Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- Gość
Ja wczoraj powysylalem troche maili i dzisiaj otrzymalem z liverpoolu cos takiego
Dear Pawel,
Thank you for your email.
We have forwarded your message to our PR department. Please be aware that they receive large amounts of mail and emails and they will endeavour to respond to your email as soon as possible.
If you require further information, please reply to this message and we will be pleased to assist. Please include the original emails with your reply.
Kind regards,
Sonia Knight
Customer Services
Liverpoolfc.tv
Wiec czekam dalej, zbaczymy co z tego bedzie
Dear Pawel,
Thank you for your email.
We have forwarded your message to our PR department. Please be aware that they receive large amounts of mail and emails and they will endeavour to respond to your email as soon as possible.
If you require further information, please reply to this message and we will be pleased to assist. Please include the original emails with your reply.
Kind regards,
Sonia Knight
Customer Services
Liverpoolfc.tv
Wiec czekam dalej, zbaczymy co z tego bedzie

- Szilgu
- Juventino
dziś dostałe liścik od Arsenalu :-D :-D
dostałem książeczke (jeśli tak to można nazwać) o Arsenalu i taką jakby ulotke ze zdjęciami wszystkich piłkarzy Arsenalu (trudno to nazwać ulotką tak naprawde to do końca nie wiem co to jest :lol: ) co prawda liczyłem na coś więcej
ale i to nie jest złe
ważne że coś przyszło :-D

- rostek
- Juventino
Baja Ziomy W DOstalem Dzis Az 3 paki Od Arsenalu(standart) Od Glasgow Rangers(taki wypassiony liscik z podziekowaniai i fote druzyny z grafami) i od Sturmu Graz(fote druzyny i bramkarza i jakiegos pomocnika) Jest w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> Szczesliwy lecz czakmy na wiecej ziomy POZDRO
TyLko MaNcheSteR UnitEd <<<<WE WILL NEVERE DIE BECASUE WE ARE UNITED>>>>
- rostek
- Juventino
Dzis Kolejne Dwie Paki a najbardziej ucieszylam mnie ta Fc Girondins de Bordeaux a w niej liscik z podziekowaniami , zdjecie calego temu i najlepsze FOTKA KALU UCHE z orginalnym grafem naniesionym markerem
. I z liverpoolu jeszcze Ksiazke o klubie i taki plakt standarcik 8) ale najbardziej mnie ujaral graf UCHE POZDRO

TyLko MaNcheSteR UnitEd <<<<WE WILL NEVERE DIE BECASUE WE ARE UNITED>>>>
- Wojtom
- Juventino
Z tego co widze, to Liverpool jest najbardziej chyba oblegany na pamiątki i to wlasnie oni najwiecej i najczesciej wysylają. Dzis znowu dostalem paczke, drugą z kolei, a listu nie wysyłałem :roll: . Raz wysłałem, a dostalem od tamtej pory 3 paczki, w roznych odstępach czasu, chyba juz z przyzwyczajenia mi nowe gazetki i plakaty przysyłają
Widze jednak, ze jak juz wysyłają, to kilku osobom naraz, bo paczki przychodzą w ten sam dzien i w dodatku z taką samą zawartością.
Co do Juventusu, to mysle, ze zbyt duzo "sępow"
z Polski juz wysyłało listy, dlatego tak rzadko odpisują, a czasami nawet po 10 listach nic. Coz sie dziwic, gdyby do mnie przysyłali codziennie po 100 listow to bym juz w skrzynce je palił :twisted:

Co do Juventusu, to mysle, ze zbyt duzo "sępow"

