzianka!). Jeszcze tydzień temu niektórzy mówili o kryzysie tarnowian, hahaha...
W Unii znakomicie pojechali Rickardsson, T. Gollob i Burza. Bardzo waleczny był Marcin Rempała. Zawiódł Jacek Gollob.
Wśród częstochowian podobała mi się jazda Holty (chociaż myślałem, że bardziej powalczy z TR i TG...) i Walaska. Co się dzieje z Sullivanem? Nie wiem, czy nie lepiej było zostawić Jonssona. Juniorzy tak sobie.
Może brakuje motywacji i głodu sukcesów? Tak czasami bywa z mistrzami Polski.
Póki co b. dobre wrażenie wypadają WTS i Apator. Już w 4. kolejce mecz Wrocław-Toruń, a w 5. Toruń-Tarnów - wiele się wyjaśni

Po trzech kolejkach Unia ma komplet punktów, a aktualny MP zero (niespodzianka!). Jeszcze tydzień temu niektórzy mówili o kryzysie tarnowian, hahaha...
W Unii znakomicie pojechali Rickardsson, T. Gollob i Burza. Bardzo waleczny był Marcin Rempała. Zawiódł Jacek Gollob.
Wśród częstochowian podobała mi się jazda Holty (chociaż myślałem, że bardziej powalczy z TR i TG...) i Walaska. Co się dzieje z Sullivanem? Nie wiem, czy nie lepiej było zostawić Jonssona. Juniorzy tak sobie.
Może brakuje motywacji i głodu sukcesów? Tak czasami bywa z mistrzami Polski.
Póki co b. dobre wrażenie wypadają WTS i Apator. Już w 4. kolejce mecz Wrocław-Toruń, a w 5. Toruń-Tarnów - wiele się wyjaśni

- Sobi666
- Juventino
Do tych co móili że Bydzia spadnie.....ŚMIESZNI JESTEŚCIE i dziś to udowodniliśmy gromiąc Zieloną!!!! U nas możemy być już na prawde nie do pokoniania bo wszyscy jeżdżą fantastycznie
NIEGDY NIE SPADNIE POLONIA NIGDY NIE SPADNIE!!!!!!!!!!!
NIEGDY NIE SPADNIE POLONIA NIGDY NIE SPADNIE!!!!!!!!!!!
- juvetar
- Juventino
Ach, jeszcze nie minęła euforia? OK, pogadamy, jak pokonacie u siebie WTS, Apator i WłókniarzSobi666 pisze:U nas możemy być już na prawde nie do pokoniania bo wszyscy jeżdżą fantastycznie

Ale faktycznie, w porównaniu z BTŻ bardzo blado wypadają rybniczanie... I to oni są w tej chwili głównym kandydatem do spadku.
Poza tym rozczarowuje ZKŻ. Prawdę mówiąc spodziewałem się takiej jazdy Mistrza Świata Nickiego Pedersena