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- KOPEĆ
- Juventino
mój kumpel kiedyś napisał list po angielsku do Juventusu że jest biednym, małym chłopcem bez lewej nogi...
Odpisali mu po 2 miesiącach że życzą powrotu do zdrowia i dostał mnóstwo zdjęć piłkarzy z autografami i proporczyk taki ładny...
Który potem kretyn sprzedał na allegro :-/
Odpisali mu po 2 miesiącach że życzą powrotu do zdrowia i dostał mnóstwo zdjęć piłkarzy z autografami i proporczyk taki ładny...
Który potem kretyn sprzedał na allegro :-/
- Wessal
- Juventino
Ja też to dziś dostałem. Jestem ogromnie zadowolony, szczególnie dlatego, że te zdjęcia są formatu 10x15. A odpisali w ciągu 3 dni.Shickit pisze:dostałem od reprezentacji czech :-Dzdjęcie każdego z piłkarzy i z tyłu każdego zdjęcia podane jego dane :-D no to czekam na następne listy
Wyśle do nich podziękowanie, to może jeszcze dostane :-D
EDIT:Czy ktoś próbował do Juve wysyłać listy po Polsku??
- Szymek
- Juventino
Ja dziś dostałem 3 paczuszki!
PSV - 6 pocztówek z piłkarzami
Arsenal - (na maila) gazetka Inside Arsenal oraz Zdjęcie drużyny i autografy
UEFA - Pocztówka, proporczy i Książka w której alfabetycznie ułożone są wszystkie federacje w Europie. Jest wszystko napisane o tym kraju. Adres federacji i wszystkich klubów z tego kraju!
Kapitalne. Mam teraz adresy klubów z każdej ligi nawetz ligi Lichtenstańskiej

PSV - 6 pocztówek z piłkarzami
Arsenal - (na maila) gazetka Inside Arsenal oraz Zdjęcie drużyny i autografy
UEFA - Pocztówka, proporczy i Książka w której alfabetycznie ułożone są wszystkie federacje w Europie. Jest wszystko napisane o tym kraju. Adres federacji i wszystkich klubów z tego kraju!
Kapitalne. Mam teraz adresy klubów z każdej ligi nawetz ligi Lichtenstańskiej

- Szymek
- Juventino
Mi za pierwszym razem zwykłą pocztówke przysłali zaadresowaną do mnie, więc dlatego napisałem drugi list. Korzystałem z mojego zwykłego wzoru który podałem tu na stronie, tylko zmieniłem kilka rzeczy i dużo dodałem. Napisał coś w stylu "Jestem młodym piłkarzem z polski.....", "Moim ulubionym klubem jest JUventus, kocham ten klub"
"Rzeczą jakiej najbardziej nienawidze na świecie jest Rasizm"
I takie tam. Piszę kolejny list do UEFA
Teraz chce przypinki! Hehe ale ze mnie wyzyskiwacz... 

I takie tam. Piszę kolejny list do UEFA

- BIGGI
- Qualità Juventino
Dobre dobre.....jak mi przyslą cos beznadziejnego to napisze znow i UBARWNIE listSzymek pisze:Mi za pierwszym razem zwykłą pocztówke przysłali zaadresowaną do mnie, więc dlatego napisałem drugi list. Korzystałem z mojego zwykłego wzoru który podałem tu na stronie, tylko zmieniłem kilka rzeczy i dużo dodałem. Napisał coś w stylu "Jestem młodym piłkarzem z polski.....", "Moim ulubionym klubem jest JUventus, kocham ten klub"![]()
I takie tam. Piszę kolejny list do UEFATeraz chce przypinki! Hehe ale ze mnie wyzyskiwacz...
Przypinki tez lubie to napisze ze jestem ich kolekcjonerem heheh. No ale zobaczymy.....
Z tego co pamiętam to tydzien temu słałeś do UEFY (na forum post pisałes w niedziele zeszłą ze wysłać masz). No ale szybko odesłali.......dzis to u mnie tydzien mija :twisted:
- kubinho 10
- Juventino
Ostatnio wysłałem około 20 maili i odpisali z kilku klubów np z Arsenalu jakieś tydzień temu i dzisiaj dostałem paczkę na sezon 2004/2005. Najlepsze mi przysłali z Atletico, skserowany autograf Torresa i bilet z meczu oczywiście mailem 8) tylko teraz sie tak zastanawiam po cio mi skserowany bilet w kompie??
Grande Juve, Vinci Per Noi